*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']Łeeeeeeee to jestem grzesznica na maksa :-(:diabloti: Pod prysznicem zawsze chciałam, ale już nie chcę :eviltong:[/QUOTE] Nie dawno pisałaś, że jesteś na to za młoda :mad: Kilka minut później zostałaś grzesznicą :mad: Szybka jesteś :diabloti: Czemu nie? Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Nie dawno pisałaś, że jesteś na to za młoda :mad: Kilka minut później zostałaś grzesznicą :mad: Szybka jesteś :diabloti: Czemu nie?[/QUOTE]Ha ha kobieta zmienną jest, poza tym wiesz co może zdarzyć się przez te kilka minut? :diabloti: Bo już mam inną fantazję :D Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Jaką? :razz:[/QUOTE] W sklepie, w przymierzalni :lol: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']W sklepie, w przymierzalni :lol:[/QUOTE] Czytałaś ostatnio artykuł na onecie o tym? Bo ja kilka dni temu czytałam, że ludzie chodzą do sklepów się bzykać w przymierzalniach :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Czytałaś ostatnio artykuł na onecie o tym? Bo ja kilka dni temu czytałam, że ludzie chodzą do sklepów się bzykać w przymierzalniach :evil_lol:[/QUOTE]Ja nie czytam żadnych onetów :eviltong: W ogóle jestem anty medialna, nie interesuje mnie co się dzieje na świecie ha ha Ale widać ta fantazja ma branie :D Twoja fantazja?:cool3: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja nie czytam żadnych onetów :eviltong: W ogóle jestem anty medialna, nie interesuje mnie co się dzieje na świecie ha ha Ale widać ta fantazja ma branie :D Twoja fantazja?:cool3:[/QUOTE] Większość już zrealizowałam jak byłam młoda :evil_lol: teraz to chyba czas pomyśleć o jakiś gadżetach z sex-shopu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja wam pokarzę psi seks :diabloti: Najpierw zaloty :lol: Ganianie :evil_lol: Pierwsza próba :evil_lol: I seks :diabloti: A po wszystkim chwila ekstazy :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Większość już zrealizowałam jak byłam młoda :evil_lol: teraz to chyba czas pomyśleć o jakiś gadżetach z sex-shopu :eviltong:[/QUOTE]W Niemczech jest taki wybór gadżetów, że szok. Byłam w kilku sexshopach w Hamburgu i takie tam rzeczy widziałam, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Coś Ty za psy do domu wzięła :evil_lol: [quote name='Izabela124.']W Niemczech jest taki wybór gadżetów, że szok. Byłam w kilku sexshopach w Hamburgu i takie tam rzeczy widziałam, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją :evil_lol:[/QUOTE] A bo Hamburg, to miasto portowe, dziwki itp. więc sex-shopy muszą mieć wybór :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 masz zboczonego psa :P ale już ci pisalam, że jaki pies taki właściciel xD Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Coś Ty za psy do domu wzięła :evil_lol: A bo Hamburg, to miasto portowe, dziwki itp. więc sex-shopy muszą mieć wybór :evil_lol:[/QUOTE]Ale Bobik bzyka sukę a nie Kissa :eviltong: Fakt, w połowa tych dziwek to Polki.... Tam jest taka fajna ulica, że po obu stronach jezdni dziwki i burdele od koloru do wyboru ha ha I jest tam pełno transwestytów i są tam zajebiste imprezy, wiem, bo często byłam :D Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Angi']masz zboczonego psa :P ale już ci pisalam, że jaki pies taki właściciel xD[/QUOTE]On jest wykastrowany i rzadko kiedy reaguje na cieczkę, wtedy coś mu odbiło ha ha Oj tam :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale Bobik bzyka sukę a nie Kissa :eviltong: Fakt, w połowa tych dziwek to Polki.... Tam jest taka fajna ulica, że po obu stronach jezdni dziwki i burdele od koloru do wyboru ha ha I jest tam pełno transwestytów i są tam zajebiste imprezy, wiem, bo często byłam :D[/QUOTE] Ale Bobik nie mam jajec jeśli dobrze pamiętam ;) W Amsterdamie też jest taka ulica ;) Quote
angineuuka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ej, wgl to ja dziś się dowiedziałam że dziwki w Holandii dostaję emeryturę :evil_lol: około 8000 zł :lol: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ale Bobik nie mam jajec jeśli dobrze pamiętam ;) W Amsterdamie też jest taka ulica ;)[/QUOTE]Już od paru ładnych latek nie ma :) Kissa zawsze straszę, że też go ich pozbędę :evil_lol: Fajne jest to dla turystów :) Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Angi']ej, wgl to ja dziś się dowiedziałam że dziwki w Holandii dostaję emeryturę :evil_lol: około 8000 zł :lol:[/QUOTE]Co? :-o.......... Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Angi']ej, wgl to ja dziś się dowiedziałam że dziwki w Holandii dostaję emeryturę :evil_lol: około 8000 zł :lol:[/QUOTE] Pierwsze słyszę :roll: Quote
angineuuka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 oczywiście jeżeli pracują legalnie ;) płacą podatki itp :P Quote
agaciaaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Izabela124.']W sklepie, w przymierzalni :lol:[/QUOTE] W Egipcie :cool3: Quote
Izabela124. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='agaciaaa']W Egipcie :cool3:[/QUOTE]Tam nie ma przymierzalni :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Tam nie ma przymierzalni :eviltong:[/QUOTE] Na pewno sobie jakoś poradziłaś bez przymierzalni :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='agaciaaa']Na pewno sobie jakoś poradziłaś bez przymierzalni :diabloti:[/QUOTE]Ty masz chyba jakieś zaburzenia psychiczne na punkcie mego życia erotycznego :) Quote
agaciaaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Ty masz chyba jakieś zaburzenia psychiczne na punkcie mego życia erotycznego :)[/QUOTE] Hahahahahaa ale jebłaś, myślałam ze masz poczucie humoru Quote
Izabela124. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='agaciaaa']Hahahahahaa ale jebłaś, myślałam ze masz poczucie humoru[/QUOTE] Nie, nie mam żadnego :eviltong: Quote
Recommended Posts