*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a): On może być moim pokojówkiem (jest w ogóle coś takiego? ha ha ):diabloti: A ile będzie mi płacił? :D Ale jak Ty o tym będziesz wiedziała to się nie liczy ha ha On będzie kamerdynerem :D Może Aga ma ochotę na trójkąt?? :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):On będzie kamerdynerem :D Może Aga ma ochotę na trójkąt?? :cool3:Aleś słowo wytrzasnęła, prawie nieużywane już :D No ona już kiedyś chciała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Aleś słowo wytrzasnęła, prawie nieużywane już :D No ona już kiedyś chciała :evil_lol: Nie używane zanika :evil_lol: Może właśnie dąży do realizacji :D Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nie używane zanika :evil_lol: Może właśnie dąży do realizacji :DWszystko? :evil_lol: Może ha ha Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nooo ale z dwoma facetami i ja jedna :eviltong: mało bedzie płacił bo na mnie jeszcze musi mieć kase :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a): mało bedzie płacił bo na mnie jeszcze musi mieć kase :eviltong:To ja może od razu do was się przeprowadzę? ha ha ha Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Wszystko? :evil_lol: Powiem Ci za kilka lat :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Powiem Ci za kilka lat :diabloti:Ha ha ha czemu za kilka?:lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha czemu za kilka?:lol: Jak już będę kilka lat nie używać :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak już będę kilka lat nie używać :cool3:Masz męża, więc raczej długo poczekam na odpowiedź :D Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ej no Magda juz całkiem chcesz zrezygnowac ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):ej no Magda juz całkiem chcesz zrezygnowac ?? :cool3: Po drugim dziecku nie będę potrzebować :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Po drugim dziecku nie będę potrzebować :evil_lol:No wątpie byś poszła w celibat :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):No wątpie byś poszła w celibat :eviltong: Jak mnie będzie wku*wiał, to będziemy białym małżeństwem :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):nie wytrzymasz bez sexu :shake: Ja już stara jestem, więc wystarczy mi pogadać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):nie wytrzymasz bez sexu :shake: " no chyba ty! " ahahahaa Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja już stara jestem, więc wystarczy mi pogadać :evil_lol: buahahhahaha prawie uwierzyłam :diabloti: Angi napisał(a):" no chyba ty! " ahahahaa buahahhahaha :diabloti: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dzisiejsza poranna rozmowa przy śniadaniu z moim mężem .... Ja : wiesz co bym sobie zjadła ?? On: sklepy są dzisiaj pozamykane .... Ja: to cooo , parówkę bym sobie zjadła .... On : chwila zawieszenia po czym z dziwnym spojrzeniem powiedział .... hmmm zjeść nie możesz ale pomymlać Ci dam .... :bigcool: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a): :bigcool: To takie dziwne emotki są na dogo? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):Dzisiejsza poranna rozmowa przy śniadaniu z moim mężem .... Ja : wiesz co bym sobie zjadła ?? On: sklepy są dzisiaj pozamykane .... Ja: to cooo , parówkę bym sobie zjadła .... On : chwila zawieszenia po czym z dziwnym spojrzeniem powiedział .... hmmm zjeść nie możesz ale pomymlać Ci dam .... :bigcool: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts