łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Angi']poleciała na "niufka" :-D:diabloti:[/QUOTE] na niufka który sie okazał tybetanem :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a co pomyślałaś ?? :diabloti:[/QUOTE] nic, ale myślałam że coś gorszego :D Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']nic, ale myślałam że coś gorszego :D[/QUOTE] pewnie pomyślałaś że w AA :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie pomyślałaś że w AA :diabloti:[/QUOTE] Nie myślałam, że z tobą aż tak źle :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']Nie myślałam, że z tobą aż tak źle :evil_lol:[/QUOTE] ja też nie myslalam ale każdy alkoholik tak ma :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Kawał już znałam :D A obrazek fajny :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Jak bym widziała kolesia który ostatnio był u weta , tylko ze tamten miał gatki na równi ze spodniami :roll: [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBNo3fReBqLkDFvzqhuDqdsgruMVqGHM3As4gKuikj-ZKItGKbRw[/IMG] Quote
agaciaaa Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Hahaha zjadłabym sobie takiego ruchanka :lol::lol: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 To teraz niech Angi podaje przepis na te Ruchanki :razz: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ale my nie chcemy racuchów tylko ruchanki , i nie pisz czasami że mamy se narucha....ć :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 dOgLoV napisał(a):ale my nie chcemy racuchów tylko ruchanki , i nie pisz czasami że mamy se narucha....ć :eviltong: Dokładnie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 to idź się poru... :evil_lol: http://www.polska-gotuje.pl/przepis/kaszubskie-ruchanki Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):to idź się poru... :evil_lol: http://www.polska-gotuje.pl/przepis/kaszubskie-ruchanki nie chce mi się :lol: mamy w pracy takiego śmiesznego kolesia wysoki na dwa metry , zgarbiony chudy jak patyk i taka dziwna twarz ma , no ale nie o to chodzi bo nikt nie jest w formę lany , no i chodzi pół nocy jakis taki rozkojarzony i w koncu sie pytamy -Jasiu ( Wojtek ma na imie ale mówimy na niego Jasiu bo przypomina troche Jasia fasolę , jemu powiedzieli że mówią na niego Jasiu bo lider to też Wojtek i by im się myliło , oczywiście to lyknął :diabloti: ) co Ci jest ? taki jakis zamyslony chodzisz ? na co Jasiu mówi : - przyszła dzisiaj o 11 do mnie była dziewczyna i chciała sie kochać bo chłopaka nie ma a mówi że ma ze mną miłe wspomnienia , no to się ucieszyłem , zabrałem się do roboty zakładam ostatnią gumę jaka miałem i mi pękła :placz: i ani sie nie wyspałem ani se nie poruchał...em :placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry Jasiu :diabloti: noo on taki pocieszny jest , jest nauczycielem historii uczył nawet kilka osób z naszej pracy ale zakręcony jest na maxa nie wiem jak on moze uczyć kogoś :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 dOgLoV napisał(a):nie chce mi się :lol: mamy w pracy takiego śmiesznego kolesia wysoki na dwa metry , zgarbiony chudy jak patyk i taka dziwna twarz ma , no ale nie o to chodzi bo nikt nie jest w formę lany , no i chodzi pół nocy jakis taki rozkojarzony i w koncu sie pytamy -Jasiu ( Wojtek ma na imie ale mówimy na niego Jasiu bo przypomina troche Jasia fasolę , jemu powiedzieli że mówią na niego Jasiu bo lider to też Wojtek i by im się myliło , oczywiście to lyknął :diabloti: ) co Ci jest ? taki jakis zamyslony chodzisz ? na co Jasiu mówi : - przyszła dzisiaj o 11 do mnie była dziewczyna i chciała sie kochać bo chłopaka nie ma a mówi że ma ze mną miłe wspomnienia , no to się ucieszyłem , zabrałem się do roboty zakładam ostatnią gumę jaka miałem i mi pękła :placz: i ani sie nie wyspałem ani se nie poruchał...em :placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ahahahahahahahahaahahahahaha, serio? :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):ahahahahahahahahaahahahahaha, serio? :evil_lol: tak opowiadał ale czy to prawda to tylko on wie :diabloti: kiedys opowiadał że jechał na rowerze i jak to on wjechał kolesiowi pod koła , no i koles miał problem ze mu cos ze zderzakiem zrobił czy coś , i chciał od jasia 200 zł , a że Jasiu nie miał to kazał mu przyjśc po południu do swojego domu po kasę , no i Jasiu czekał za nim i czekał i kolesia nie było to Jasiu poszedł SPAĆ koleś po jakims czasie przyszedł , jego matka z jego bratem go spławili , jego brat pracuje w skarbówce i wywalil kolesiowi kodeksami to koles zbladł i uciekła , ale najwazniejsze jak Jasiu na koncu skwitował : "w ogóle koleś jakiś nieogranięty jest , kto mądry nachodzi ludzi o 19stej" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a jak kiedys kierownik do niego przyszedł żeby został w pracy do 19stej to sie popłakał bo jak on sie wyśpi na drugi dzien do pracy jak on dopiero o 19stej z pracy wyjdzie a on o tej godzinie juz zawsze spi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ahahahahahahahahahahahahahahahahah. :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Nie śmiej się, bo mój szwagier też chodzi spać 19-20 ;) Quote
Recommended Posts