Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ja mogę polecić, nie miałam po nich problemów z łupieżem, swędzeniem, sierść była ładna - polecam ten z alantoiną, niby jest łagodny, dla szczeniąt, ale ja używałam dla mojego dorosłego psiaka i wszystko było ok :)

Posted

Też korzystam z szamponu dr Seidla, jest rewelacyjny, jeżeli chodzi o sierść psa. Po żadnym innym szamponie mojemu psu sierść tak nie błyszczała jak po Seidlu.

Posted

KamiJe napisał(a):
Możesz spróbować ten szampon z alantoiną - alantoina sama w sobie łagodzi podrażnienia, więc powinno być ok :)
mam go ale bez rewelacji a moje jsuni 5 miesięcznej zrobily się na klatce piersiowej dwa strupy na około zaczerwienione! nei wiem po czym

Posted

KamiJe napisał(a):
A nie jest to przypadkiem alergia pokarmowa? czym ją karmisz?
jest to alergia ale nie wiadomo czy pokarmowa czy nie włąsnie wrpcilam od weta i kazala zmienić karme karmie ja dobra karmą acana grasslands zmieniłam bo wcześniej była na royalu mini j. jednak uważam ze to nie jest zbyt dobra karma tylko na dobra reklamę-także kazali kupic karme z białkiem hydrolizowanym i zobaczymy co dalej
:placz:

• 3 months later...
Posted

Stosowałam szampon dr Seidla dla szczeniąt z alantoiną; sierść jest miękka, nic się nie działo ze skórą. Dodam, że piesek nie ma żadnych alergii i nie jest na nic uczulony, ale szampon dobrze się pieni i nie podrażnia oczu - osobiście polecam.