łamAga Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 która chętna ?? :razz: [IMG]http://img.wiocha.pl/images/8/1/81013add48d2ab398feacb7011909fdf.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Ja dziękuję, bo by mi gardłem wyszedł :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 wstydu nie mają,podstarzali goście w takich spodenkach,a fe Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 hahahahaha jakie oburzenie :diabloti: oj tam Magda od razu gardłem byś chciala żeby Ci coś wychodzilo :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ja uważam ,że to niesmaczne..przyjechali latem Niemcy emeryci do naszego miasta,panowie w mocno (za)krótkich spodenkach...no miodzio fuj Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 nie no dla mnie to też totalna oblecha ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 tak samo jak babcie w bluzkach z dekoltem do pępka dobranoc zboczuszki:diabloti: Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 dobranoc ;) [IMG]http://img.wiocha.pl/images/f/2/f2feed36fbd7606aadf9b364202c7379.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [url]http://img.wiocha.pl/images/f/2/f2feed36fbd7606aadf9b364202c7379.jpg[/url] mój pies pai głupa xD Quote
Pani Profesor Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 nie pokazujcie tych dziadów w krótkich gaciach, bo mi się przewraca w żołądku... ostatnio miałam przygodę życia pt. "onanista w krzakach" - jest tylko jeden problem - lazłam z psem, a że jestem krótkowidzem i nie miałam okularów, to byłam przekonana, że chłop sterczy w krzakach bo szuka swojego psa, żeby np. zapiąć na smycz :roll: bo to taki dość pro-psi teren. no i się przyglądam, przyglądam...i po dobrych 30 sekundach zorientowałam się, co robi :shake: dałam dyla i jeszcze odwróciłam się, a on szedł sobie na ścieżce jak gdyby nigdy nic i MAJSTROWAŁ... polecam każdemu taką przygodę :diabloti: szczególnie, że typek najwyraźniej był zachwycony, że mu się tak przypatruję :roll: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 buahahahahahaha myślał że masz na niego ochotę :diabloti: Quote
dog193 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ja latem, idę sobie przez łąkę z pieskiem, widzę w oddali ludzie leżą. Myślę sobie no spoko, ale podchodzę bliżej i zobaczyłam, że tak do końca to oni nie leżą i się nie opalają na trawce :diabloti: Musiałam tylko pieska zawołac, bo się przywitać chciał :D Quote
Guest wolfheart Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 kiedyś koleżanką opowiedziała mi jak kochała się ze swoim chłopakiem gdzieś na łące,aż tu nagle słyszą "dalej,bierz ją,dawaj ,jedziesz!!" rolnicy ich podglądali....:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 fajnie tak na łonie natury :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 szczególnie z publicznością...:diabloti: Quote
dog193 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Tym co ja ich mijałam pewnie o to chodziło, tzn o tą publiczność, bo zaraz obok jest staw, gdzie zawsze jest kilku wędkarzy, a sama łąka czesto jest odwiedzana przez psiarzy i nie tylko. Niektórzy to lubią ;) Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Pani Profesor'] ostatnio miałam przygodę życia pt. "onanista w krzakach" - jest tylko jeden problem - lazłam z psem, a że jestem krótkowidzem i nie miałam okularów, to byłam przekonana, że chłop sterczy w krzakach bo szuka swojego psa, żeby np. zapiąć na smycz :roll: bo to taki dość pro-psi teren. no i się przyglądam, przyglądam...i po dobrych 30 sekundach zorientowałam się, co robi :shake: dałam dyla i jeszcze odwróciłam się, a on szedł sobie na ścieżce jak gdyby nigdy nic i MAJSTROWAŁ... polecam każdemu taką przygodę :diabloti: szczególnie, że typek najwyraźniej był zachwycony, że mu się tak przypatruję :roll:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']buahahahahahaha myślał że masz na niego ochotę :diabloti:[/QUOTE] Przyglądała się, bo miał tak małego, że go nie było widać :evil_lol: [quote name='dOgLoV']fajnie tak na łonie natury :diabloti:[/QUOTE] Musisz spróbować :cool3: A jak już zaczęłyście o onanistach, to kiedyś miałam podobną przygodę ;) Miałam jakieś 14-15 lat i szłam z 3 koleżankami (ten sam wiek). W pewnym momencie zatrzymał się koło nas koleś na motorynce, odpiął spodnie i jedzie z koksem :evil_lol: Ja i 2 koleżanki kopary w dół, a ta ostatnia nie wiele myśląc do kolesia z tekstem: "Jak będziesz miał większego, to wtedy przyjedź" :diabloti: Koleś się zmył szybciej niż my :D Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='magdabroy']Przyglądała się, bo miał tak małego, że go nie było widać :evil_lol: Musisz spróbować :cool3: A jak już zaczęłyście o onanistach, to kiedyś miałam podobną przygodę ;) Miałam jakieś 14-15 lat i szłam z 3 koleżankami (ten sam wiek). W pewnym momencie zatrzymał się koło nas koleś na motorynce, odpiął spodnie i jedzie z koksem :evil_lol: Ja i 2 koleżanki kopary w dół, a ta ostatnia nie wiele myśląc do kolesia z tekstem: "Jak będziesz miał większego, to wtedy przyjedź" :diabloti: Koleś się zmył szybciej niż my :D[/QUOTE] nie pisałam że nie próbowałam :eviltong: buahahahaha niezły tekst od takiej małolaty :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [IMG]http://img.wiocha.pl/images/5/0/50a136d086559b4828262caf9ea5eb14.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dog193']Ja latem, idę sobie przez łąkę z pieskiem, widzę w oddali ludzie leżą. Myślę sobie no spoko, ale podchodzę bliżej i zobaczyłam, że tak do końca to oni nie leżą i się nie opalają na trawce :diabloti: Musiałam tylko pieska zawołac, bo się przywitać chciał :D[/QUOTE] czy to raz widziałam :evil_lol: Często gęsto widuję takie coś :lol: Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [URL]http://bezuzyteczna.pl/igasm-to-wibrator-ktory-57993[/URL] Quote
WATACHA Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Krzywo sobie napchał tego czegoś w gaciorki ;) [url]http://img.wiocha.pl/images/8/1/81013add48d2ab398feacb7011909fdf.jpg[/url] Quote
Pani Profesor Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahaha myślał że masz na niego ochotę :diabloti:[/QUOTE] fuj fuj fuj, to właśnie mnie najbardziej zirytowało w całej akcji :shake: bo tak bym pewnie naburczała pod nosem, że schowaj pan biznes, a tak :roll: gość jawnie mógł pomyśleć, że się zbliżam zainteresowana... FUUUUUJ Quote
Pani Profesor Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='dOgLoV']fajnie tak na łonie natury :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']szczególnie z publicznością...:diabloti:[/QUOTE] i później się taki naczyta i wychodzi machać ludziom parówą przed oczami w biały dzień :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Pani Profesor']i później się taki naczyta i wychodzi machać ludziom parówą przed oczami w biały dzień :roll:[/QUOTE] to powinien nauczyć się sztuki sarkazmu,ale tacy to chyba parówą myślą Quote
Recommended Posts