*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Rozmawia dwóch dziadków: - Ja to już seksu nie uprawiam - A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę.... - Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?! - No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga - Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział! Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo - Krojone czy w całości? - A jaka to różnica? - No wie pan, krojone to szybciej twardnieje.... - K**wa, wszyscy wiedzieli... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Lekarz do blondynki: - Jaką antykoncepcję pani stosuje? - No, czasami zakładam majtki. :mdleje::mdleje: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Myśliwy wybrał sie na biegun, aby upolować niedźwiedzia polarnego. Po kilkugodzinnym oczekiwaniu wreszcie pojawia sie niedźwiedź. Myśliwy celuje kilka minut po czym strzela i nie trafia. Za chwilę na ramieniu czuje łapę, odwraca się i widzi misia do którego strzelał. Miś mówi: - Wiesz, my tu mamy takie zasady, że jak ktoś na nas poluje i nie trafia to my go gwałcimy. Co powiedzial to zrobił. Myśliwy się wkurzył, wrócił do domu, codziennie kilka godzin trenował strzelanie. Minał rok, myśliwy znowu pojechał na biegun, ukrył się i czeka. Po kilku minutach pojawia się ten sam niedźwiedź. Myśliwy celuje, celuje, strzelił - nie trafił. Po chwili czuje łapę na ramieniu, odwraca się, a tam stoi niedźwiedź, który mówi: - Wiesz stary, zasady znasz, co ja ci będę tłumaczył. Myśliwy się totalnie wk*****. Wrócil do domu i cały czas trenował. Minął rok i znowu pojechał na biegun. Zaczaił się i po kilku minutach pojawił sie niedźwiedź. Myśliwy celuje pół godziny, strzela i nie trafia. Po chwili czuje łapę na ramieniu, odwraca się, a tam stoi niedźwiedź, który mówi: - Stary, ty tu chyba nie przyjeżdzasz na polowanie... Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Dave wchodząc do baru zauważył Johna siedzącego przy stoliku uśmiechniętego od ucha do ucha. - John, coś ty taki zadowolony? - Wczoraj woskowałem łódź, tylko woskowałem... i nagle podeszła do mnie ruda piękność... mówię Ci, stary... z taaakim biustem. Stanęła i spytała: "Mogę popływać z Tobą łodzią?" Powiedziałem: "Pewnie, że możesz." Wziąłem ją więc ze sobą, Dave. Odpłynęliśmy dość sporo od brzegu. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław." I wiesz co, stary? Ona nie umiała pływać, Dave. Rozumiesz? Nie umiała pływać! Nazajutrz Dave wchodzi do baru i widzi Johna jeszcze bardziej zadowolonego niż wczoraj. - Widzę, że humor Cię nie opuszcza... - Ech, stary... muszę Ci opowiedzieć... woskowałem wczoraj łódź, tylko woskowałem... i podeszła superblondyna, z ... no wiesz... z taaakim biustem... Spytała, czy może popływać ze mną łodzią. "Jasne" - mówię. Odpłynąłem jeszcze dalej niż ostatnio. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex albo płyniesz do brzegu wpław." Stary... nie umiała pływać, ta też nie umiała pływać!! Parę dni później w znanym już nam barze Dave znowu spotyka Johna, tym razem jednak widzi, że John sączy piwko i popłakuje. - Hej, John, coś Ty dzisiaj dla odmiany taki smutny? - Ech, Dave, wczoraj znowu woskowałem swoją łódź, wiesz, tylko woskowałem... i nagle staje przede mną ponętna brunetka... piersi... stary! Taaakie miała. No i pyta, czy może popływać ze mną łodzią. Więc jej mówię: "Jasne, że możesz." Popłynęliśmy daleko, jeszcze dalej niż poprzednio... Wyłączyłem silnik, popatrzyłem na jej biust i powiedziałem: "Albo sex, albo płyniesz wpław do brzegu." Ona ściągnęła figi... Dave!!! Ona miała członka! Miała ogromnego członka, stary! A ja... ja nie umiem pływać. Rozumiesz? Nie umiem pływać!!! :diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - NIC! Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowywując mnóstwo kanapek... - Kochanie, ja tu od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta Cię szuka! - Ach, skarbie, nie uwierzysz, co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło "na chatę", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkę, dwójkami, trójkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię ci - koszmar! I tak przez cały tydzień! - Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było Cię dwa dni? - No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki! Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Stworzyciel przygląda się nieukończonemu jeszcze w pełni Adamowi i mówi do niego: - Adamie, mam dla ciebie dwie wiadomości: jedną dobrą, a drugą złą. Dobra wiadomość jest taka, że zamierzam cię wyposażyć w dwa bardzo ważne organy: mózg i penis. - Świetnie, a jaka jest ta zła wiadomość?! - pyta Adam. - Dam ci tylko tyle krwi, że w danej chwili będziesz mógł korzystać albo z jednego albo z drugiego. :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Na stopa zabrała się dziewczyna. Po chwili jazdy kierowca pyta: - Nie boisz się tak jeździć autostopem? No wiesz, jesteś ładna, atrakcyjna. Móglbym wykorzystać sytuacje, skręcić do lasu i... - Wie pan, wychodzę z takiego założenia - lepiej mieć 15 cm w dupie niż 25 km w nogach.. Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Okolice Lublina. Zapadła wiocha. Ławka przed spożywczo-monopolowym "U Hanki". Miejscowa elyta odbija owocowe-mocne. Wszyscy ciągną z gwinta, ale jeden nie pije. - Dlaczego nie pijesz? - pytają pozostali. - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie... - wyjaśnia abstynent. Następnego dnia - na wielkim kacu - jeden z uczestników libacji przychodzi do abstynenta: - Słuchaj! Chciałbym się także zahipnotyzować i zakodować... Już nie mogę tak dalej... Daj mi adres tego lekarza... - Jakiego lekarza? To nasz kowal. Facio podziekował i udał się do kowala: - Chciałbym przestać pić... Podobno pomaga hipnoza i kodowanie... proszę... - Zdejmuj spodnie i wypnij się - odpowiada kowal. Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się w stronę kowala. Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku używa go przez pół godziny. Wreszcie kończy, podciaga spodnie i mówi: - Wypijesz - całej wsi opowiem.... Miłego czytania i dobranoc ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ostatni wygrał :lol: [FONT=Georgia]Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa. [/FONT] [FONT=Georgia]Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem: [/FONT] [FONT=Georgia]-Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa. [/FONT] [FONT=Georgia]- Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystaało. [/FONT] [FONT=Georgia]- I co - to pomoże?? [/FONT] [FONT=Georgia]-Zobaczysz. [/FONT] [FONT=Georgia]Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała. [/FONT] [FONT=Georgia]Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu. [/FONT] [FONT=Georgia]Żona zszokowana mówi: [/FONT] [FONT=Georgia]-A coTty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali? [/FONT] [FONT=Georgia]- JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!![/FONT] Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/08/90956d4ada68f8b2c2468815c55d75bf_original.jpg?1377255126 (po kliknięciu w link,trzeba powiększyć sobie obrazek) Quote
*Magda* Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Marta, za długie to do czytania :eviltong: Omry, świetna fota :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 http://img.myepicwall.com/i/2013/08/c71628e6ccf6e2e0e395adf23f1395f7.jpg?1377170732 i w taki oto podobny sposób powstała moja Kala :evil_lol::evil_lol: tylko psy inne :cool3: Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja kiedyś widziałam jak jamniczek ONkę zaliczał :diabloti: Wigoru to mu nie brakowało :lol: Quote
angineuuka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Jak byłam w Belgii to pierwszą atrakcją, jaką widzieliśmy to były dwa chędożące się cocker spaniele :diabloti: i żadnej osoby obok :P Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Angi napisał(a): i żadnej osoby obok :P Sama natura :D Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Angi napisał(a):Jak byłam w Belgii to pierwszą atrakcją, jaką widzieliśmy to były dwa chędożące się cocker spaniele :diabloti: i żadnej osoby obok :P chędo co ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):chędo co ?? :eviltong: [FONT=Verdana]► chędożyć[/FONT] [FONT=Verdana]1. pospolicie: mieć stosunek seksualny;[/FONT] Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 oj Aga, jak możesz nie znać takiego słówka:diabloti: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Angi napisał(a):[FONT=Verdana]► chędożyć[/FONT] [FONT=Verdana]1. pospolicie: mieć stosunek seksualny;[/FONT] pierwsze widzę na oczy takie słowo :eviltong: marta.k9080 napisał(a):oj Aga, jak możesz nie znać takiego słówka:diabloti: widzicie , nie jestem taka zboczona jak Wy ! :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):widzicie , nie jestem taka zboczona jak Wy ! :diabloti: wydaje Ci się:diabloti: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):wydaje Ci się:diabloti: no ja nie znałam takiego słowa a Wy tak :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a):no ja nie znałam takiego słowa a Wy tak :eviltong: a jakie Ty znasz?:diabloti: dużo brzydsze zapewne Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 dOgLoV napisał(a): widzicie , nie jestem taka zboczona jak Wy ! :diabloti: Nie, że nie jesteś zboczona jak my, tylko masz biedne słownictwo :diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts