Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak bym widziała kolesia który ostatnio był u weta , tylko ze tamten miał gatki na równi ze spodniami :roll:

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBNo3fReBqLkDFvzqhuDqdsgruMVqGHM3As4gKuikj-ZKItGKbRw[/IMG]

Posted

Angi napisał(a):

nie chce mi się :lol:

mamy w pracy takiego śmiesznego kolesia wysoki na dwa metry , zgarbiony chudy jak patyk i taka dziwna twarz ma , no ale nie o to chodzi bo nikt nie jest w formę lany , no i chodzi pół nocy jakis taki rozkojarzony i w koncu sie pytamy

-Jasiu ( Wojtek ma na imie ale mówimy na niego Jasiu bo przypomina troche Jasia fasolę , jemu powiedzieli że mówią na niego Jasiu bo lider to też Wojtek i by im się myliło , oczywiście to lyknął :diabloti: ) co Ci jest ? taki jakis zamyslony chodzisz ?

na co Jasiu mówi :

- przyszła dzisiaj o 11 do mnie była dziewczyna i chciała sie kochać bo chłopaka nie ma a mówi że ma ze mną miłe wspomnienia , no to się ucieszyłem , zabrałem się do roboty zakładam ostatnią gumę jaka miałem i mi pękła :placz: i ani sie nie wyspałem ani se nie poruchał...em :placz:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry Jasiu :diabloti:

noo on taki pocieszny jest , jest nauczycielem historii uczył nawet kilka osób z naszej pracy ale zakręcony jest na maxa nie wiem jak on moze uczyć kogoś :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
nie chce mi się :lol:

mamy w pracy takiego śmiesznego kolesia wysoki na dwa metry , zgarbiony chudy jak patyk i taka dziwna twarz ma , no ale nie o to chodzi bo nikt nie jest w formę lany , no i chodzi pół nocy jakis taki rozkojarzony i w koncu sie pytamy

-Jasiu ( Wojtek ma na imie ale mówimy na niego Jasiu bo przypomina troche Jasia fasolę , jemu powiedzieli że mówią na niego Jasiu bo lider to też Wojtek i by im się myliło , oczywiście to lyknął :diabloti: ) co Ci jest ? taki jakis zamyslony chodzisz ?

na co Jasiu mówi :

- przyszła dzisiaj o 11 do mnie była dziewczyna i chciała sie kochać bo chłopaka nie ma a mówi że ma ze mną miłe wspomnienia , no to się ucieszyłem , zabrałem się do roboty zakładam ostatnią gumę jaka miałem i mi pękła :placz: i ani sie nie wyspałem ani se nie poruchał...em :placz:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

ahahahahahahahahaahahahahaha, serio? :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
ahahahahahahahahaahahahahaha, serio? :evil_lol:

tak opowiadał ale czy to prawda to tylko on wie :diabloti:

kiedys opowiadał że jechał na rowerze i jak to on wjechał kolesiowi pod koła , no i koles miał problem ze mu cos ze zderzakiem zrobił czy coś , i chciał od jasia 200 zł , a że Jasiu nie miał to kazał mu przyjśc po południu do swojego domu po kasę , no i Jasiu czekał za nim i czekał i kolesia nie było to Jasiu poszedł SPAĆ koleś po jakims czasie przyszedł , jego matka z jego bratem go spławili , jego brat pracuje w skarbówce i wywalil kolesiowi kodeksami to koles zbladł i uciekła , ale najwazniejsze jak Jasiu na koncu skwitował :

"w ogóle koleś jakiś nieogranięty jest , kto mądry nachodzi ludzi o 19stej" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a jak kiedys kierownik do niego przyszedł żeby został w pracy do 19stej to sie popłakał bo jak on sie wyśpi na drugi dzien do pracy jak on dopiero o 19stej z pracy wyjdzie a on o tej godzinie juz zawsze spi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: