*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):Magda znowu szalejesz... Nie, bo idę kąpać młodego :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Podchodzi chłop w barze do kobiety i próbuje nawiązać rozmowę. Ona mu mówi: - Pan pod niewłaściwym adresem, ja jestem lesbijką. - A co to znaczy? - Widzisz przy barze tę blondynkę? Chciałabym z nią spędzić noc. - Kurde to ja też jestem lesbijką!!! Quote
agaciaaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):http://z1.demoty.pl/d4b0c46dc891ebf550b281a1218898b29d5220df/taste-the-rainbow Dobre :lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła: - Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia! - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego. - No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! Rybka nie kryła zdziwienia. - Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek. - Zgoda! Odrzekła złota rybka. Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobił ? - Żona... - Żona? Za co !? - Powiedziałem do niej "ty". - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ? - Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..." A ja do niej: - Chyba ty... Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 W trakcie filmu dziewczyna zwraca się do swojej koleżanki siedzącej obok: - Słuchaj ten facet obok mnie onanizuje sie. - Cos ty! No to powiedz mu, żeby natychmiast przestał! - Nie mogę! - Dlaczego?! - Bo on używa mojej ręki. Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja *******ę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Do dyrektora cyrku przychodzi matka z córką i proszą, by je zatrudnił. - Jaki numer pani pokazuje - zwraca się dyrektor do córki - Numer z piłeczka pingpongową - - Proszę pokazać - Córka rozbiera się, kładzie na podłodze piłeczkę pingpongową, chwilę tańczy, wreszcie robi szpagat, wstaje, a piłeczki nie ma. - Brawo! Brawo! Zatrudniam panią! - A jaki numer przygotowała szanowna mamusia? - To samo, tylko z piłką footbolową :roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Dziadku, dziadku, a kiedy pierwszy raz się kochałeś? - Na wojnie, wnusiu... - A jak, a z kim? - Jak to z kim... Na wojnie się nie wybiera... :evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Wrócił facio z dość długiej wyprawy. A początku cieszył się powrotem, a potem markotniał. Chodził bez celu i robił się nijaki. Żona widząc spadek jego samopoczucia, pyta się z troską: - Czemu taki smutny chodzisz? - Wiesz przecież, że goryl mnie zgwałcił - on rzecze. - Ależ to już było tak dawno - dziwi się żona. - No właśnie! A on ani nie napisze, ani nie zadzwoni! :megagrin::megagrin: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 "bzykające się" psy. Córka pyta: - Tato? Co te pieski robią? Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu - Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku. - Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu! Ty komuś pomagasz a ten ktoś *******i cię prosto w dupę! :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Na przesłuchaniu policjant mówi: - No to niech pan opowie jak to bylo - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie... na sucho pojechali :evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Para w łóżku: - To twoje piersi, czy gęsia skorka? - A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna? :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2l wódki, to tak jak kobiecie 5-centymetrowy wibrator. :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
justysiek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Te z misiem i zaba zajebisty aaa i ten z Ryskiem :-) Quote
kalyna Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 magdabroy napisał(a):I starczy na dziś :eviltong: a tak się dobrze czytało i tak szybko skończyłaś :diabloti: Quote
justysiek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 kalyna1225424 napisał(a):a tak się dobrze czytało i tak szybko skończyłaś :diabloti: Zdecydowanie za szybka jestes Magda ! :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 niech mi ktoś wytłumaczy, czemu w zacytowanym przez Justynę tekście obok nicku kalyny są dziwne liczby? :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Angi napisał(a):niech mi ktoś wytłumaczy, czemu w zacytowanym przez Justynę tekście obok nicku kalyny są dziwne liczby? :diabloti: Kosmici sialalalalala :evil_lol: Albo Justyna sobie dorobiła. Jakaś teoria spiskowa z kosmitami? Quote
justysiek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Nic nie dorabialam:diabloti: to pewnie kosmici:evil_lol: albo moj walniety tablet cos pozmienial. Quote
angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 justysiek napisał(a):Nic nie dorabialam:diabloti: to pewnie kosmici:evil_lol: albo moj walniety tablet cos pozmienial. dlatego ja nie wchodzę z tableta na dogo. :diabloti: Quote
Recommended Posts