Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta, lubię origami, więc chyba sobie coś takiego zbuduję :evil_lol: Szkoda tylko, że nie będzie można go użyć :diabloti:

Akamuru cieszę się, że wątek się podoba :grins: Nie jestem jednak taka pomysłowa i kawały ściągam z netu :p

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Marta, lubię origami, więc chyba sobie coś takiego zbuduję :evil_lol: Szkoda tylko, że nie będzie można go użyć :diabloti:

rozmiękł by się:diabloti:

Posted

Kochane może podrzucicie mi jakąś sensowną książkę? :diabloti: Skończyłam wczoraj Crossa i niemam co czytać :cool3: tak swoją drogą wszyscy tak zachwycają się Crossem nie wiem o co loto Grey jest lepszy :loveu:

Posted

Kopiuję za swojej galerii :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']on pewnie siedzi w czerwonym pokoju a tam cisza :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']To idź tam, walnij jakiś striptiz czy cóś :diabloti: a dla Aleksa podeślij jakiegoś kolegę :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Bo z was cnotki niewydymki i nic tam nie piszecie :eviltong::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']To jak Ty nie jesteś cnotką, to napisz tam coś ciekawego :diabloti:
I wypraszam sobie :eviltong: ja jestem święta jebliwa :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Ja jestem za młoda na takie rzeczy :eviltong: :diabloti: Poza tym przed ślubem przecież nie można :eviltong:
Ha ha ha ha[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Przy zgaszonym świetle i po bożemu można :diabloti:[/QUOTE]

Ktoś ma ochotę kontynuować rozmowę? :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja na górze nie mogę być? :( To poza łóżkiem już jest grzechem?[/QUOTE]

Jak będziesz na górze, to będziesz jeździć "na oklep" :evil_lol:
Oczywiście, że jest grzechem :mad: A gdzie to chciałaś robić, na podłodze, pod prysznicem...?!:crazyeye::diabloti: Tak nie wolno :mad::shake::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak będziesz na górze, to będziesz jeździć "na oklep" :evil_lol:
Oczywiście, że jest grzechem :mad: A gdzie to chciałaś robić, na podłodze, pod prysznicem...?!:crazyeye::diabloti: Tak nie wolno :mad::shake::evil_lol:[/QUOTE]
Łeeeeeeee to jestem grzesznica na maksa :-(:diabloti:
Pod prysznicem zawsze chciałam, ale już nie chcę :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Kopiuję za swojej galerii :evil_lol:

Ktoś ma ochotę kontynuować rozmowę? :diabloti:[/QUOTE]

to ja tylko dodam ze to o Aleksa chodziło :eviltong:

i ide ładnie spać bez seksowania sie bo mi sie dzisiaj nie chce ! :diabloti: