Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wypchajcie się z tym swoim fb :mad: Już kiedys powiedziałam (napisałam), że jak założę fb, to rezygnuję z dogo :eviltong:

[quote name='dOgLoV']ona nie założy :shake: woli ściagać :diabloti:[/QUOTE]

O tak, wolę ściągać albo mieć ściągane :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Wypchajcie się z tym swoim fb :mad: Już kiedys powiedziałam (napisałam), że jak założę fb, to rezygnuję z dogo :eviltong:

O tak, wolę ściągać albo mieć ściągane :diabloti:[/QUOTE]

dzisiaj to jedynie można odklejać :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ciuchy od ciała :eviltong: ale moze lepiej zeby to Bogdan zrobił :diabloti:[/QUOTE]

U nas dziś chłodniej, więc się nic nie klei :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']U nas dziś chłodniej, więc się nic nie klei :eviltong:[/QUOTE]

to trzeba zrobić coś żeby się spocić:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']to trzeba zrobić coś żeby się spocić:diabloti:[/QUOTE]

Wcześniej pociłam się nie robiąc nic, więc póki co, nacieszę się, że się nie kleję i nic nie będę z tym robić :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']To niech się zajmie wylizywaniem, a nie wykorzystujesz Qwendi :mad::eviltong:[/QUOTE]

buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz:[/QUOTE]

przecież wiesz co o morzu czerwonym mówią...:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']buhahahahahahahaha , on pewnie by był chętny :diabloti: ale ja nie bardzo , brzuch mnie boli chyba dostane okres :placz:[/QUOTE]

Ja wiem, że to jest red room, ale o okresie nie musisz tu pisać :eviltong:
Mam nadzieję, że nie powiedziałaś Sebkowi, że taki temat założyłam :oops: Bo se facet o mnie źle pomyśli :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']przecież wiesz co o morzu czerwonym mówią...:diabloti:[/QUOTE]

wiem wiem :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ja wiem, że to jest red room, ale o okresie nie musisz tu pisać :eviltong:
Mam nadzieję, że nie powiedziałaś Sebkowi, że taki temat założyłam :oops: Bo se facet o mnie źle pomyśli :evil_lol:[/QUOTE]

muszę :eviltong:

jeszcze nie ale zamierzam to zrobić :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']im mniej wie tym lepiej śpi i daje mi pospać :diabloti:[/QUOTE]

Tak, wyżyjesz się tu słownie, a potem Sebkowi mówisz, że Cię głowa boli :diabloti: