vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Dostałby z buta :) Z glana najlepiej :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):wujek google jest the best :diabloti: Taaa, już wpisuję "zboczone kawały" :diabloti: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Taaa, już wpisuję "zboczone kawały" :diabloti: ja wpisywałam sprosne i też fajne wyskakiwały :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ja wpisywałam sprosne i też fajne wyskakiwały :diabloti: Nie będę takich rzeczy w pracy w google wpisywać :eviltong: Quote
Luzia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 justysiek napisał(a):Ja do poniedzialku jestem na lasce tableta :eviltong: na lasce tableta... mrrrr brzmi ciekawie :diabloti: A chłopa w domu zabrakło? Czy preferencje nie te :diabloti::diabloti: dOgLoV napisał(a):kilka razy ?? wow , dobra jesteś :diabloti: ktoś musi nadrabiać do średniej :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Luzia napisał(a):na lasce tableta... mrrrr brzmi ciekawie :diabloti: A chłopa w domu zabrakło? Czy preferencje nie te :diabloti::diabloti: ktoś musi nadrabiać do średniej :evil_lol: tez miałam to skomentowac i zapomniałam :diabloti: ja mam lapka ale nie ma laski :roll: niech nadrabia za nas wszystkie :diabloti: Quote
justysiek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Och Wy !:diabloti: Zle uklada ten glupek slowa, choc w sumie taki tablet z laska ..... to by bylo cos:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Trzeba to opatentować - tablet z wbudowanym wibratorem :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a): wujek google jest the best :diabloti: Dokładnie tak :p Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Trzy przyjaciółki po powrocie z dwutygodniowych urlopów dzielą się wspomnieniami. Pierwsza mówi: - Pierwszego wieczora poznałam jednego urzędnika. Trzynaście dni robił "podchody" no ale czternastego w końcu przespaliśmy się. Druga: - A ja poznałam pierwszego wieczora polityka. Przeleciał mnie tej samej nocy a potem przez trzynaście dni chodził za mną i prosił żebym nikomu nic nie mówiła. Trzecia na to: - W pierwszy wieczór na dyskotece zatańczyłam ze studentem, poszliśmy potem do mnie zakosztować trochę seksu i kiedy czternastego dnia wyszedł z łóżka i otworzył okno to tylko krzyknął - "O ku**a, to tu jest morze!" Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Gość z firmy produkującej wazelinę robił ankietę przez telefon. Dzwoni więc do ludzi i zadaje im różne pytania. Aż raz dodzwonił się do jakiejś babki i pyta: - Do czego w domu wykorzystuje Pani wazelinę? - Och, do wielu rzeczy... - odpowiada kobieta - ...na przykład do skaleczeń, suchej skóry, spierzchniętych warg i seksu. Przez moment na łączach zapanowała cisza po czym ankieter dodał: - Uhm, w jaki sposób wykorzystuje ją Pani do seksu, jeśli mógłbym wiedzieć? - To proste - mówi kobieta - smarujemy nią klamkę, żeby dzieci do sypialni nie właziły... Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Do seksuologa przychodzi kobieta ciągnąc za sobą męża: - Panie doktorze, mąż jest aktywnym impotentem! - Aktywnym impotentem?! Ależ co Pani za bzdury opowiada! - To ja to panu doktorowi pokażę, w czym problem. Kobieta zaczyna zmysłowy, aczkolwiek energiczny striptiz, reakcja męża jest natychmiastowa i bardzo, bardzo intensywna. - Doprawdy nie rozumiem pani problemu - stwierdza pan doktor - takiej erekcji to tylko pozazdrościć. - To niech go pan spróbuje oderwać od pępka! Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Facet odwiedza swojego kolegę I widzi dziwną maszynę, stojącą po środku jego salonu, pyta: - Co to jest? - To jest sex maszyna - odpowiada kolega. - A jak to działa? - pyta znów facet. - Po prostu wsadzasz w nią swego wacka wrzucasz ćwierć dolara i tyle - instuuje kolega. Więc facet chce od razu wypróbować maszynę, kolega się zgadza i mówi mu, że będzie w kuchni. Nagle kolega słyszy krzyki dobiegające z salonu, wbiega z powrotem i pyta się: - Co się stało, czy wrzuciłeś ćwierć dolara? - Nie - odpowiada facet - nie miałem ćwierć dolara, więc wrzuciłem dziesięć centów. - O, ale za dziesięć centów to tylko ostrzy ołówki - wyjaśnia kolega. Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Rozmawiają dwie znajome dziewczyny lubujące się w zaliczaniu nowych chłopaków. - Ty Jola ale numer! Wczoraj byłam z tym Patrykiem... No wiesz ten wysoki! - I co? - Ty wiesz jakie on ma długie jaja! - No! Już mi się obiły o uszy! Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz. Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę. - Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej. - Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona. - Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć! Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 - Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor... - No i co? - Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą. - Oczywiście ty? - Nie, nasza pani profesor. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Dokładnie tak :p Chciałam adres jakiejś konkretnej strony z kawałami :eviltong: ale nie to nie :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Chciałam adres jakiejś konkretnej strony z kawałami :eviltong: ale nie to nie :diabloti: Wpisuję "zbreźne kawały" i otwieram pierwszą lepszą stronkę, którą mi wynajdzie ;) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Wpisuję "zbreźne kawały" i otwieram pierwszą lepszą stronkę, którą mi wynajdzie ;) No to tak jak już pisałam, w pracy sobie nie poczytam, bo nie chcę po sobie takich śladów zostawiać :diabloti: Zostaje mi czytać tylko to co wstawisz :lol: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):No to tak jak już pisałam, w pracy sobie nie poczytam, bo nie chcę po sobie takich śladów zostawiać :diabloti: Zostaje mi czytać tylko to co wstawisz :lol: Przecież możesz wyczyścić historię przeglądania ;) Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej dziewczynie urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił narzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie,facet wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: " Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zniszczone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością. PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było trochę futerka" Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Przychodzi blondynka - nastolatka do mamy i mówi: - Mamo, czy to prawda, że dzieci rodząc się wychodzą z tego samego miejsca w które chłopcy wkładają ich członki? Matka zadowolona, że nie musi poruszać tego tematu sama mówi: - Tak córeczko, tak. Na to blondynka: - A czy przy porodzie nie powybija mi zębów? Quote
Recommended Posts