natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 powinna zalozyc w koncu fb jak nie na siebie to na Tore:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ona nie założy :shake: woli ściagać :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Wypchajcie się z tym swoim fb :mad: Już kiedys powiedziałam (napisałam), że jak założę fb, to rezygnuję z dogo :eviltong: [quote name='dOgLoV']ona nie założy :shake: woli ściagać :diabloti:[/QUOTE] O tak, wolę ściągać albo mieć ściągane :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Wypchajcie się z tym swoim fb :mad: Już kiedys powiedziałam (napisałam), że jak założę fb, to rezygnuję z dogo :eviltong: O tak, wolę ściągać albo mieć ściągane :diabloti:[/QUOTE] dzisiaj to jedynie można odklejać :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']dzisiaj to jedynie można odklejać :eviltong:[/QUOTE] A co Ty chcesz mi odklejać :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']A co Ty chcesz mi odklejać :diabloti:[/QUOTE] ciuchy od ciała :eviltong: ale moze lepiej zeby to Bogdan zrobił :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ciuchy od ciała :eviltong: ale moze lepiej zeby to Bogdan zrobił :diabloti:[/QUOTE] U nas dziś chłodniej, więc się nic nie klei :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']U nas dziś chłodniej, więc się nic nie klei :eviltong:[/QUOTE] to trzeba zrobić coś żeby się spocić:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to trzeba zrobić coś żeby się spocić:diabloti:[/QUOTE] Wcześniej pociłam się nie robiąc nic, więc póki co, nacieszę się, że się nie kleję i nic nie będę z tym robić :eviltong: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 i zacząć kleić :diabloti: mi właśnie Qwendi nogi wylizała :cool1: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] mi właśnie Qwendi nogi wylizała :cool1:[/QUOTE] Dobrze, że tylko nogi :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']a może szkoda :diabloti:[/QUOTE] A Sebek co robi?? Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']A Sebek co robi??[/QUOTE] czyta książkę :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']czyta książkę :eviltong:[/QUOTE] To niech się zajmie wylizywaniem, a nie wykorzystujesz Qwendi :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']To niech się zajmie wylizywaniem, a nie wykorzystujesz Qwendi :mad::eviltong:[/QUOTE] buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz:[/QUOTE] przecież wiesz co o morzu czerwonym mówią...:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz:[/QUOTE] Ja wiem, że to jest red room, ale o okresie nie musisz tu pisać :eviltong: Mam nadzieję, że nie powiedziałaś Sebkowi, że taki temat założyłam :oops: Bo se facet o mnie źle pomyśli :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']przecież wiesz co o morzu czerwonym mówią...:diabloti:[/QUOTE] wiem wiem :diabloti: [quote name='magdabroy']Ja wiem, że to jest red room, ale o okresie nie musisz tu pisać :eviltong: Mam nadzieję, że nie powiedziałaś Sebkowi, że taki temat założyłam :oops: Bo se facet o mnie źle pomyśli :evil_lol:[/QUOTE] muszę :eviltong: jeszcze nie ale zamierzam to zrobić :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] jeszcze nie ale zamierzam to zrobić :diabloti:[/QUOTE] I dasz mu poczytać :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']I dasz mu poczytać :diabloti:[/QUOTE] to zależy co ja tu będe wypisywała :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to zależy co ja tu będe wypisywała :eviltong:[/QUOTE] Spryciula :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Spryciula :evil_lol:[/QUOTE] im mniej wie tym lepiej śpi i daje mi pospać :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']im mniej wie tym lepiej śpi i daje mi pospać :diabloti:[/QUOTE] Tak, wyżyjesz się tu słownie, a potem Sebkowi mówisz, że Cię głowa boli :diabloti: Quote
justysiek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']im mniej wie tym lepiej śpi i daje mi pospać :diabloti:[/QUOTE] Aga weź się do roboty a nie leń :diabloti: Quote
Recommended Posts