łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 żeby mu na ostatnia chwile nie powiedzieli bo My musimy wiedziec czy Qwendi zgłaszać heh Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 no to się dowiaduj, bo nie wiem czy jechać :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Jakby Bogdan poczytał te rozmowy na pewno by nie chciał jechać do Pl ha ha Bogdan o red room'ie wie ;) Zresztą, on w towarzystwie, które mu pasuje, też święty w gadce nie jest :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):żeby mu na ostatnia chwile nie powiedzieli bo My musimy wiedziec czy Qwendi zgłaszać heh Angi napisał(a):no to się dowiaduj, bo nie wiem czy jechać :diabloti: Postaram się dowiedzieć jak najszybciej ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Bogdan o red room'ie wie ;) Zresztą, on w towarzystwie, które mu pasuje, też święty w gadce nie jest :diabloti: ooo to będzie do nas pasował :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ja będę w Opolu, więc i wy musicie być :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):ooo to będzie do nas pasował :diabloti: Tylko musi się rozruszać wśród "nowych" ;) Izabela124. napisał(a):Ja będę w Opolu, więc i wy musicie być :) Pojechałabym sama bez Bodka, ale z Theosiem 1000km nie dam rady sama jechać :( Więc muszę mieć jego ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 też bym najchętniej sama pojechała ale pobłądzę , bo mój Sebek to straszna maruda jest .... Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):też bym najchętniej sama pojechała ale pobłądzę , bo mój Sebek to straszna maruda jest .... Ciebie też mogę odebrać z dworca, jakby co ;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A ja prawka nie mam i sama bym nie pojechała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):też się obawiam samotnej jazdy... Ale kiedyś wspomniałaś, że może będziesz jechać z kimś ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ciebie też mogę odebrać z dworca, jakby co ;) nie no niech Bodzian ma jakieś męskie towarzystwo :diabloti: Izabela124. napisał(a):A ja prawka nie mam i sama bym nie pojechała :evil_lol: tyż ni mam :roll: a Sebek mi sie cały czas pyta " ej a czym Iza się zajmuje ?" hahahahaha a ja mu mówie , " nie wiem chyba sie uczy" hehe Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a): a Sebek mi sie cały czas pyta " ej a czym Iza się zajmuje ?" hahahahaha a ja mu mówie , " nie wiem chyba sie uczy" hehe Ha ha a czemu on o to pyta? :D Polajkował na fb post Angi, gdzie ona twierdzi, ze ja ćpię ha ha Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):nie no niech Bodzian ma jakieś męskie towarzystwo :diabloti: Będzie miał Theodora :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale kiedyś wspomniałaś, że może będziesz jechać z kimś ;) no tak, ale nie wiem czy wypali... ;) więc bardziej nastawiam się na samotną jazdę. Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha a czemu on o to pyta? :D Polajkował na fb post Angi, gdzie ona twierdzi, ze ja ćpię ha ha bo ćpiesz!! :D Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha a czemu on o to pyta? :D Polajkował na fb post Angi, gdzie ona twierdzi, ze ja ćpię ha ha Może szuka kochanki :cool3: Angi napisał(a):no tak, ale nie wiem czy wypali... ;) więc bardziej nastawiam się na samotną jazdę. Aha ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha a czemu on o to pyta? :D Polajkował na fb post Angi, gdzie ona twierdzi, ze ja ćpię ha ha a nie wiem własnie , dzisiaj pytał ile masz lat hehe moze sie w Tobie podkochuje :mad: nooo jak to przeczytał to opluł monitor :diabloti: magdabroy napisał(a):Będzie miał Theodora :evil_lol: wcale nie , ja będe miała Theodora ! :diabloti: Angi napisał(a):no tak, ale nie wiem czy wypali... ;) więc bardziej nastawiam się na samotną jazdę. tez sie boje takich samotnych wypraw .... Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Może szuka kochanki :cool3: Do najomych na fb mnie osttanio zaprosił, więc może :D Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):a nie wiem własnie , dzisiaj pytał ile masz lat hehe moze sie w Tobie podkochuje :mad: nooo jak to przeczytał to opluł monitor :diabloti: Ha ha ha ha ha dobre :lol: Angi ma takie durne pomysły, by tak pisać o mnie :eviltong: Powiedz mu, że szukam pracy :eviltong: Nie uczę się już :) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Do najomych na fb mnie osttanio zaprosił, więc może :D Ja chyba muszę go sprawdzać co on tam robi na tym fb :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha ha ha dobre :lol: Angi ma takie durne pomysły, by tak pisać o mnie :eviltong: Powiedz mu, że szukam pracy :eviltong: Nie uczę się już :) Chcesz być Sebka pokojówką?? :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha ha ha dobre :lol: Angi ma takie durne pomysły, by tak pisać o mnie :eviltong: Powiedz mu, że szukam pracy :eviltong: Nie uczę się już :) To On Cię zatrudno jako swoją osobistą Kochanke :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja chyba muszę go sprawdzać co on tam robi na tym fb :eviltong:Ha ha ha :D magdabroy napisał(a):Chcesz być Sebka pokojówką?? :diabloti:On może być moim pokojówkiem (jest w ogóle coś takiego? ha ha ):diabloti: dOgLoV napisał(a):To On Cię zatrudno jako swoją osobistą Kochanke :diabloti:A ile będzie mi płacił? :D Ale jak Ty o tym będziesz wiedziała to się nie liczy ha ha Quote
Recommended Posts