Papisiowa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Co o nich sadzicie? Edited April 1, 2014 by Papisiowa Quote
KamiJe Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ja mogę polecić, nie miałam po nich problemów z łupieżem, swędzeniem, sierść była ładna - polecam ten z alantoiną, niby jest łagodny, dla szczeniąt, ale ja używałam dla mojego dorosłego psiaka i wszystko było ok :) Quote
Pari Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Też korzystam z szamponu dr Seidla, jest rewelacyjny, jeżeli chodzi o sierść psa. Po żadnym innym szamponie mojemu psu sierść tak nie błyszczała jak po Seidlu. Quote
KamiJe Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Możesz spróbować ten szampon z alantoiną - alantoina sama w sobie łagodzi podrażnienia, więc powinno być ok :) Quote
FIGA1981 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 KamiJe napisał(a):Możesz spróbować ten szampon z alantoiną - alantoina sama w sobie łagodzi podrażnienia, więc powinno być ok :) mam go ale bez rewelacji a moje jsuni 5 miesięcznej zrobily się na klatce piersiowej dwa strupy na około zaczerwienione! nei wiem po czym Quote
KamiJe Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 A nie jest to przypadkiem alergia pokarmowa? czym ją karmisz? Quote
FIGA1981 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 KamiJe napisał(a):A nie jest to przypadkiem alergia pokarmowa? czym ją karmisz? jest to alergia ale nie wiadomo czy pokarmowa czy nie włąsnie wrpcilam od weta i kazala zmienić karme karmie ja dobra karmą acana grasslands zmieniłam bo wcześniej była na royalu mini j. jednak uważam ze to nie jest zbyt dobra karma tylko na dobra reklamę-także kazali kupic karme z białkiem hydrolizowanym i zobaczymy co dalej :placz: Quote
flytoys Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Stosowałam szampon dr Seidla dla szczeniąt z alantoiną; sierść jest miękka, nic się nie działo ze skórą. Dodam, że piesek nie ma żadnych alergii i nie jest na nic uczulony, ale szampon dobrze się pieni i nie podrażnia oczu - osobiście polecam. Quote
Recommended Posts