*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Spotykają się dwaj koledzy. - Słuchaj stary, wracam wczoraj do domu, otwieram szafę, a tam goły facet! - Zdarza się tak w małżeństwach... - Ale ja nie jestem żonaty! Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 - Ja jednak mam prawdziwe szczęście do [COLOR=blue][B][U]kobiet[/U][/B][/COLOR]! - Na czym to polega? - Że żadna nie chce wychodzić za mnie za mąż. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Mężczyźni to nieskomplikowane istoty. Są albo głodni, albo napaleni. Jeśli widzisz, że facet nie ma erekcji, po prostu zrób mu kanapkę. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 - Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę? - Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach? - Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci... Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Jeśli kobieta myśli, że trafi do serca mężczyzny przez żołądek, to mierzy ciutkę za wysoko. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dwaj panowie rozmawiają przy kieliszku. – Ech, życie jest ciężkie... – wzdycha jeden z nich. – Miałem wszystko o czym człowiek może marzyć: cichy dom, pieniądze, dziewczynę... – I co się stało?! – Żona wróciła z wczasów tydzień wcześniej... Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dobry kumpel mówi do kumpla: - Roman, muszę ci coś ci wyznać. - Tak? - Przespałem się z twoją żoną. - No i co z tego? - Rozwiedź się z nią! - Po co? - Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się! - Po co? - Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!! - Po co? - W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się! - Po co? Żeby w kolejce stać?! Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Ojciec przyłapuje młodzieńca całującego córkę. - Pan całujesz moją córkę! Spodziewam się, że wiesz pan, co teraz powinien zrobić szanujący się [COLOR=blue][B][U]mężczyzna[/U][/B][/COLOR]?! - Wiem doskonale, czekam tylko, aż zostawi nas pan wreszcie samych... Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Mężczyzna mając 20 lat kocha wszystkie kobiety. Mając 30 lat kocha już tylko jedną. Mając 40 lat kocha znowu wszystkie... ...oprócz tej jednej. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał: "No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wypierd*lił..." Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 - Popatrz! Ale ekstra babka! - Troje dzieci... - Co ty, ona ma już troje dzieci?! - Nie ona. TY! Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy: - Nikomu nie można ufać, nikomu... Na moment przerywa pranie: - Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież tylko pierdnąć chciałem. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 - Panie doktorze - żali się młody, przystojny, świetnie zbudowany gość - Mam już wszystko, co normalnemu człowiekowi jest potrzebne do życia. Zbudowałem piękny dom, mam kochającą żonę, trójkę dzieci, dobrze prosperującą firmę i kupę kasy. Jedno, czego mi brakuje, to silne emocje. Potrzebuję ciągle dużej dawki adrenaliny, bo nie mogę normalnie funkcjonować. Próbowałem już i skoków spadochronowych, i nurkowania w głębinach i nawet wybrałem się samotnie do dżungli. Wszystko za mało. - Niech pan znajdzie sobie kochankę - proponuje lekarz - Mam już trzy kochanki. - No to niech pan o nich powie żonie. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Pewnego dnia dwóch [COLOR=blue][B][U]facetów[/U][/B][/COLOR] pojechało na biwak. Jeden z nich został zaatakowany przez żmiję, która ukąsiła go w członek. Wrzasnął do kolegi: - Dzwoń do lekarza i spytaj, co mamy robić! Kolega więc mówi lekarzowi, że kumpel został zaatakowany przez żmiję. Lekarz poradził: - Musi pan wyssać truciznę, inaczej w ciągu 12 godzin umrze. Ukąszony pyta się, co powiedział lekarz, a kolega na to: - Że umrzesz w ciągu 12 godzin. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Kompletnie zalany facet wchodzi do pubu i po chwili gapienia się na jedyną [COLOR=blue][B][U]kobietę[/U][/B][/COLOR] siedzącą w przy barze, podchodzi do niej i całuje ją. Kobieta zrywając się z miejsca policzkuje go. Facet natychmiast przeprasza: - Przepraszam, ale wziąłem panią za moją żonę, wygląda pani zupełnie jak ona. - Ach ty, bezwartościowy, nieznośny, nędzny pijaku!! - wykrzyczała kobieta. - Zabawne - wymamrotał pijak - nawet brzmi pani jak ona. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 - Kochanie, wyrzuć śmieci! - *****, dopiero co usiadłem! - A co do tej pory robiłeś? - Leżałem. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dwóch facetów gra w golfa, chcą szybko rozegrać partię, ale przed nimi grają dwie początkujące kobiety, którym bardzo wolno idzie gra. Jeden mówi do drugiego: - Idź do nich i zapytaj się, czy możemy je wyprzedzić? Drugi idzie, dochodzi do połowy, zatrzymuje się i szybko wraca. Pierwszy pyta: - Co się stało? - Słuchaj, ty musisz iść, bo jedna z nich to moja żona, a druga to moja kochanka! Nie mogę się z nimi równocześnie zobaczyć! - Ok, rozumiem, jasne. Pierwszy podszedł do połowy, zatrzymał się i też wraca. Drugi pyta go: - No, co jest? - Jaki ten świat mały! Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Pewnego razu niewidomy postanowił odwiedzić Teksas. Wsiada do samolotu teksańskich linii [COLOR=blue][B][U]lotniczych[/U][/B][/COLOR] i zapada się w miękkim, dużym fotelu. - Hej... - mówi niewidomy - ale duży fotel. - W Teksasie wszystko jest większe, niż gdzie indziej - mówi siedzący obok pasażer. Kiedy niewidomy wylądował w Teksasie, pierwsze kroki skierował do baru. Dostał kufel, bada go dłońmi i mówi z podziwem: - Ale duże kufle tu macie. - W Teksasie wszystko jest większe niż gdzie indziej - mówi barman. Po kilku piwach niewidomy pyta barmana, gdzie jest toaleta. - Na drugim piętrze, trzecie drzwi po prawej - pada odpowiedź. Niewidomy idzie, ale gubi drogę i zamiast do toalety, wchodzi do sali z basenem. Potyka się, wpada do wody i przerażony krzyczy: - Nie spłukiwać! Nie spłukiwać! Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Jasnowidz mówi do [COLOR=blue][B][U]mężczyzny[/U][/B][/COLOR]: - Jest pan ojcem dwójki dzieci. - Tak pan myśli? - zaśmiał się mężczyzna i sprostował: - Ja jestem ojcem trójki dzieci. - To pan tak myśli? - zaśmiał się jasnowidz. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dwóch facetów wychodzi z burdelu. Jeden, zdegustowany, pluje na chodnik i mówi: - Moja żona jest lepsza. Drugi też pluje, klepie pierwszego po ramieniu i mówi - Wiesz co, twoja żona naprawdę jest lepsza Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 20-30 letni: jak pociąg towarowy, stoi przy każdej okazji 30-40 letni: jak pociąg osobowy, kursuje regularnie, stoi według rozkładu jazdy 40-50 letni: pociąg pośpieszny, staje rzadko, jeździ szybko 50-60 letni: pociąg okolicznościowy. Kursuje tylko 2x do roku, staje bardzo rzadko 60-70 letni: pociąd [COLOR=blue][B][U]luksusowy[/U][/B][/COLOR] z parowozem. Kursuje tylko na specjalne zamówienie, staje tylko do pobrania wody (albo jej zdania). Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Po latach spotyka się dwóch kumpli. - Cześć, co słychać? - Kiepsko, jestem bezrobotny. - Ja też jestem bezrobotny, ale forsy mam jak lodu i nie narzekam. - To z czego żyjesz? - Chodzę na mecze piłkarskie. - No i co? - Podczas przerwy większość kibiców nie idzie sikać do ubikacji, tylko idą pod siatkę i leją. Ja wówczas jestem z drugiej strony siatki, łapię delikwenta za "interes" i mówię "Dawaj dwie stówy albo ci go utnę brzytwą". No i po każdym meczu mam jakieś 4 tysiące. - Wiesz co? Idę na następny mecz. Też będę tak zarabiać! Na meczu obaj umówili się, że zaczną z przeciwległych końców siatki i spotkają się w jej połowie. Gdy zaczęła się 2 połowa meczu, jeden pyta drugiego: - Jak ci idzie? - Mam już te 4 tysiące, a jak tobie? - A ja mam 600 złotych i 18 "interesów". Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Dlaczego mężczyzn podniecają kobiety ubrane w skórę, lśniącą gumę i lateks? - Bo wyglądają i pachną wtedy jak nowiutkie samochodziki. Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Na stacji benzynowej wisi plakat: "Kto kupi pełny bak benzyny, ma prawo brać udział w loterii! Nagroda - bezpłatny seks!" Podjeżdżają dwaj chłopi, wlewają pełny bak, podchodzą płacić. Obaj chcą wziąć udział w loterii. Gospodarz objaśnia, że przepisy bardzo proste: on pomyśli liczbę od 1 do 10, kto odgadnie, ten wygrał. Chłop: - Siedem! Gospodarz: - Nie, pomyślałem liczbę dwa, spróbujcie jeszcze innym razem. Przez dwa tygodnie, ten sam obraz. Chłop: - Trzy! Gospodarz: - Niestety, wymyśliłem pięć, może, następnym razem poszczęści się. Chłopi odjeżdżają ze stacji benzynowej, i jeden mówi: - Coś podejrzana jakaś loteria. Może, on prosto złodziejaszek? Drugi, zapalczywie: - Nie, co ty! Na zeszłym tygodniu myjąc żona dwa razy wygrała! Quote
Recommended Posts