Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

wstydu nie mają,podstarzali goście w takich spodenkach,a fe

Guest wolfheart
Posted

ja uważam ,że to niesmaczne..przyjechali latem Niemcy emeryci do naszego miasta,panowie w mocno (za)krótkich spodenkach...no miodzio fuj

Guest wolfheart
Posted

tak samo jak babcie w bluzkach z dekoltem do pępka

dobranoc zboczuszki:diabloti:

Posted

nie pokazujcie tych dziadów w krótkich gaciach, bo mi się przewraca w żołądku...

ostatnio miałam przygodę życia pt. "onanista w krzakach" - jest tylko jeden problem - lazłam z psem, a że jestem krótkowidzem i nie miałam okularów, to byłam przekonana, że chłop sterczy w krzakach bo szuka swojego psa, żeby np. zapiąć na smycz :roll: bo to taki dość pro-psi teren.

no i się przyglądam, przyglądam...i po dobrych 30 sekundach zorientowałam się, co robi :shake: dałam dyla i jeszcze odwróciłam się, a on szedł sobie na ścieżce jak gdyby nigdy nic i MAJSTROWAŁ...

polecam każdemu taką przygodę :diabloti: szczególnie, że typek najwyraźniej był zachwycony, że mu się tak przypatruję :roll:

Posted

Ja latem, idę sobie przez łąkę z pieskiem, widzę w oddali ludzie leżą. Myślę sobie no spoko, ale podchodzę bliżej i zobaczyłam, że tak do końca to oni nie leżą i się nie opalają na trawce :diabloti: Musiałam tylko pieska zawołac, bo się przywitać chciał :D

Guest wolfheart
Posted

kiedyś koleżanką opowiedziała mi jak kochała się ze swoim chłopakiem gdzieś na łące,aż tu nagle słyszą "dalej,bierz ją,dawaj ,jedziesz!!" rolnicy ich podglądali....:evil_lol:

Posted

Tym co ja ich mijałam pewnie o to chodziło, tzn o tą publiczność, bo zaraz obok jest staw, gdzie zawsze jest kilku wędkarzy, a sama łąka czesto jest odwiedzana przez psiarzy i nie tylko. Niektórzy to lubią ;)

Posted

[quote name='Pani Profesor']
ostatnio miałam przygodę życia pt. "onanista w krzakach" - jest tylko jeden problem - lazłam z psem, a że jestem krótkowidzem i nie miałam okularów, to byłam przekonana, że chłop sterczy w krzakach bo szuka swojego psa, żeby np. zapiąć na smycz :roll: bo to taki dość pro-psi teren.

no i się przyglądam, przyglądam...i po dobrych 30 sekundach zorientowałam się, co robi :shake: dałam dyla i jeszcze odwróciłam się, a on szedł sobie na ścieżce jak gdyby nigdy nic i MAJSTROWAŁ...

polecam każdemu taką przygodę :diabloti: szczególnie, że typek najwyraźniej był zachwycony, że mu się tak przypatruję :roll:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']buahahahahahaha myślał że masz na niego ochotę :diabloti:[/QUOTE]

Przyglądała się, bo miał tak małego, że go nie było widać :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']fajnie tak na łonie natury :diabloti:[/QUOTE]

Musisz spróbować :cool3:

A jak już zaczęłyście o onanistach, to kiedyś miałam podobną przygodę ;)
Miałam jakieś 14-15 lat i szłam z 3 koleżankami (ten sam wiek). W pewnym momencie zatrzymał się koło nas koleś na motorynce, odpiął spodnie i jedzie z koksem :evil_lol: Ja i 2 koleżanki kopary w dół, a ta ostatnia nie wiele myśląc do kolesia z tekstem: "Jak będziesz miał większego, to wtedy przyjedź" :diabloti:
Koleś się zmył szybciej niż my :D

Posted

[quote name='magdabroy']Przyglądała się, bo miał tak małego, że go nie było widać :evil_lol:

Musisz spróbować :cool3:

A jak już zaczęłyście o onanistach, to kiedyś miałam podobną przygodę ;)
Miałam jakieś 14-15 lat i szłam z 3 koleżankami (ten sam wiek). W pewnym momencie zatrzymał się koło nas koleś na motorynce, odpiął spodnie i jedzie z koksem :evil_lol: Ja i 2 koleżanki kopary w dół, a ta ostatnia nie wiele myśląc do kolesia z tekstem: "Jak będziesz miał większego, to wtedy przyjedź" :diabloti:
Koleś się zmył szybciej niż my :D[/QUOTE]

nie pisałam że nie próbowałam :eviltong:

buahahahaha niezły tekst od takiej małolaty :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Ja latem, idę sobie przez łąkę z pieskiem, widzę w oddali ludzie leżą. Myślę sobie no spoko, ale podchodzę bliżej i zobaczyłam, że tak do końca to oni nie leżą i się nie opalają na trawce :diabloti: Musiałam tylko pieska zawołac, bo się przywitać chciał :D[/QUOTE]
czy to raz widziałam :evil_lol: Często gęsto widuję takie coś :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahahaha myślał że masz na niego ochotę :diabloti:[/QUOTE]

fuj fuj fuj, to właśnie mnie najbardziej zirytowało w całej akcji :shake: bo tak bym pewnie naburczała pod nosem, że schowaj pan biznes, a tak :roll: gość jawnie mógł pomyśleć, że się zbliżam zainteresowana... FUUUUUJ

Posted

[quote name='dOgLoV']fajnie tak na łonie natury :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']szczególnie z publicznością...:diabloti:[/QUOTE]

i później się taki naczyta i wychodzi machać ludziom parówą przed oczami w biały dzień :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Pani Profesor']i później się taki naczyta i wychodzi machać ludziom parówą przed oczami w biały dzień :roll:[/QUOTE]

to powinien nauczyć się sztuki sarkazmu,ale tacy to chyba parówą myślą