łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Mam takiego .... :diabloti: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4763_zps88fe7829.jpg A dlaczego wkleiłaś zdjecie Magdy kolegi akurat tutaj ?? :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):A dlaczego wkleiłaś zdjecie Magdy kolegi akurat tutaj ?? :cool3:Ha ha bo mój komentarz jest odpowiedni na tę galerię :D Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha bo mój komentarz jest odpowiedni na tę galerię :D hmmmmm , ja jakas nie kumata jestem :oops: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):hmmmmm , ja jakas nie kumata jestem :oops:Eeeee bo nie dopisałam tam jednego słowa ha ha Już edytuję :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):dobra już czaje hhahahahahahahahhahaNo,w końcu :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ej bo jak byś namisała " a ja mam taaaaaakiego" albo tak jak edytowałas to bym skojarzyła :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Mam takiego długiego .... :diabloti: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4763_zps88fe7829.jpg Kuźwa Iza, a to niby ja i Aga myślimy tylko o jednym :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Kuźwa Iza, a to niby ja i Aga myślimy tylko o jednym :diabloti: Magda , Iza jest dwa razy taka zboczona jak My dwie razem wzięte :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Magda , Iza jest dwa razy taka zboczona jak My dwie razem wzięte :diabloti: Ooooo, dokładnie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Kuźwa Iza, a to niby ja i Aga myślimy tylko o jednym :diabloti: dOgLoV napisał(a):Magda , Iza jest dwa razy taka zboczona jak My dwie razem wzięte :diabloti: magdabroy napisał(a):Ooooo, dokładnie :evil_lol:Ha ha ha nieprawda :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha nieprawda :eviltong: Tylko winny się tłumaczy :eviltong: P.S. jestem ciekawa co by Jarek powiedział, jakby się dowiedział, że wkleiłaś tu jego zdjęcie i to z takim komentarzem :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha lepiej mu nie mów :D Zastanowię się :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Magda nie podpuszczam Cię ale mu nie powiesz :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Magda nie podpuszczam Cię ale mu nie powiesz :diabloti: Jak go spotkam (a wszystko na to wskazuje ;)), to mu powiem bez Twojego podpuszczania :eviltong::diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak go spotkam (a wszystko na to wskazuje ;)), to mu powiem bez Twojego podpuszczania :eviltong::diabloti: hahahahahahhaha powiedza że masz fajne znajome jedna się ślini na widok Piotrka , druga też a do tego Twierdzi że Jarek ma wielkiego pytonga :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):hahahahahahhaha powiedza że masz fajne znajome jedna się ślini na widok Piotrka , druga też a do tego Twierdzi że Jarek ma wielkiego pytonga :diabloti: :evil_lol: Na pewno się ucieszy :cool3: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a)::evil_lol: Na pewno się ucieszy :cool3: Jak sie mocno ucieszy to znaczy że ma małego :eviltong: Tylko Bodzianowi wszystkiego nie opowiadaj bo specjalnie załatwi sobie urlop tak że nie będzie was w Opolu :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Jak sie mocno ucieszy to znaczy że ma małego :eviltong: Tylko Bodzianowi wszystkiego nie opowiadaj bo specjalnie załatwi sobie urlop tak że nie będzie was w Opolu :eviltong: Będę musiała zaobserwować jego reakcję :cool3: On nadal myśli, że chcę jechać na Wielkanoc :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Będę musiała zaobserwować jego reakcję :cool3: On nadal myśli, że chcę jechać na Wielkanoc :evil_lol: koniecznie ! hahahaha i prawidłowo , faceci nie muszą wszystkiego wiedzieć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a): hahahaha i prawidłowo , faceci nie muszą wszystkiego wiedzieć :evil_lol: Jestem blondynką, ale nie aż tak głupią, żeby wszystko mu mówić :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ej a kiedy się dowiecie o tym urlopie? Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):ej a kiedy się dowiecie o tym urlopie? Na ja myślałam, że dowiem się do końca roku, ale lipa :( Jutro powiem Bogdanowi, żeby podpytał w pracy kiedy dostanie odpowiedź ;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jakby Bogdan poczytał te rozmowy na pewno by nie chciał jechać do Pl ha ha Quote
Recommended Posts