angineuuka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [FONT=arial black]Jak odróżnić gatunki niedźwiedzia (metoda praktyczna). Najpierw trzeba znaleźć niedźwiedzia, podejść do niego po cichutku i kopnąć go w jaja, oczywiście z całej siły. Następnie uciekamy i teraz: - jeśli uciekamy na niedźwiedź nie goni nas to jest to miś pluszowy - jeśli uciekamy na drzewo a niedźwiedź wchodzi za nami to jest to niedźwiedź brunatny. - jeśli uciekamy na drzewo a niedźwiedź zaczyna nim trząść tak, że spadamy w jego łapska, to jest to niedźwiedź Grizzly - jeśli uciekamy na drzewo a niedźwiedź wspina się za nami i wpieprza liście to jest to miś koala - jeśli uciekamy i nigdzie nie ma drzew to jest to niedźwiedź polarny... - A jak uciekamy, a niedzwiedz zaczyna plakac, to jest to mis Kolargol - najwieksza ciota wsrod niedzwiedzi! Ksiądz o opowiadał, jak byłam ten pierwszy i ostatni ras na religii. Nigdy w życiu :P [/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ale tu się dowcipowo zrobiło :diabloti: żadnych rozmów na brzydkie tematy, tylko same kawały :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 agaciaaa napisał(a):Ale tu się dowcipowo zrobiło :diabloti: żadnych rozmów na brzydkie tematy, tylko same kawały :eviltong: Lepsze to niż nic ;) Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):Lepsze to niż nic ;) Wszyscy chcieli red room, a teraz się wstydzą gadać :eviltong: Dowcipy bardzo fajne, lubię poczytać w pracy, żeby nie było że mi się nie podobają :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 agaciaaa napisał(a):Wszyscy chcieli red room, a teraz się wstydzą gadać :eviltong: To pogadajcie o tym jak często i gdzie to robicie :diabloti: A ja jutro poczytam, bo teraz idę spać :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 no to dalej piszcie o swoich pierwszych razach , ile didoli widzialyscie itd :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Hahahahaha to może wy zaczniecie dziewczyny, a nie tylko zachęcacie? :diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ale ja grzeczna jestem nie robie takich rzeczy :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Nooo na pewno, a jak sobie planujesz dzidzię zrobić? W kapuście będziesz szukać? :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 dOgLoV napisał(a):no to dalej piszcie o swoich pierwszych razach , ile didoli widzialyscie itd :diabloti: Aga, to że ktoś widział dużo didoli, nie znaczy, że z "nich korzystał" :eviltong: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [FONT=lucida grande]Przychodzi baba do lekarza:[/FONT] [FONT=lucida grande]- Panie doktorze ciągle jestem wkurwiona, wszyscy mnie wkurwiają, a najbardziej wkurwia mnie to, że wszystko mnie wkurwia, proszę mi pomoc![/FONT] [FONT=lucida grande]- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...[/FONT] [FONT=lucida grande]- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkurwiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkurwia![/FONT] [FONT=lucida grande]- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?[/FONT][FONT=lucida grande] - E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiające, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkurwiają! - No dobrze, to może sex. Jak wygląda Pani życie seksualne? - Sex !? A co to takiego? - Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety: - Panie Doktorze, proszę się zdecydować:?! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wkurwiać.[/FONT] Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 buehehehehehehehehehehe :diabloti: sacznego :diabloti: Quote
wiki4 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 To zdjecie zniszczyło mi życie :placz::placz::placz: :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='marta.k9080'] ale jebnęła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 to jest kadr z "Szkoła Uwodzenia" Quote
*Magda* Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts