łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 mnie nawet facet z tyloma penisami by nie podniecał :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):mnie nawet facet z tyloma penisami by nie podniecał :eviltong: Nie dziwię się, bo musiałabyś myśleć gdzie Ci to wszystko wsadzi :diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Nie dziwię się, bo musiałabyś myśleć gdzie Ci to wszystko wsadzi :diabloti: buahahahahahahahaahahahahha :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Kupię takie Bodkowi na zimę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Zaraz "fuj" :mad: Będzie mu cieplej w siusiaka :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Zaraz "fuj" :mad: Będzie mu cieplej w siusiaka :evil_lol: jak bym zobaczyła faceta w takich rajstopkach to by mi sie "wszystkiego" odechciało :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):jak bym zobaczyła faceta w takich rajstopkach to by mi sie "wszystkiego" odechciało :eviltong: No, to idealnie ;) Darmowa antykoncepcja :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):jak bym zobaczyła faceta w takich rajstopkach to by mi sie "wszystkiego" odechciało :eviltong: no,to jest niesmaczne :shake: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):No, to idealnie ;) Darmowa antykoncepcja :evil_lol: buahahahahahahaha :diabloti: marta.k9080 napisał(a):no,to jest niesmaczne :shake: bardzo :shake: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Po co się truć tabletkami, brać zastrzyki czy zakładać gumki. Kupi się jedne rajstopki dla męża i po sprawie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Po co się truć tabletkami, brać zastrzyki czy zakładać gumki. Kupi się jedne rajstopki dla męża i po sprawie :evil_lol: zdrowo tanio szybko hehe Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 jak facet by coś takiego założył,to na wieki byłby w moich oczach pi*dą a nie facetem Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 hehehehehe ja tam w zasadzie nie potrzebuje tych rajstopek , teraz i tak 3 tygodnie męża bede widziała tylko w niedziele :diabloti: Quote
Recommended Posts