Ty$ka Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Super pies trafił do super rodziny. Wszystko sie zgadza :) Quote
Gabi79 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Elisabeta']Tak, Ty$ko... :loveu: A te "7 minut" sprzed kilku dni to już przeszłość... ;) Sonia jest już "najnormalniej w świecie" spuszczana ze smyczy na spacerach. Przybiega na każde zawołanie. SUPER PIES. :):)[/QUOTE] Kochana Sonieczka:loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ogromnie sie ciesze z kazdej takiej pieknej wiadomosci :) :) :) Quote
ala123 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Szczebrzeszyniaki zapraszają na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256741-Sezonowe-ciuchy-cz-II-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-buty-oraz-inne-rzeczy-do-30-08-2014[/url] Quote
Nutusia Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 I my pozdrawiamy szczęśliwą Sonię i jej równie szczęśliwą Rodzinę :) Quote
Elisabeta Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='DORA1020']Myslami zawsze bede z Sonia.[/QUOTE] Dora,... Sonia ma kochającą Rodzinkę dzięki Tobie. Bo kiedyś jej pomogłaś. Uratowałaś. :) Ona też Cię nigdy nie zapomni. Po psiemu... :iloveyou: Myślałam, że nikt dziś nie odpowie... ;);) Sonia dziękuje. :loveu: Quote
Jasza Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Nawet jeśli nikt nie odpowiada, to zawsze są milczący czytacze :eviltong: Quote
Elisabeta Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Jaszko, domyślam się... ;) Ja też rzadko odzywam się u Misi i Reksia. Na przykład ostatnio... Bo nie wiem, jak się robi dżem z jarzębiny... :eviltong::loveu: Quote
Jasza Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Jak już zrobię, to się pochwalę przepisem ;) Bo na razie to sama nie wiem ;) Quote
Elisabeta Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ingrid... :loveu: Co Wy Wszystkie takie cichutkie jesteście? :razz: Myślałby kto... :p;) A tu i tak już nie będzie nic do czytania, bo nie będzie nic do pisania. :-D Quote
Nutusia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Jak to nie będzie?!!?!? Proszę mi tu natentychmiast napisać co słychać u szczęśliwej Soni, gdzie była ostatnio na spacerku i czy już polubiła... footbol ;) Quote
Ty$ka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Właśnie, właśnie, ja też protestuję! najpierw nas rozpuściłaś codziennymi relacjami, a teraz co? :D Jesteśmy głodne niusów z życia Sonii i jej rodzinki :p Quote
Elisabeta Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 :crazyeye: Zacznę wymyślać ciekawe historie... :eviltong: Czytało się trochę powieści, oglądało się trochę filmów o psach.. ;) Sonia kocha najbardziej na świecie codzienne spacery po okolicy. Zaraz po swojej Rodzince najbardziej. :) Brat mi ostatnio napisał, że Sonia chodzi bez smyczy jak na smyczy. ;) Teraz niestety zacznie się rok szkolny i sunia będzie w ciągu dnia kilka godzin sama... Ale nie ma strachu. Były już próby. Jedna trwała nawet 10 godzin. I oczywiście Sonia zniosła to ze swoim wrodzonym spokojem i rozsądkiem. Jest super. Czyli bez zmian. :loveu: Quote
Nutusia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Akurat w przypadku tego wątku zmian NIE CHCEMY! :) Quote
Elisabeta Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Przed chwilą wróciłam ze spaceru z moją sunią. Spacer był niezwykły, bo przyjechał mój Brat z Chłopakami i... Sonia. :) Dziewczyny się widziały pierwszy raz, ale zachowywały się tak, jakby znały się od lat. Siostry w końcu. ;) Obydwie są łagodne, ale chyba zadecydowało to, że jesteśmy przecież wszyscy wymieszani zapachami. Jak to w Rodzinie... :) Może nawet były zdziwione... Znały się w sumie po zapachu od dwóch miesięcy... Chyba tak jest, prawda? Ogonki się kręciły, przysmaki poszły w ruch...;) Było nawet delikatne zapraszanie do zabawy, ale moja sunia jest sporo mniejsza i troszkę brakowało jej śmiałości. A Sonia lekko niepewna na obcym terenie... Odżyła, jak znalazła się na swoim podwórku. A teraz podobno śpi jak zabita. Moja też. ;) Sonia i Tonia. Będzie przyjaźń. :loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Cudowna relacja Bardzo dziekujemy :) :) :) Quote
Recommended Posts