Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy'][B]Wiki[/B], co do treści niecenzuralnej, to póki co (moim zdaniem) nic takiego tu nie padło ;)
Co do galerii, to wczoraj to na szybko zakładałam i zapomniałam, że jest coś takiego jak "off topic" :oops: Ale poprosiłam o przeniesienie i jeśli moja prośba zostanie spełniona, to wtedy będę mieć tylko jedną galerię ;)
[/QUOTE]

Wiem, wiem. Ale zastanawiałyście się czy łamiecie regulamin, więc wkleiłam punkty. Wg. niego łamiesz tylko ten z fotoblogiem, ale prośba wysłana, czyli jakby nie było :lol:

PS. chyba nie mam tu prawa wstępu, buuu :shake: :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy'] bo jak komuś temat nie pasi, to niech nie czyta-proste :)[/QUOTE]

dokładnie :)

Posted

[quote name='wiki4']
PS. chyba nie mam tu prawa wstępu, buuu :shake: :diabloti:[/QUOTE]

Czemu??

[quote name='justysiek']zboczuchy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Że niby my :crazyeye: A ciekawe co Ty tu robisz :diabloti:

[quote name='xxxkaluniaxxx']Dzień doberek :cool3:

Magda niektóry są tak złośliwi że czy to dotyczy ich czy nie będą raportować :roll:[/QUOTE]

Dobry, dobry :)

Tylko właśnie czemu ludzie są tacy złośliwi?
Ja rozumiem, że jakby tu ktoś był zmuszany do czegoś, byśmy kogoś obrażali itp. to ok-niech raportują ;)
Ale póki co wszyscy weszli tu dobrowolnie i nikt nikogo nie obraża :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']

Tylko właśnie czemu ludzie są tacy złośliwi?
Ja rozumiem, że jakby tu ktoś był zmuszany do czegoś, byśmy kogoś obrażali itp. to ok-niech raportują ;)
[/QUOTE]

z nudów? :razz: bo mają suczowaty charakter? :evil_lol:

mnie się tam podoba i zostaje :cool3: póki wątek istnieje :diabloti:

Posted

coby nie było nudno mały cytat :evil_lol:

"(...) oczywiście, że zna mój adres. Każdy zdolny, posiadający śmigłowiec i urządzenia do śledzenia sygnału z telefonu komórkowego prześladowca by go znał."

:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']coby nie było nudno mały cytat :evil_lol:

"(...) oczywiście, że zna mój adres. Każdy zdolny, posiadający śmigłowiec i urządzenia do śledzenia sygnału z telefonu komórkowego prześladowca by go znał."

:diabloti:[/QUOTE]

50 Twarzy Greya ,lubię to:diabloti:

Posted

a ten mnie rozwalił :diabloti:

"- Chodź, chcę ci pokazać mój pokój zabaw. Szczęka mi opadła. (...) Jasna ch***ra, to brzmi tak… gorąco. Ale dlaczego pokój zabaw? Jestem zmieszana. - Chcesz pograć na swoim Xboxie?- Zaczyna się głośno śmiać. - Nie, Anastasio, nie na Xboxie, nie na Playstation. Chodź.- Wstaje i wyciąga do mnie rękę."

Guest wolfheart
Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']a ten mnie rozwalił :diabloti:

"- Chodź, chcę ci pokazać mój pokój zabaw. Szczęka mi opadła. (...) Jasna ch***ra, to brzmi tak… gorąco. Ale dlaczego pokój zabaw? Jestem zmieszana. - Chcesz pograć na swoim Xboxie?- Zaczyna się głośno śmiać. - Nie, Anastasio, nie na Xboxie, nie na Playstation. Chodź.- Wstaje i wyciąga do mnie rękę."[/QUOTE]

biedna nieuświadomiona Ana :diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']wiesz... :diabloti: jestem w celibacie to choć poczytam:evil_lol:[/QUOTE]

Tylko czytanie Ci zostało :evil_lol:

[quote name='xxxkaluniaxxx']z nudów? :razz: bo mają suczowaty charakter? :evil_lol:

mnie się tam podoba i zostaje :cool3: póki wątek istnieje :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']jak wszyscy to i My wpadamy:evil_lol:
planujemy zostać na dłużej[/QUOTE]

Jak wątek zamkną, to zawsze można otworzyć nowy o bardziej anielskim tytule :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']

Jak wątek zamkną, to zawsze można otworzyć nowy o bardziej anielskim tytule :cool3:[/QUOTE]
Np White Room?:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Wreszcie i ja tu dotarłam :diabloti:

Magda jak Ciebie zbanują to każda z nas też coś zrobi żeby i nas zbanowali :diabloti:[/QUOTE]

będzie rebelia:multi::diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Wreszcie i ja tu dotarłam :diabloti:

Magda jak Ciebie zbanują to każda z nas też coś zrobi żeby i nas zbanowali :diabloti:[/QUOTE]

No w końcu :)

Solidarność jajników :cool3:

P.S. Moja prośba o przeniesienie została przeczytana ;) Teraz trzeba czekać albo na przeniesienie albo na zamknięcie i ban :diabloti: