Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Może w stanie spoczynku mało, ale nie wiesz jak "urośnie" w razie potrzeby :razz:[/QUOTE]

ale rośnie ileś % w stosunku do tego co jest teraz, więc nie wiem czy tam jest co urosnąć :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']ale rośnie ileś % w stosunku do tego co jest teraz, więc nie wiem czy tam jest co urosnąć :diabloti:[/QUOTE]

A może ma tak dużego, że musiał go sobie podwinąć między pośladki :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A może ma tak dużego, że musiał go sobie podwinąć między pośladki :evil_lol:[/QUOTE]

taaa, owinąć wokół nogi :diabloti:

Posted

To i ja się przywitam i zapytam, czemu mnie nikt na wspólne świntuszenie nie zaprosił?

Na powitanie - trochę zbereźnej klasyki:

[video]http://w92.wrzuta.pl/audio/94UKt5E45ZO/basn_o_trzech_braciach_i_krolewnie_pizdolinie[/video]

Posted

Litterka napisał(a):
To i ja się przywitam i zapytam, czemu mnie nikt na wspólne świntuszenie nie zaprosił?

Pewnie dlatego, że tutaj wstęp jest wolny, więc zaproszeń nikt nie wysyłał :eviltong:

Posted

buahahahahahahahahahhaahahahahahahaha nie no "pokrowiec" na fifolka to ja jestem w stanie zrozumieć ale na jajeczka :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: