Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Właśnie widzę :) Zaskakujesz mnie ostatnio na minus, eot.[/QUOTE]Nie przypominam sobie byśmy ostatnimi czasy się spotkały i rozmawiały albo chociaż rozmawiały (oprócz przywitania się na wystawie), więc nie wiem czym ja mogę Ciebie zaskakiwać na minus :lol:

Posted

[quote name='Pani Profesor']co to za wątek... :D

byłam przekonana, że 'red room' to nazwa hodowli, albo psi przydomek :D:D:D:D

a tu się człowiek mimo woli natyka na takie dysputy :P[/QUOTE]

Hodowla z takim przydomkiem brzmi całkiem nieźle :evil_lol: Rezerwuję tę nazwę dla mojej hodowli :diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']a jakbym miała 13 lat i przypadkowo liczyła na wątek o hodowli buldożków (co sugeruje nazwa) a natknęła się na dyskusje o gumowych penisach i emeryturach prostytutek? :evil_lol:[/QUOTE]

Internet jest pełen niebezpieczeństw :diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']a jakbym miała 13 lat i przypadkowo liczyła na wątek o hodowli buldożków (co sugeruje nazwa) a natknęła się na dyskusje o gumowych penisach i emeryturach prostytutek? :evil_lol:[/QUOTE]

A co ma wspólnego "red room" z buldożkami? :hmmmm:

Posted

[quote name='dOgLoV']szkoda Magda że zarezerwowałaś tę nazwę , ja za rok będe potrzebowala nazwy :eviltong:( na bank Sebastian by sie zgodził na red room :diabloti:)[/QUOTE]

Jak dostanę całusa od Sebka, to może odstąpię :diabloti:

A tak na marginesie, to już składajcie wniosek o przydomek, bo z tego co czytam tu na forum, to niektóre osoby czekają długo na zatwierdzenie :roll:

Posted

radzę się śpieszyć :cool3: na stronie FCI owego przydomka jeszcze nie ma więc kto pierwszy ten lepszy :evil_lol:

To pewnie nie mam co dopisywać se Red Roomu do proponowanych przydomków :diabloti: zanim złożę wniosek ktoś już będzie miał go zatwierdzonego :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak dostanę całusa od Sebka, to może odstąpię :diabloti:

A tak na marginesie, to już składajcie wniosek o przydomek, bo z tego co czytam tu na forum, to niektóre osoby czekają długo na zatwierdzenie :roll:[/QUOTE]

w pape możesz dostać jak byś chciała :diabloti:

pomysłu na przydomek brak ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']w pape możesz dostać jak byś chciała :diabloti:

pomysłu na przydomek brak ;)[/QUOTE]

Od Sebka w papę nie chcę, bo się brzydzę :diabloti::eviltong:

To myślcie ;)