*Magda* Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 To nie ma nic wspólnego z rr, ale co tam ;) Kto pamięta takie zabawy? Quote
3 x Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 magdabroy napisał(a):To nie ma nic wspólnego z rr, ale co tam ;) Kto pamięta takie zabawy? ja ale na większej baterii takiej od latarki ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ja tez pamiętam i tez od wiekszej z takimi blaszkami podłużnymi , ale fajnie szczypało :evil_lol: Quote
3 x Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 dOgLoV napisał(a):ja tez pamiętam i tez od wiekszej z takimi blaszkami podłużnymi , ale fajnie szczypało :evil_lol: takimi: http://www.gumtree.pl/cp-inne-kolekcje/srodmiescie/stare-latarki-pamiatki-z-prl-dla-kolekcjonerow-staroci-510520206 Quote
łamAga Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 oooo dokładnie , takimi bateriami , one dziwne były jakies takie jak by papierowe :evil_lol: jezu własnie sobie uświadomiłam że stara już jestem :roll: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):oooo dokładnie , takimi bateriami , one dziwne były jakies takie jak by papierowe :evil_lol: jezu własnie sobie uświadomiłam że stara już jestem :roll: Nie tylko Ty :roll: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nie tylko Ty :roll: Od razu mi raźniej :roll: :eviltong: Quote
Ana :) Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 hahah uśmiałam się z tych obrazków :D Quote
Recommended Posts