Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Łeeeeeeee to jestem grzesznica na maksa :-(:diabloti:
Pod prysznicem zawsze chciałam, ale już nie chcę :eviltong:[/QUOTE]

Nie dawno pisałaś, że jesteś na to za młoda :mad: Kilka minut później zostałaś grzesznicą :mad: Szybka jesteś :diabloti:
Czemu nie?

Posted

[quote name='magdabroy']Nie dawno pisałaś, że jesteś na to za młoda :mad: Kilka minut później zostałaś grzesznicą :mad: Szybka jesteś :diabloti:
Czemu nie?[/QUOTE]Ha ha kobieta zmienną jest, poza tym wiesz co może zdarzyć się przez te kilka minut? :diabloti:
Bo już mam inną fantazję :D

Posted

[quote name='Izabela124.']W sklepie, w przymierzalni :lol:[/QUOTE]

Czytałaś ostatnio artykuł na onecie o tym?
Bo ja kilka dni temu czytałam, że ludzie chodzą do sklepów się bzykać w przymierzalniach :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Czytałaś ostatnio artykuł na onecie o tym?
Bo ja kilka dni temu czytałam, że ludzie chodzą do sklepów się bzykać w przymierzalniach :evil_lol:[/QUOTE]Ja nie czytam żadnych onetów :eviltong: W ogóle jestem anty medialna, nie interesuje mnie co się dzieje na świecie ha ha Ale widać ta fantazja ma branie :D
Twoja fantazja?:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja nie czytam żadnych onetów :eviltong: W ogóle jestem anty medialna, nie interesuje mnie co się dzieje na świecie ha ha Ale widać ta fantazja ma branie :D
Twoja fantazja?:cool3:[/QUOTE]

Większość już zrealizowałam jak byłam młoda :evil_lol:
teraz to chyba czas pomyśleć o jakiś gadżetach z sex-shopu :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Większość już zrealizowałam jak byłam młoda :evil_lol:
teraz to chyba czas pomyśleć o jakiś gadżetach z sex-shopu :eviltong:[/QUOTE]W Niemczech jest taki wybór gadżetów, że szok. Byłam w kilku sexshopach w Hamburgu i takie tam rzeczy widziałam, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją :evil_lol:

Posted

Coś Ty za psy do domu wzięła :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']W Niemczech jest taki wybór gadżetów, że szok. Byłam w kilku sexshopach w Hamburgu i takie tam rzeczy widziałam, że nawet nie wiedziałam, że takie istnieją :evil_lol:[/QUOTE]

A bo Hamburg, to miasto portowe, dziwki itp. więc sex-shopy muszą mieć wybór :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Coś Ty za psy do domu wzięła :evil_lol:

A bo Hamburg, to miasto portowe, dziwki itp. więc sex-shopy muszą mieć wybór :evil_lol:[/QUOTE]Ale Bobik bzyka sukę a nie Kissa :eviltong:
Fakt, w połowa tych dziwek to Polki.... Tam jest taka fajna ulica, że po obu stronach jezdni dziwki i burdele od koloru do wyboru ha ha I jest tam pełno transwestytów i są tam zajebiste imprezy, wiem, bo często byłam :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale Bobik bzyka sukę a nie Kissa :eviltong:
Fakt, w połowa tych dziwek to Polki.... Tam jest taka fajna ulica, że po obu stronach jezdni dziwki i burdele od koloru do wyboru ha ha I jest tam pełno transwestytów i są tam zajebiste imprezy, wiem, bo często byłam :D[/QUOTE]

Ale Bobik nie mam jajec jeśli dobrze pamiętam ;)
W Amsterdamie też jest taka ulica ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale Bobik nie mam jajec jeśli dobrze pamiętam ;)
W Amsterdamie też jest taka ulica ;)[/QUOTE]Już od paru ładnych latek nie ma :) Kissa zawsze straszę, że też go ich pozbędę :evil_lol:
Fajne jest to dla turystów :)