Ryss Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Fajnie, ale to jest jednak subforum Foto Blogi, więc proszę o fotki do tych tekstów. Quote
*Magda* Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Godzinę temu, Ryss napisał: Fajnie, ale to jest jednak subforum Foto Blogi, więc proszę o fotki do tych tekstów. Dawno, dawno temu pisałam o przeniesienie do Off Topic'u, jednak moja prośba pozostała bez odpowiedzi. Tak więc musisz sobie wyobrazić co trzeba :P Quote
Ryss Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 11 minut temu, magdabroy napisał: Dawno, dawno temu pisałam o przeniesienie do Off Topic'u, jednak moja prośba pozostała bez odpowiedzi. Tak więc musisz sobie wyobrazić co trzeba :P Jeśli dawno, dawno temu byłaś taka bystra, by założyć taki wątek na takim subforum, to teraz płacz, ale dawaj. Fotki. Quote
Ryss Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 41 minut temu, magdabroy napisał: Ściągnij sobie kamasutrę :P Dobra, miało być półżartem, ale jeśli dla Ciebie żart znaczy tylko wulgarny suchar, to powiem Ci poważnie, jak chłop krowie na miedzy: nie dość, że łamiesz Regulamin forum, zamieszczając obsceniczne teksty - które na "specjalistycznych" stronkach poprzedzane są przynajmniej planszą "Tylko +18" - to jeszcze umieszczasz temat nie w tym miejscu co trzeba (jeśli na Dogo jest w ogóle miejsce na takie treści) i rżniesz głupa durnymi odzywkami. Tu nie gimbaza. Zgłosiłem. Quote
*Magda* Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Ja cały czas odpowiadam żartem, więc nie wiem w czym masz problem? :P Teksty są ze normalnych stron, a nie z tych typu "+18" :P Quote
Recommended Posts