*Magda* Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Ja chcę takiego chomika :diabloti: Quote
Akamuru Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Jak tu wesoło, jak mogło mnie tu zabraknąć? :evil_lol: Magda genialne żarty, jestem ciekawa czy sama je wymyślasz... :lol: Quote
*Magda* Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Marta, lubię origami, więc chyba sobie coś takiego zbuduję :evil_lol: Szkoda tylko, że nie będzie można go użyć :diabloti: Akamuru cieszę się, że wątek się podoba :grins: Nie jestem jednak taka pomysłowa i kawały ściągam z netu :p Quote
Guest wolfheart Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 magdabroy napisał(a):Marta, lubię origami, więc chyba sobie coś takiego zbuduję :evil_lol: Szkoda tylko, że nie będzie można go użyć :diabloti: rozmiękł by się:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='magdabroy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: też taki chce Quote
Akamuru Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jak po nocy drogie panie? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Akamuru napisał(a):Jak po nocy drogie panie? :evil_lol: U mnie spokojnie :eviltong: Ale kolejna noc się zbliża i nie wiem co mnie czeka :diabloti: Quote
Akamuru Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ja na razie samotna, bez psa, więc spokój niesamowity. :lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='agaciaaa']Co tu taki zastój? :diabloti:[/QUOTE] Nikt się nie bzyka :shake: Wszyscy są święci :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Jesienna deprecha itp. każdą głowa boli, nie ma chęci na wiadomo co, o gadaniu o tym nie wspominając :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ale właśnie podobno to jesienią i zimą jest najwięcej poczęć :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Kochane może podrzucicie mi jakąś sensowną książkę? :diabloti: Skończyłam wczoraj Crossa i niemam co czytać :cool3: tak swoją drogą wszyscy tak zachwycają się Crossem nie wiem o co loto Grey jest lepszy :loveu: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Kopiuję za swojej galerii :evil_lol: [quote name='dOgLoV']on pewnie siedzi w czerwonym pokoju a tam cisza :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To idź tam, walnij jakiś striptiz czy cóś :diabloti: a dla Aleksa podeślij jakiegoś kolegę :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Bo z was cnotki niewydymki i nic tam nie piszecie :eviltong::diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To jak Ty nie jesteś cnotką, to napisz tam coś ciekawego :diabloti: I wypraszam sobie :eviltong: ja jestem święta jebliwa :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Ja jestem za młoda na takie rzeczy :eviltong: :diabloti: Poza tym przed ślubem przecież nie można :eviltong: Ha ha ha ha[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Przy zgaszonym świetle i po bożemu można :diabloti:[/QUOTE] Ktoś ma ochotę kontynuować rozmowę? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 To ja sie pytam jak to jest po bożemu? :lol: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']To ja sie pytam jak to jest po bożemu? :lol:[/QUOTE] W łóżku :eviltong: Ty na dole, a on na górze :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']W łóżku :eviltong: Ty na dole, a on na górze :evil_lol:[/QUOTE]A ja na górze nie mogę być? :( To poza łóżkiem już jest grzechem? Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='Izabela124.']A ja na górze nie mogę być? :( To poza łóżkiem już jest grzechem?[/QUOTE] Jak będziesz na górze, to będziesz jeździć "na oklep" :evil_lol: Oczywiście, że jest grzechem :mad: A gdzie to chciałaś robić, na podłodze, pod prysznicem...?!:crazyeye::diabloti: Tak nie wolno :mad::shake::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Jak będziesz na górze, to będziesz jeździć "na oklep" :evil_lol: Oczywiście, że jest grzechem :mad: A gdzie to chciałaś robić, na podłodze, pod prysznicem...?!:crazyeye::diabloti: Tak nie wolno :mad::shake::evil_lol:[/QUOTE] Łeeeeeeee to jestem grzesznica na maksa :-(:diabloti: Pod prysznicem zawsze chciałam, ale już nie chcę :eviltong: Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Kopiuję za swojej galerii :evil_lol: Ktoś ma ochotę kontynuować rozmowę? :diabloti:[/QUOTE] to ja tylko dodam ze to o Aleksa chodziło :eviltong: i ide ładnie spać bez seksowania sie bo mi sie dzisiaj nie chce ! :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV'] i ide ładnie spać bez seksowania sie bo mi sie dzisiaj nie chce ! :diabloti:[/QUOTE]Biedny Sebek :( Quote
Recommended Posts