wiki4 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja też ,ja też aż ślinka mi leci :diabloti: W Up in the air też niczego sobie. I Dita :loveu::loveu: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 magdabroy napisał(a):Musiałabym dużo wypić, żeby mi się zaczął podobać :eviltong: ueeeee , a Świderski ? Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Mamo, on wygląda jak rasowy gwałciciel :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 dOgLoV napisał(a):ueeeee , a Świderski ? Trochę lepiej, ale to nie to :shake: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 magdabroy napisał(a):Dzieci biorą się za robienie dzieci :mdleje: a niech sobie robią, nie mój problem. Tylko, niech mi się nie wypłakują, gdy boją się że są w ciąży. Chociaż to robiła inna znajoma, starsza trochę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wiki4 napisał(a):W Up in the air też niczego sobie. I Dita :loveu::loveu: [SIZE=2]On jest zawsze apetyczny (no poza rolą w Chapter27:evil_lol:) Dita to szmata:diabloti: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 dOgLoV napisał(a):ueeeee , a Świderski ? Świderski dla mnie to ten : Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):a niech sobie robią, nie mój problem. Tylko, niech mi się nie wypłakują, gdy boją się że są w ciąży. Chociaż to robiła inna znajoma, starsza trochę :evil_lol: Dlatego ja trzymam się tego co powiedziała kiedyś moja mama: "Chcesz się bzykać, to się bzykaj. Ale jak będziesz wiedziała, że dasz sobie radę jak pojawi się dziecko". Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 marta.k9080 napisał(a): [SIZE=2]On jest zawsze apetyczny (no poza rolą w Chapter27:evil_lol:) Dita to szmata:diabloti: Eeee, nie zawsze, czasem jest okropny :evil_lol: I wtedy takie wtf 'jak on mógł mi się podobać...', ale zaraz jakieś seksiaste zdjęcie i znowu ślinotok :evil_lol: Dita jest zajebiasta:loveu: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Jak się chce bzykać, to niech się bzyka. Ale niech potem nie płacze. Moja koleżanka się bzyknęła i aktualnie czeka na poród. Nikt się po niej tego nie spodziewał. Chciała, to ma :P Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wiki4 napisał(a):Mamo, on wygląda jak rasowy gwałciciel :diabloti: buahahahahhaa tutaj taj wygląda ale jaki słodki był w Magdzie M :loveu: geja tam grał ale i tak zakochałam sie w nim jak grał w samym życiu :eviltong: magdabroy napisał(a):Trochę lepiej, ale to nie to :shake: :diabloti: Angi napisał(a):a niech sobie robią, nie mój problem. Tylko, niech mi się nie wypłakują, gdy boją się że są w ciąży. Chociaż to robiła inna znajoma, starsza trochę :evil_lol: bo to zawsze mysli sie po ;) magdabroy napisał(a):Dlatego ja trzymam się tego co powiedziała kiedyś moja mama: "Chcesz się bzykać, to się bzykaj. Ale jak będziesz wiedziała, że dasz sobie radę jak pojawi się dziecko". mądre ;) to świntuszcie sobie dalej moje drogie a ja ide pracować na gumki :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 dOgLoV napisał(a): to świntuszcie sobie dalej moje drogie a ja ide pracować na gumki :diabloti: Idź zarabia na coś innego, a nie na gumki, bo Theoś szuka żony :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 magdabroy napisał(a):Idź zarabia na coś innego, a nie na gumki, bo Theoś szuka żony :evil_lol: a może będzie gejem? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 magdabroy napisał(a):Idź zarabia na coś innego, a nie na gumki, bo Theoś szuka żony :evil_lol: to przenośnia była :eviltong: gumki to zuoooooo :eviltong: pa ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):a może będzie gejem? :diabloti: Ja go będę kochać bez względu na orientację, ale gorzej z jego tatusiem :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):Świderski dla mnie to ten : fu fu fu i ta koszulka w spodniach bleeeeeeee :P Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Iza. napisał(a):fu fu fu i ta koszulka w spodniach bleeeeeeee :P W końcu siatkarz :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):W końcu siatkarz :evil_lol: wiem, ale i tak jest to fu :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Iza. napisał(a):wiem, ale i tak jest to fu :diabloti: oj tam. :diabloti: Quote
Iza. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):oj tam. :diabloti: no nie mow, ze podoba ci sie koszulka w spodniach :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Iza. napisał(a):no nie mow, ze podoba ci sie koszulka w spodniach :diabloti: W spodniach ma mieć coś innego, a nie koszulkę :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 magdabroy napisał(a):W spodniach ma mieć coś innego, a nie koszulkę :evil_lol: hahahahahah pieknie powiedziane :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 mózg roz..ebany http://www.youtube.com/watch?v=m8I-dvwIrLc&feature=share :diabloti: Quote
Iza. Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Angi napisał(a):mózg roz..ebany http://www.youtube.com/watch?v=m8I-dvwIrLc&feature=share :diabloti: o masakra hahahah Quote
vege* Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Co do gwałcenia facetów to ja bym mogła te oto cudo chodzące zgwałcić :diabloti: :loveu: Johnny, boski Johnny :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts