*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Facet przychodzi do sklepu. Ogląda parę rzeczy. Nagle podchodzi do pracownicy sklepu i wypala: - A ja chciałbym uprawiać z panią seks. - Niestety nasz sklep jest samoobsługowy. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 justysiek napisał(a)::-) skad Ty bierzesz te kawaly :-) Z internetu :p Quote
justysiek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 magdabroy napisał(a):Z internetu :p :diabloti: Quote
łamAga Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:dobre Magda , wiesz jak poprawić człowiekowi humor :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 http://www.wiocha.pl/984094,Cenna-rada Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 To ja tu tyle kawałów wkleiłam, a Wy siedzicie cicho :mad: Tylko kilka marnych komentarzy :mad: Chcieliście red room, a teraz go olewacie :eviltong: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [FONT=Georgia]Mąż do żony:[/FONT] [FONT=Georgia]- Jutro kupię kilka kondomów o różnych smakach, a ty po ciemku zgadniesz jaki to smak...[/FONT] [FONT=Georgia]Żona:[/FONT] [FONT=Georgia]- OK.[/FONT] [FONT=Georgia]Na drugi dzień, żona próbuje i mówi:[/FONT] [FONT=Georgia]- Serowo-cebulowe???[/FONT] [FONT=Georgia]Mąż:[/FONT] [FONT=Georgia]- Głupia! Jeszcze nie założyłem![/FONT] Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :diabloti: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 a tak w ogóle to wczoraj w pracy ide do kibla , wchodzę do kabiny , zamykam drzwi i czyje ze mi sie cos ręka klei , myślę sobie " quwa co za świnia ukleiła czymś drzwi" i mówie " qurwa" a Hania mówi z kabiny obok " uwaga świerzo malowane " , wychodze z kibla a tam na drzwiach jebitna kartka na pół drzwi z napisem " uwaga świerzo malowane " oczywiście jej nie zauważyłam :splat:idziemy na linie i opowiadam koledze co zrobiłam a on że nie wierzy więc krzycze do Hani " Hania powiedz Sebastianowi co zrobiłam w kiblu " a Hania stoi patrzy sie na nas , myśli , po czym mówi " Quwa taką okre uwaliła żę prawie kibel rozwaliła " :roflt::roflt::roflt::roflt:Sebastian popatrzył z niesmaczeniem i mówi " to ja jednak wolę tą wersje z drzwiami i farbą " :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):Też bym wolała tę z farbą :D noooo ja też :diabloti: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [FONT=Georgia]Zagadnęła Małgosia Jasia:[/FONT] [FONT=Georgia]- Jasiu wyru...aj mnie![/FONT] [FONT=Georgia]- No nieeeee....[/FONT] [FONT=Georgia]- Jasiu, wyru....aj mnie pliiiiis![/FONT] [FONT=Georgia]- Nnnnoo.. Nie![/FONT] [FONT=Georgia]- Jasiu, kur**, wyru...aj mnie!![/FONT] [FONT=Georgia]- Noooo, ok.[/FONT] [FONT=Georgia]Jaś spuścił spodnie w dół, stanął na środku pokoju i mówi do Małgosi:[/FONT] [FONT=Georgia]- A tera skocz na mnie![/FONT] [FONT=Georgia]Małgosia wzięła solidny rozbieg, a Jaś w ostatniej chwili odskoczył w bok i Małgosia przyp*** w ścianę. Jaś na to:[/FONT] [FONT=Georgia]- Hyhy, ale cię wyru...ałem! [/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [FONT=Georgia]Siostry Williams siedzą przed meczem w szatni. Nagle Venus mówi:[/FONT] [FONT=Georgia]- Wiesz, co? Ojciec chyba dosypuje nam sterydów do żarcia...[/FONT] [FONT=Georgia]- Skąd wiesz?[/FONT] [FONT=Georgia]- Zaczęły mi rosnąć włosy tam, gdzie ich wcześniej nigdy nie miałam.[/FONT] [FONT=Georgia]- A gdzie na przykład?[/FONT] [FONT=Georgia]- No, na przykład na jajach. [/FONT]:roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Luzia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Świetny temat ;) To ja dodam coś od siebie :lol: Spotkały się stworzonka z Ludzkich Dolinek. Opowiada Woskowinek: - Do mnie zaglada czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie wyciagnać, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać. Na to Próchniaczek: - Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym razem wykurzyć, chowam się głęboko między zabkami i nic mi nie może zrobić... Dołacza się Grzybek Pochewka: - A do mnie zaglada czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw zdecydować czy wejsć czy nie, a na koniec zarzyguje mi cała chatkę... Na to wyrywa się Próchniaczek: - O, o! Tego gnoja to ja też znam! :diabloti: Quote
łamAga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Luzia napisał(a):Świetny temat ;) To ja dodam coś od siebie :lol: Spotkały się stworzonka z Ludzkich Dolinek. Opowiada Woskowinek: - Do mnie zaglada czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie wyciagnać, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać. Na to Próchniaczek: - Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym razem wykurzyć, chowam się głęboko między zabkami i nic mi nie może zrobić... Dołacza się Grzybek Pochewka: - A do mnie zaglada czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw zdecydować czy wejsć czy nie, a na koniec zarzyguje mi cała chatkę... Na to wyrywa się Próchniaczek: - O, o! Tego gnoja to ja też znam! :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Kobieta była w ciąży i miała bliżnięta , w pewnym momencie jeden dzieciak mówi do drugiego : - Ty wierzysz w mamę ?? na co drugi mu odpowiada : - hmmmm , sam nie wiem ale jak wczoraj spałeś to zaglądał tu nasz stwórca :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 magdabroy napisał(a):Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi: - Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić. Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku: - Co się stało córeczko? - Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło. - To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie. Za chwilę do mamy przychodzi druga córka: - Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło. - Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać. Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku. - Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał? - Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem! To jest zajebiste :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 agaciaaa napisał(a):To jest zajebiste :evil_lol: zgadzam się :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Angi napisał(a):To na pewno Agnieszki :evil_lol: Na pewno! Przecież Aga jest taaaaaaaaaka duuuuża :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 większa ode mnie jest przecież. :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Ja nosze stringi, więc to nie moje :eviltong: Quote
Recommended Posts