wiki4 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy'][B]Wiki[/B], co do treści niecenzuralnej, to póki co (moim zdaniem) nic takiego tu nie padło ;) Co do galerii, to wczoraj to na szybko zakładałam i zapomniałam, że jest coś takiego jak "off topic" :oops: Ale poprosiłam o przeniesienie i jeśli moja prośba zostanie spełniona, to wtedy będę mieć tylko jedną galerię ;) [/QUOTE] Wiem, wiem. Ale zastanawiałyście się czy łamiecie regulamin, więc wkleiłam punkty. Wg. niego łamiesz tylko ten z fotoblogiem, ale prośba wysłana, czyli jakby nie było :lol: PS. chyba nie mam tu prawa wstępu, buuu :shake: :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy'] bo jak komuś temat nie pasi, to niech nie czyta-proste :)[/QUOTE] dokładnie :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Dzień doberek :cool3: Magda niektóry są tak złośliwi że czy to dotyczy ich czy nie będą raportować :roll: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='wiki4'] PS. chyba nie mam tu prawa wstępu, buuu :shake: :diabloti:[/QUOTE] Czemu?? [quote name='justysiek']zboczuchy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Że niby my :crazyeye: A ciekawe co Ty tu robisz :diabloti: [quote name='xxxkaluniaxxx']Dzień doberek :cool3: Magda niektóry są tak złośliwi że czy to dotyczy ich czy nie będą raportować :roll:[/QUOTE] Dobry, dobry :) Tylko właśnie czemu ludzie są tacy złośliwi? Ja rozumiem, że jakby tu ktoś był zmuszany do czegoś, byśmy kogoś obrażali itp. to ok-niech raportują ;) Ale póki co wszyscy weszli tu dobrowolnie i nikt nikogo nie obraża :diabloti: Quote
justysiek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 wiesz... :diabloti: jestem w celibacie to choć poczytam:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy'] Tylko właśnie czemu ludzie są tacy złośliwi? Ja rozumiem, że jakby tu ktoś był zmuszany do czegoś, byśmy kogoś obrażali itp. to ok-niech raportują ;) [/QUOTE] z nudów? :razz: bo mają suczowaty charakter? :evil_lol: mnie się tam podoba i zostaje :cool3: póki wątek istnieje :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 coby nie było nudno mały cytat :evil_lol: "(...) oczywiście, że zna mój adres. Każdy zdolny, posiadający śmigłowiec i urządzenia do śledzenia sygnału z telefonu komórkowego prześladowca by go znał." :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']coby nie było nudno mały cytat :evil_lol: "(...) oczywiście, że zna mój adres. Każdy zdolny, posiadający śmigłowiec i urządzenia do śledzenia sygnału z telefonu komórkowego prześladowca by go znał." :diabloti:[/QUOTE] 50 Twarzy Greya ,lubię to:diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 a ten mnie rozwalił :diabloti: "- Chodź, chcę ci pokazać mój pokój zabaw. Szczęka mi opadła. (...) Jasna ch***ra, to brzmi tak… gorąco. Ale dlaczego pokój zabaw? Jestem zmieszana. - Chcesz pograć na swoim Xboxie?- Zaczyna się głośno śmiać. - Nie, Anastasio, nie na Xboxie, nie na Playstation. Chodź.- Wstaje i wyciąga do mnie rękę." Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']a ten mnie rozwalił :diabloti: "- Chodź, chcę ci pokazać mój pokój zabaw. Szczęka mi opadła. (...) Jasna ch***ra, to brzmi tak… gorąco. Ale dlaczego pokój zabaw? Jestem zmieszana. - Chcesz pograć na swoim Xboxie?- Zaczyna się głośno śmiać. - Nie, Anastasio, nie na Xboxie, nie na Playstation. Chodź.- Wstaje i wyciąga do mnie rękę."[/QUOTE] biedna nieuświadomiona Ana :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 jak wszyscy to i My wpadamy:evil_lol: planujemy zostać na dłużej Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='justysiek']wiesz... :diabloti: jestem w celibacie to choć poczytam:evil_lol:[/QUOTE] Tylko czytanie Ci zostało :evil_lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']z nudów? :razz: bo mają suczowaty charakter? :evil_lol: mnie się tam podoba i zostaje :cool3: póki wątek istnieje :diabloti:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']jak wszyscy to i My wpadamy:evil_lol: planujemy zostać na dłużej[/QUOTE] Jak wątek zamkną, to zawsze można otworzyć nowy o bardziej anielskim tytule :cool3: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy'] Jak wątek zamkną, to zawsze można otworzyć nowy o bardziej anielskim tytule :cool3:[/QUOTE] Np White Room?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Np White Room?:evil_lol:[/QUOTE] Albo Angel Room :p Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Wreszcie i ja tu dotarłam :diabloti: Magda jak Ciebie zbanują to każda z nas też coś zrobi żeby i nas zbanowali :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Wreszcie i ja tu dotarłam :diabloti: Magda jak Ciebie zbanują to każda z nas też coś zrobi żeby i nas zbanowali :diabloti:[/QUOTE] będzie rebelia:multi::diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Wreszcie i ja tu dotarłam :diabloti: Magda jak Ciebie zbanują to każda z nas też coś zrobi żeby i nas zbanowali :diabloti:[/QUOTE] No w końcu :) Solidarność jajników :cool3: P.S. Moja prośba o przeniesienie została przeczytana ;) Teraz trzeba czekać albo na przeniesienie albo na zamknięcie i ban :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ooo super moze przeniosą :multi: a jak daja nam bana to musisz koniecznie fb założyć i tam bedziemy sie wszystkie komunikować :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo super moze przeniosą :multi: a jak daja nam bana to musisz koniecznie fb założyć i tam bedziemy sie wszystkie komunikować :diabloti:[/QUOTE] a Madzia nie ma fb? :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']a Madzia nie ma fb? :evil_lol:[/QUOTE] nie ma :placz: ta maupa twierdzi że fb to zuooooo :diabloti: Quote
justysiek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 no czytanie:evil_lol: buahahahaha:diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma :placz: ta maupa twierdzi że fb to zuooooo :diabloti:[/QUOTE] zUo to jest Braun :diabloti::diabloti: fejsbuczek jest tititititi :loveu: Quote
Recommended Posts