agaciaaa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Hahaha Aga jak zwykle coś namieszała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmm a moze Ptysiakowa :oops:[/QUOTE] Może :) Dawaj tę historyjkę tutaj, bo ja jej nie znam :) [quote name='agaciaaa']Hahaha Aga jak zwykle coś namieszała :evil_lol:[/QUOTE] U niej to norma :diabloti: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='marta.k9080']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] żałuj że całości nie słyszałaś to było coś że teściu ( tego kogoś ) robił cos na podwórku i podszedł jakiś koleś i zawołał go do płota i cos sie tam niego pytał , a on powiedział że nie nie potrzebuje że już ma , koles poszedł a żona do niego i mówi że co gada ze maja jak nie mają garnków zeptera a teściu mówi a ja myślałem ze on sie pyta czy chcemy suczkę setera a przeciez mamy już psa ( pewnie cos skopałam ale mniej wiecej o to chodziło ) Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='magdabroy']Ale głupie :D:D:D[/QUOTE] ej bo to musi byc normalnie opowiedziane a ja nie pamietam jak to dokładnie to było :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']ej bo to musi byc normalnie opowiedziane a ja nie pamietam jak to dokładnie to było :eviltong:[/QUOTE] Nie głupie dlatego, że nie znasz tej historii dokładnie ;) Tylko głupie dlatego, że mnie to nie śmieszy :eviltong: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='magdabroy']Nie głupie dlatego, że nie znasz tej historii dokładnie ;) Tylko głupie dlatego, że mnie to nie śmieszy :eviltong:[/QUOTE] a ja płakałam ze śmiechu pare dni :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 dzisiaj podobno ma być noc spadających gwiazd :lol: Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja płakałam ze śmiechu pare dni :eviltong:[/QUOTE] tak jak ja z tego, gdzie poznalas Sebka :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']dzisiaj podobno ma być noc spadających gwiazd :lol:[/QUOTE] nigdzie nie mam zamiaru dzisiaj spadac :diabloti: [quote name='Angi']tak jak ja z tego, gdzie poznalas Sebka :evil_lol:[/QUOTE] sie nie smiej nie wiesz gdzie poznasz swojego męża :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV'] sie nie smiej nie wiesz gdzie poznasz swojego męża :eviltong:[/QUOTE] Albo żonę :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Przed chwilą usłyszałam to na TVP2 -Wiecie jak się nazywa żona kucharza po siedmiu rozwodach? -Usmażona :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']bo będziesz na nocce :evil_lol:[/QUOTE] nawet mi o tym nie przypominaj , jestem teraz na takiej linii gdzie pracują z zawrotnym tepem , nawet nie mam czasu sie napic ani chusteczki wyciągnąć do tego musze robić tym "uciętym palcem " i mnie dzisiaj strasznie boli " :angryy: [quote name='magdabroy']Albo żonę :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='magdabroy']Przed chwilą usłyszałam to na TVP2 -Wiecie jak się nazywa żona kucharza po siedmiu rozwodach? -Usmażona :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to samo chciałam napisać. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']to samo chciałam napisać. :evil_lol:[/QUOTE] Byłam pierwsza :diabloti::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Stary gospodarz miał koguta i pełno kur. Liczył na to, że te kury będą składały dużo jajek, ale niestety kogut był lipny i nie za działał za bardzo i nie było jajek. Więc gospodarz pojechał na targ, żeby kupić nowego koguta i znalazł sprzedawcę, który miał koguta na sprzedarz. spytał: - panie, a dobry ten kogut? -panie, to jurny kogut, kury będą dużo jajek składały No więc gospodarz kupił koguta, a ten odrazu wziął się do roboty. Wy...(znaczy zaliczył wszystkie kury, tak po dwa razy każdą) i gospodarz był zadowolony ale powiedzial do koguta: - dobrze, dobrze, ale nie przesadź tylko, bo nie wytrzymasz. I następnego dnia kogut znowu przeleciał wszystkie kury (tak po dwa razy) a gospodarz się zaniepokoił i mówi: - no chłopie, zwolnij trochę, bo nie wytrzymasz i mi tu umrzesz. I trzeciego dnia gospodarz zobaczył na środku podwórka umierającego koguta. Podszedł do niego i powiedział: - no widzisz, mówiłem że nie wytrzymasz. A kogut spojrzał i krzyknął: - Idź stąd bo na wrony poluję! Quote
