łamAga Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 szkoda było by ją spalić :eviltong: przypomniało mi się coś , ostatnio pracujemy sobie i koleżanka brała do buzi cukierka , a to taki cukierek w kształcie jajka był , i jej wyleciał z papierka zanim zdążyła go włożyc do ust , i ona oczywiście panika w oczach leci za nim i mówi " aaaaaaaaa mój cukierek mi uciekł " ja jej mówie ze jest pod linią niech podniesie podmucha i zje , no to tak zrobiła i ja jej pytam " dobry taki z piaskiem ??" a ona " nie było nawet piasku , tylko trochę włosów , jak bym miała w ustach prawdziwe "jajeczko" , wiesz .... swojskie klimaty :cool3:" :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Kuźwa, same zboczuchy w Twoim towarzystwie :diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 magdabroy napisał(a):Kuźwa, same zboczuchy w Twoim towarzystwie :diabloti: teraz wiesz dlaczego ze mnie taki zboczuch :diabloti: jak My we dwie zaczynamy rozmawiac to nawet faceci są czerwoni :diabloti: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Nie no Bogdan jest dobry ale Sebastian jeszcze lepszy :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Nie no Bogdan jest dobry ale Sebastian jeszcze lepszy :roflt::roflt::roflt::roflt: Bogdan ma na imię Bogusław :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 magdabroy napisał(a):Bogdan ma na imię Bogusław :eviltong: buahahahhaha no twardziel twardziel :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 http://static1.thm.pl/obrazki/18136-4433-klam-pinokio-klam.jpg http://static1.thm.pl/obrazki/17718-7396-wzmocnij-sie-kazdego-dnia.jpg :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts