dominikabankert Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 zobaczcie jaki sliczny zakochalam sie http://www.dogomania.pl/forum/threads/253307-Piekny-Kaukaz-Piku%C5%9B-schron-juz-go-przekre%C5%9Bli%C5%82-zbieramy-deklaracje-na-hotel Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='dominikabankert']zobaczcie jaki sliczny zakochalam sie http://www.dogomania.pl/forum/threads/253307-Piekny-Kaukaz-Pikuś-schron-juz-go-przekreślił-zbieramy-deklaracje-na-hotel Bardzo piękny pies. A Lorka - kumpla Soni z Hotelu widzialaś ? Też jest z lubianych przez Ciebie wielkopsów :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/137612-Olbrzym-Lori-co-może-zdziałać-morze-miłości-i-ogrom-cierpliwości/page128 Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 dominikabankert napisał(a):jeny jaki fajny lece go obejrzec Super, bo troszkę mało tam ludzi.:lol: Quote
BORYSboxer Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 barb napisał(a):To pewnie ciężko Ci znaleźć chwilę żeby zajrzeć na dogo :lol: Nie jest tak źle z tym czasem...:wink: Elisabeta w czasie karmienia się nie da,ale po jak go położe tak... A co do Loriego podoba mi się ten wielkopies.A Daktylek to w schronisku jeszcze jest?? Quote
dominikabankert Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 BORYSboxer napisał(a):Nie jest tak źle z tym czasem...:wink: Elisabeta w czasie karmienia się nie da,ale po jak go położe tak... A co do Loriego podoba mi się ten wielkopies.A Daktylek to w schronisku jeszcze jest?? ukochana dalej do roboty przynosisz szczescie lec do kaukaza na watek link dalam powyzej zobacz jaki sliczny Quote
BORYSboxer Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 dominikabankert napisał(a):ukochana dalej do roboty przynosisz szczescie lec do kaukaza na watek link dalam powyzej zobacz jaki sliczny Ok.zaraz zerknę...:fadein: Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Borysbokser, skoro nie jest tak źle z czasem to dzidzia chyba bardzo grzeczna ? Quote
BORYSboxer Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 barb napisał(a):Borysbokser, skoro nie jest tak źle z czasem to dzidzia chyba bardzo grzeczna ? Teraz już tak początki były trudne...dużo płakał bo ciągle głodny,babcie na ręce poprzyzwyczajały no a ja po 13 latach musiałam sobie przypomnieć jak to jest.No ale najgorsze już za nami i maluszek daje mi trochę czasu dla siebie.Zresztą teraz przyjechał Tz na urlop to pomaga... Quote
Elisabeta Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 BORYSboxer, Daktylek jest w DT. Ale to troszkę taka przechowalnia. Dora go tam umieściła. Błąkał się po okolicach, był pogryziony, a uratowany dwa dni tylko spał. Taki był zmęczony biedak... :sad: U Murki będzie miał szanse na Dom, bo to kochany psiak. Nie ma swojego wątku, ale jest o nim u Szczebrzeszyniaczków na bieżąco. I w tym np. ogłoszeniu: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/rzeszow/wierny-daktyl-czeka-na-dom-602325111 Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Sympatyczny psiaczek. Ciekawe czy Lori przyjmie go na miejsce Soni ?;) Dużo hotelowiczów jest u Murki ? Quote
Nutusia Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Oj, skoro wszyscy tacy niecierpliwi, to postaram się we wtorek domek zwizytować ;) Quote
DORA1020 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Jaki on sliczny:) jaka kochana mordka:) nikt nie chce takiego slicznego pieska?:( Quote
Elisabeta Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 O tak.. Niech wizyta będzie jak najszybciej... :nerwy: Rodzinka Brata będzie miała najtrudniejszy moment za sobą. :-? Bo Nutusia jest taaaka groźna ...:scared: ;););) Quote
Murka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Daktyl nie trafi dosłownie na miejsce Soni, tzn. do Lorka, bo Loruś choć słodki misio, to nowym psów wybitnie nie lubi. No i jednak zawsze bezpieczniej dawać mu do towarzystwa sunię :) Quote
Elisabeta Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Nie chciałabym się znaleźc z tym słodkim misiem w jednym kojcu, gdyby mnie nie lubił... ;) Quote
halcia Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Tez mam ukochanego kaukaza :)jak dam rady to pokazę:)moja morda ,mój miś pieszczoch :) Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Nutusia napisał(a):Oj, skoro wszyscy tacy niecierpliwi, to postaram się we wtorek domek zwizytować ;) Elisabeta napisał(a):O tak.. Niech wizyta będzie jak najszybciej... :nerwy: Rodzinka Brata będzie miała najtrudniejszy moment za sobą. :-? Bo Nutusia jest taaaka groźna ...:scared: ;););) Będę trzymać kciuki :kciuki: Quote
halcia Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Czekamy:) Trzymam kciuki,choć obaw nie mam,przecież to rodzina dogomanki :)A mój BARRY śliczny,nie? Quote
barb Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Piękny halciu :lol: Może nawet Eci by się spodobał ? ;) Quote
Elisabeta Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Jestem, Soniu. :smile: Halciu, Twój Barry jest piękny. I imię ma piękne. :loveu: Quote
Lucyna Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Poproszę o numer konta do Murki, prześlę pieniążki z bazarku ... :lol: Quote
Nutusia Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Wizytacja jutro ok. 17-tej ;) Proszę trzymać kciuki za tzw. całokształt! :) Quote
Recommended Posts