Oscar Patric Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='marta.k9080']Stary gospodarz miał koguta i pełno kur. Liczył na to, że te kury będą składały dużo jajek, ale niestety kogut był lipny i nie za działał za bardzo i nie było jajek. Więc gospodarz pojechał na targ, żeby kupić nowego koguta i znalazł sprzedawcę, który miał koguta na sprzedarz. spytał: - panie, a dobry ten kogut? -panie, to jurny kogut, kury będą dużo jajek składały No więc gospodarz kupił koguta, a ten odrazu wziął się do roboty. Wy...(znaczy zaliczył wszystkie kury, tak po dwa razy każdą) i gospodarz był zadowolony ale powiedzial do koguta: - dobrze, dobrze, ale nie przesadź tylko, bo nie wytrzymasz. I następnego dnia kogut znowu przeleciał wszystkie kury (tak po dwa razy) a gospodarz się zaniepokoił i mówi: - no chłopie, zwolnij trochę, bo nie wytrzymasz i mi tu umrzesz. I trzeciego dnia gospodarz zobaczył na środku podwórka umierającego koguta. Podszedł do niego i powiedział: - no widzisz, mówiłem że nie wytrzymasz. A kogut spojrzał i krzyknął: - Idź stąd bo na wrony poluję![/QUOTE] :lol::lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/0b7fc380c72a065859799c1e40b5b8b3.jpg?1309779747[/IMG] :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 nawiązując do obrazka Agi Młody plemnik zapytuje starego plemnika: - co mam robic jak juz dojdzie do wytrysku? Stary sie usmiechnal i mowi: - sluchaj synu! jak juz bedzie po wytrysku to musisz zapieprzac ile wlezie zeby byc na czele peletonu; jak juz poczujesz ze slabniesz to bedzie oznaczac ze zblizacie sie do celu; wtedy powinienes zobaczyc taka ladna , duza [URL="http://gry-zrecznosciowe.humoris.pl/darmowa-gra-flash-online-zrecznosciowa/2539/kule"]kule[/URL]; wtedy przyspieszysz zeby byc pierwszym i jak juz do niej dobiegniesz to musisz sie zatrzymac, ladnie uklonic, przedstawic i ona wtedy Cie wpusci do srodka; mlody jak uslyszal tak zrobil; zapiernicza po wytrysku ile wlezie , poci sie dyszy ale jest pierwszy; na plecach czuje oddech peletonu lecz wciaz przewodzi stawce; w pewnym momencie wypadaja zza zakretu plemnik patrzy - a tem dwie kule! podrapal sie w glowe ogonkiem i mysli: kurcze miala byc jedna kula ale moze sie cos staremu pomylilo; zrobie jak kazal, jedna kula w te czy wewte to zadna roznica; uklonil sie zatem ladnie i powiedzial: -dzien dobry, jestem plemnik kule zawirowaly, uklonily sie rowniez i powiedzialy: - dzien dobry, jestesmy migdałki... Quote
Aleksa. Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV'] sie nie smiej nie wiesz gdzie poznasz swojego męża :eviltong:[/QUOTE] Aga, gdzie poznałaś męża ? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='marta.k9080']nawiązując do obrazka Agi Młody plemnik zapytuje starego plemnika: - co mam robic jak juz dojdzie do wytrysku? Stary sie usmiechnal i mowi: - sluchaj synu! jak juz bedzie po wytrysku to musisz zapieprzac ile wlezie zeby byc na czele peletonu; jak juz poczujesz ze slabniesz to bedzie oznaczac ze zblizacie sie do celu; wtedy powinienes zobaczyc taka ladna , duza [URL="http://gry-zrecznosciowe.humoris.pl/darmowa-gra-flash-online-zrecznosciowa/2539/kule"]kule[/URL]; wtedy przyspieszysz zeby byc pierwszym i jak juz do niej dobiegniesz to musisz sie zatrzymac, ladnie uklonic, przedstawic i ona wtedy Cie wpusci do srodka; mlody jak uslyszal tak zrobil; zapiernicza po wytrysku ile wlezie , poci sie dyszy ale jest pierwszy; na plecach czuje oddech peletonu lecz wciaz przewodzi stawce; w pewnym momencie wypadaja zza zakretu plemnik patrzy - a tem dwie kule! podrapal sie w glowe ogonkiem i mysli: kurcze miala byc jedna kula ale moze sie cos staremu pomylilo; zrobie jak kazal, jedna kula w te czy wewte to zadna roznica; uklonil sie zatem ladnie i powiedzial: -dzien dobry, jestem plemnik kule zawirowaly, uklonily sie rowniez i powiedzialy: - dzien dobry, jestesmy migdałki...[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Aleksandra95']Aga, gdzie poznałaś męża ? :diabloti:[/QUOTE] na portalu fotka pl :diabloti: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']ee myślałam, że gorzej :D[/QUOTE] a co pomyślałaś ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts