Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Ej, ale Grey jest słaby ;) Opisy cienkie, dodatkowo autorka jednak ma małe pojęcie o prawdziwym BDSM ;)[/QUOTE]

A myślałam że tylko ja miałam takie odczucia. Najbardziej irytowało mnie to że w opisach wiecznie się powtarzała autorka przez co już w połowie drugiej części miałam wrażenie że w kółko czytam to samo. No ale na wyobraźnie i tak fajnie działały.

Posted

Wiesz co, mnie jakoś nie porwały ;) Ale to głównie wina stylu pisania autorki, którego nie potrafiłam zdzierżyć :D No i ja czytałam oryginał, czyli Master of the Universe ;)
A już to, że zrobiła z tego Greya na końcu przydupasa... no cóż, nie kupuję tego :D

Posted (edited)

Aaaa, jak mogłabym zapomnieć! The Red Line - ff, który polecam :cool3: Angielski, ale na chomiku jest chyba tłumaczenie, w razie czego ja mam na kompie PDFa (tłumaczenie) to mogę wysłać, gdyby ktoś chciał ;)
Oprócz ciekawych opisów seksu, to jedno z tych opowiadań, które zapada w pamięć. Kilka łez też się zaplątało podczas czytania. Naprawdę polecam :)

Edited by dog193
Posted

To ja mogę polecić książkę "Potęga seksu" (w temacie :cool3:). Czytałam ją kilkanaście lat temu, ale jakbym ją miała teraz w ręce, to chętnie przeczytałabym jeszcze raz ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To ja mogę polecić książkę "Potęga seksu" (w temacie :cool3:). Czytałam ją kilkanaście lat temu, ale jakbym ją miała teraz w ręce, to chętnie przeczytałabym jeszcze raz ;)[/QUOTE]

poczytam:evil_lol:

widzę że wątek po mału nabiera rozmachu:cool3:

Posted

[quote name='dog193']Poszło :cool3: W zasadzie to jestem bardzo ciekawa, czy wam też się spodoba :)[/QUOTE]

Już pierwsze zdanie mnie rozwaliło nie wspomne o fotce :evil_lol: Edward to ostatnio często pojawiające sie imię w tłumaczeniach itd :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Za psa na tygrysie :eviltong:[/QUOTE]

właśnie,siejesz zgorszenie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Za psa na tygrysie :eviltong:[/QUOTE]

no ale to zwierzątka , to jak bym dała zdjęcie jak Neron czasami włazi na Qwendi to też bym dostała bana ?? :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no ale to zwierzątka , to jak bym dała zdjęcie jak Neron czasami włazi na Qwendi to też bym dostała bana ?? :diabloti:[/QUOTE]

oczywiście,bo pozwalasz na takie coś ,pod własnym dachem i jeszcze upubliczniasz:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no ale to zwierzątka , to jak bym dała zdjęcie jak Neron czasami włazi na Qwendi to też bym dostała bana ?? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']oczywiście,bo pozwalasz na takie coś ,pod własnym dachem i jeszcze upubliczniasz:diabloti:[/QUOTE]

A do tego można by Cię posądzić o pseudohodowlę :diabloti: [SIZE=1]I nie ważne, że Neron bez jajeczny [/SIZE]:eviltong: