agaciaaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie, nie mam żadnego :eviltong:[/QUOTE] Właśnie widzę :) Zaskakujesz mnie ostatnio na minus, eot. Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 co to za wątek... :D byłam przekonana, że 'red room' to nazwa hodowli, albo psi przydomek :D:D:D:D a tu się człowiek mimo woli natyka na takie dysputy :P Quote
Izabela124. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='agaciaaa']Właśnie widzę :) Zaskakujesz mnie ostatnio na minus, eot.[/QUOTE]Nie przypominam sobie byśmy ostatnimi czasy się spotkały i rozmawiały albo chociaż rozmawiały (oprócz przywitania się na wystawie), więc nie wiem czym ja mogę Ciebie zaskakiwać na minus :lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Pani Profesor']co to za wątek... :D byłam przekonana, że 'red room' to nazwa hodowli, albo psi przydomek :D:D:D:D a tu się człowiek mimo woli natyka na takie dysputy :P[/QUOTE] Hodowla z takim przydomkiem brzmi całkiem nieźle :evil_lol: Rezerwuję tę nazwę dla mojej hodowli :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 a jakbym miała 13 lat i przypadkowo liczyła na wątek o hodowli buldożków (co sugeruje nazwa) a natknęła się na dyskusje o gumowych penisach i emeryturach prostytutek? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Pani Profesor']a jakbym miała 13 lat i przypadkowo liczyła na wątek o hodowli buldożków (co sugeruje nazwa) a natknęła się na dyskusje o gumowych penisach i emeryturach prostytutek? :evil_lol:[/QUOTE] Internet jest pełen niebezpieczeństw :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 wiem, w podstawówce ściągnęłam z internetu "Shreka"...zgadnijcie, jaka mnie spotkała kara za piractwo :D Quote
*Magda* Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Pani Profesor']a jakbym miała 13 lat i przypadkowo liczyła na wątek o hodowli buldożków (co sugeruje nazwa) a natknęła się na dyskusje o gumowych penisach i emeryturach prostytutek? :evil_lol:[/QUOTE] A co ma wspólnego "red room" z buldożkami? :hmmmm: Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 nie no, bo taka niepozorna, red room kojarzy się wiadomo jak, a to taka moda podobno, żeby nazywać psy/hodowle kontrastowo..no wiecie, cziłki Demony i dogi niemieckie Kruszynki... tak mi się palnęło ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 szkoda Magda że zarezerwowałaś tę nazwę , ja za rok będe potrzebowala nazwy :eviltong:( na bank Sebastian by sie zgodził na red room :diabloti:) Quote
angineuuka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 np : xxx z Redroomu :evil_lol: na pupilach by wrzało :lol: Quote
*Magda* Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='dOgLoV']szkoda Magda że zarezerwowałaś tę nazwę , ja za rok będe potrzebowala nazwy :eviltong:( na bank Sebastian by sie zgodził na red room :diabloti:)[/QUOTE] Jak dostanę całusa od Sebka, to może odstąpię :diabloti: A tak na marginesie, to już składajcie wniosek o przydomek, bo z tego co czytam tu na forum, to niektóre osoby czekają długo na zatwierdzenie :roll: Quote
angineuuka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 niektóre czekały krótko a niektóre długo. ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 radzę się śpieszyć :cool3: na stronie FCI owego przydomka jeszcze nie ma więc kto pierwszy ten lepszy :evil_lol: To pewnie nie mam co dopisywać se Red Roomu do proponowanych przydomków :diabloti: zanim złożę wniosek ktoś już będzie miał go zatwierdzonego :lol: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jak dostanę całusa od Sebka, to może odstąpię :diabloti: A tak na marginesie, to już składajcie wniosek o przydomek, bo z tego co czytam tu na forum, to niektóre osoby czekają długo na zatwierdzenie :roll:[/QUOTE] w pape możesz dostać jak byś chciała :diabloti: pomysłu na przydomek brak ;) Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']w pape możesz dostać jak byś chciała :diabloti: pomysłu na przydomek brak ;)[/QUOTE] Od Sebka w papę nie chcę, bo się brzydzę :diabloti::eviltong: To myślcie ;) Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']Od Sebka w papę nie chcę, bo się brzydzę :diabloti::eviltong: To myślcie ;)[/QUOTE] chyba do papy :eviltong: a Bogdana sie nie brzydzisz ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba do papy :eviltong: a Bogdana sie nie brzydzisz ?? :eviltong: "w papę" czyli wsadzone w coś :eviltong: Nie, bo to jak swoje własne :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']"w papę" czyli wsadzone w coś :eviltong: Nie, bo to jak swoje własne :evil_lol: ej no ale on tym sika :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no ale on tym sika :eviltong:[/QUOTE] A od czego są środki do mycia :eviltong: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']A od czego są środki do mycia :eviltong:[/QUOTE] no to co ale to nadal "sikawka" :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']no to co ale to nadal "sikawka" :eviltong:[/QUOTE] Ale Ty pewnie byś chciała być "tam" lizana :mad: A też sikasz :eviltong: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ale Ty pewnie byś chciała być "tam" lizana :mad: A też sikasz :eviltong:[/QUOTE] obecnie sikam nosem :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']obecnie sikam nosem :eviltong:[/QUOTE] I w nos Cię Sebek może całować :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']I w nos Cię Sebek może całować :evil_lol:[/QUOTE] nie może bo mnie wkurza wszystko , niech lepiej sie nie zbliża do mnie w ogóle :eviltong: Quote
Recommended Posts