justysiek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):dlatego ja nie wchodzę z tableta na dogo. :diabloti: Ja do poniedzialku jestem na lasce tableta :eviltong: Ale fakt lapek jest 100℅ lepszy :cool3: Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):niech mi ktoś wytłumaczy, czemu w zacytowanym przez Justynę tekście obok nicku kalyny są dziwne liczby? :diabloti: Super, jestem opętana :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 kalyna napisał(a):Super, jestem opętana :diabloti: jak większość na dogo. :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):jak większość na dogo. :diabloti: Hę? :-o trza po księdza dzwonić!:shake: :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):jak większość na dogo. :diabloti: noo to rośniemy w sile :evil_lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):Hę? :-o trza po księdza dzwonić!:shake: :evil_lol: za późno :eviltong: prędzej po weta :lol: Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Hę? :-o trza po księdza dzwonić!:shake: :evil_lol: poszukaj na dogo, może będzie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 kalyna napisał(a):a tak się dobrze czytało i tak szybko skończyłaś :diabloti: justysiek napisał(a):Zdecydowanie za szybka jestes Magda ! :diabloti: Ale ja już to robiłam w tym tygodniu kilka razy :eviltong: a Wy tylko czytacie :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):czemu nie śpisz? :diabloti: Bo mnie mąż obudził :angryy: Gada na skype z kuzynem z Kanady. I tak się darł do laptopa :mad: Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 magdabroy napisał(a):Bo mnie mąż obudził :angryy: Gada na skype z kuzynem z Kanady. I tak się darł do laptopa :mad: wpierdziel mu :P Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):wpierdziel mu :P Zeszłam na dół, opierdzieliłam i poszłam spać ;) Ale nie mogłam zasnąć i zeszłam na dół i weszłam na dogo :loveu: A on siedzi obok i dalej gada, ale teraz już ciszej :) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Ale ja już to robiłam w tym tygodniu kilka razy :eviltong: kilka razy ?? wow , dobra jesteś :diabloti: magdabroy napisał(a):Bo mnie mąż obudził :angryy: Gada na skype z kuzynem z Kanady. I tak się darł do laptopa :mad: co za niedobry mąż :mad: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):kilka razy ?? wow , dobra jesteś :diabloti: co za niedobry mąż :mad: I kto tu jest zboczuchem :mad: Kilka razy wkleiłam kawały :eviltong: Nie spałam przez niego 3h :angryy: Po 3 w nocy dostał takie zjebki, ze się rozłączyli i poszedł spać :diabloti: Ja rozumiem, że Kanada i Niemcy mają inną strefę czasową i ciężko się "zgadać", ale mogą się umówić w weekend jak jeden będzie miał u siebie rano, a drugi popołudnie ;) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):I kto tu jest zboczuchem :mad: Kilka razy wkleiłam kawały :eviltong: Nie spałam przez niego 3h :angryy: Po 3 w nocy dostał takie zjebki, ze się rozłączyli i poszedł spać :diabloti: Ja rozumiem, że Kanada i Niemcy mają inną strefę czasową i ciężko się "zgadać", ale mogą się umówić w weekend jak jeden będzie miał u siebie rano, a drugi popołudnie ;) ale jaki tam zboczuch , normalne tam sprawy małżeńskie :eviltong: ale kiedy oni mieli do pogadania w tym momencie :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ale jaki tam zboczuch , normalne tam sprawy małżeńskie :eviltong: ale kiedy oni mieli do pogadania w tym momencie :diabloti: To mu napisałam sms'a (nie chciało mi się schodzić na dół :evil_lol:), że ma iść gadać do garażu :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 agaciaaa napisał(a):Magda skąd Ty bierzesz te kawały? :lol: Z internetu :p Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):To mu napisałam sms'a (nie chciało mi się schodzić na dół :evil_lol:), że ma iść gadać do garażu :diabloti: w garażu było na pewno zimno i ciemno :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):w garażu było na pewno zimno i ciemno :eviltong: A co mnie to obchodzi :evil_lol: Ja chciałam spać, a przez nich nie mogłam :mad: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):A co mnie to obchodzi :evil_lol: Ja chciałam spać, a przez nich nie mogłam :mad: a Theosia nie obudzili ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):a Theosia nie obudzili ?? :cool3: No dużo nie brakowało żeby się obudził :roll: Już stękał, ale dostał smoka i się uspokoił ;) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):No dużo nie brakowało żeby się obudził :roll: Już stękał, ale dostał smoka i się uspokoił ;) juz widze co by sie działo jak by go obudził :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 dOgLoV napisał(a):juz widze co by sie działo jak by go obudził :diabloti: Dostałby z buta :) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Z internetu :p Bardzo konkretna odpowiedź, przecież internet to studnia bez dna :diabloti: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 magdabroy napisał(a):Dostałby z buta :) chyba z laczka :eviltong: agaciaaa napisał(a):Bardzo konkretna odpowiedź, przecież internet to studnia bez dna :diabloti: wujek google jest the best :diabloti: Quote
Recommended Posts