Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DORA1020']Wlasnie,i zdjecia nie pomogly:(
dzwonili wprawdzie ludzie z Jasla,ale chcieli nowe zdjecia Soni,bo w ogloszeniu byly stare,po wyslaniu zdjec napisali,ze rezygnuja.[/QUOTE]

Widocznie nie ten domek. Nowe zdjecia sa piekne, napewno ktos ja pokocha. To tylko kwestia czasu.

Posted

[quote name='DORA1020']Witam optymistow na watku:)
wasza wiara troche i mi pomaga.....[/QUOTE]

Bo my wierzymy, że gdzieś tam czeka wspaniały domek dla naszej wspaniałej suni :)
Żadko kiedy jakis pies na dogo mnie chwyci tak mocno za serce a Sonii sie to udało :loveu:

Posted

Oby tylko sunia znalazla dom przed Sylwestrem,bo ona panicznie boi sie petard,panicznie:(
kiedys na tymczasie byla biala sunia Emi i ona tez tak bardzo sie bala.Ze strachu weszla po siatce na dach.

Posted

Kiedy patrze na Sonie to wydaje mi sie ze ona jest podobna do pieskow rasy corgi (takie jak pieski Krolowej z Anglii). Ona jest wieksza ale moze by ja podrasowac do ogloszen. Co o tym myslicie ? Zawsze moze byc mieszaniec z corgi, ktos widzial mamusie I tatusia Soni :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='pomóżpomagać']I co u Sonii??[/QUOTE]
Bez zmian...:(:( poprosze jeszcze o ogloszenie w miesiecznkiu Cztery Lapy,tylko na razie nie mam czasu,bo tyle mam roznych zaleglosci.

Posted

A jak mnie przykro:(
moze ktos by zrobil jej plakaty papierowe?
Ale kto? Jak tylko jestesmy w trzy na watku:(
Moze trzeba je porozwieszac w Warszawie,Krakowie i innych miastach.
Sama nie wiem co jeszcze mozna zrobic.