*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [h=3]Pani od polskiego kazała napisać dzieciom wypracowanie o zimie. Następnego dnia dzieci przychodzą na polski i Pani pyta: - Kto chce przeczytać wypracowanie? Zgłasza sie Małgosia i czyta: - Zimą jest pięknie,zimą pada śnieg itp. Następny czyta Marek: - Zimą jest zimno, zimą pada śnieg itp. Następny czyta Jasiu: - Zimą jest pięknie, zimą pada śnieg, zimą jest zimno, zimą stawy zamarzają, a na lodzie wilki się pier**lą. Pani: - Jasiu źle!!! Jasiu: - No pewnie że źle, bo im się łapy ślizgają.[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Do eleganckiej restauracji wchodzi blond dama. Siada przy stoliku i zamawia kawę. Kelner w pokłonach przynosi tę kawę, stawia przed nią i odchodzi. Dama zaczyna pić zamówiony napój. Wtem mina jej rzednie. Zniesmaczona wzywa kelnera: - Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudnym ch**m! Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszystkich stron. Po chwili stwierdza: - Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi: - Ja biorę sobie trutkę, dzielę na porcje i wciągam nosem. Na to druga: - Ja ćwiczę bicepsy na pułapkach. Trzecia mysz nie mówi nic i szykuje się do wyjścia. - A ty gdzie idziesz? - Do domu, pobzykać kota.[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]W restauracji siedzi facet i widzi ladna dziewczyne . Postanawia do niej zagadac lecz jest niesmialy i nie wie jak to zrobic . Dziewczyna wychodzi z restauracji facet załamany ale patrzy a dziewczyna wraca . Poszła do WC . Gosciu mysli " Teraz jak wyjdzie musze do niej podejsc i zagadac ! Musze sie odwazyc. Powiem jej co mi slina na jezyk przyniesie " Nagle panienka wychodzi a gosc do niej: "SRAŁAŚ?"[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Idzie Czerwony Kapturek przez las i spotyka Wilka. Wilk go woła: Kapturku chodź pocałuję Cię tam gdzie Cię jeszcze nikt nie pocałował. Kapturek na to: Taaa, chyba w koszyczek :)[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Żona programisty: - Ciągle jesteś zajęty i siedzisz przy komputerze. Żebym choć miała dziecko... - Kładź się, będziemy instalować...[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]przychodzi pedał do apteki : -dziendobry jest wazelina -prosze, zostala ostatnia tubka -uff normalnie dupe mi pani uratowala[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]- Weź mnie - namiętnie mruczy żona. - Oszalałaś? Przecież ja nigdzie nie wychodzę![/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie: - Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście. - Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać. - A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca. - Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie... Na to pacjentka: - Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić?[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Przychodzi zajączek do burdelu. - Jest lisica? - Nie ma. - A wilczyca? - Nie ma. - A może smoczyca jest? - Też nie ma. - To kto kur** jest? - Pytonica. - Ok, może być. Wchodzi do pytonicy, ta gdy go tylko zobaczyła, od razu jednym kłapnięciem go połknęła. Ale leży i tak sobie myśli: - Śniadanie już jadłam, obiad już jadłam, kolacja za 3 godziny... to pewnie to był klient! Od razu go zwróciła. A zajączek, zdejmując z siebie śluz: - Kur**, pytonica, z tą laską to trochę przesadziłaś! Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Dlaczego huragany dostają imiona kobiet? - Bo najpierw są cieple i wilgotne, a później zabierają domy i samochody.[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Mężczyzna ogląda się nago w lustrze, nagle jego członek zaczyna się podnosić. - Spokojnie, spokojnie, to tylko ja![/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Kowalska sprawdza męża garnitur po przyjściu z pracy i nie znajduje żadnego włoska. - No tak - mówi - ty to już nawet łysej babie nie przepuścisz.[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Starszy dziadek wynajął sobie młodą panienkę. Po odbytym stosunku dziadek mówi do dziewczyny: -Jak bym wiedział, że jesteś dziewicą to bym inaczej postępował. Na to dziewczyna: -Ta, jak ja bym wiedziała, że ty jeszcze możesz to bym rajstopy zdjęła.[/h] Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [h=3]Podchodzi facet do laski i pyta: - Mariolka zrobisz mi loda? - Ale ja nie mam na imię Mariolka - A ja nie o to pytałem...[/h] Quote
*Magda* Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 I znowu mi pozostaje coś tu pisać, a reszta olewa :mad: [h=3]Dzwoni telefon - dzień dobry, czy mogę z Magda? - niestety małżonki nie ma w domu. - to wiem, jest u mnie - pytam, czy mogę..[/h] Quote
*Magda* Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [h=3]W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna. - Koleżanka się spieszy? - zagaduje mężczyzna. - Nie, koleżanka się nie spieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. - Koleżanka napije się kawy? - Tak, napiję się kawy... - Koleżanka wolna? - Nie, mężatka... - Mężatka? A koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? - Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. - 10 razy ??? !!! - Kolega się spieszy???[/h] Quote
Recommended Posts