Elisabeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Malgoska, bo mnie tam nie ma. :oops: Tylko podczytuję wydarzenia otwarte dla niezarejestrowanych...:p Quote
Malgoska Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Elisabeta napisał(a):Malgoska, bo mnie tam nie ma. :oops: Tylko podczytuję wydarzenia otwarte dla niezarejestrowanych...:p a to będzie zamknięte? Quote
Elisabeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ty$ko, jutro wyślę fotki. :smile: One są oznaczone nawet miesiącem i rokiem. Taka jestem. :diabloti: Potem mogę to robic na bieżąco. Ale Ty musisz jednak czytac wątek Soni, bo tu będą wieści o niej. Dla Soni znajdziesz czas, prawda? ;) Quote
Elisabeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Osoby niezarejestrowane nie mogą się odezwac na wydarzeniu. :shake: Quote
Ty$ka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Staram się odzywać co jakiś czas i tu zaglądam w wolnej chwili, ale... jestem osobą uczącą się, koniec roku w ambitnym liceum to nie przelewki i po prostu nie jestem codziennie na dogo, nie mam takiej możliwości. Druga rzecz, że nie chcę na wydarzeniu podawać informacji bez Waszej zgody, więc liczę na Waszą pomoc w tym zakresie :) Quote
Murka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Chciałam się dzisiaj zaczaić z aparatem na Sońkę, przemyciłam aparat, przyniosłam smakołyki... Myślałam, że podziała to jak w jednej ręce będę mieć aparat, a w drugiej smaczki (kiedyś nieopatrzenie zostawiłam na ławce woreczek smaczków, to po "turze" Lorka i Soni pozbierałam tylko kawałki woreczka z trawy ;) ). Leżała sobie Sonia cudnie na trawce, no to ja cichcem łaps za aparat. Tylko stuknęło wieczko od obiektywu i już Sonia nie patrzyła co mam w drugiej ręce tylko truchtem do budki. Nie ogarniam tego... Będziemy musieli ją usidlić na smyczce :) A teraz wrzucam rachunek za szczepienia Soni; wścieklizna 20 zł, wirusówki 25 zł i 6,20 zł częściowe koszty dojazdu weta (25 zł na 4 szczepione zwierzaki): http://images63.fotosik.pl/1047/5ecce1f7303de94cgen.jpg Quote
Elisabeta Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Olena, jak miło. :loveu: A ja przed chwilką u Szariczka byłam... ;) Ty$ko, ucz się pilnie. My Ci tu pomożemy. A na pewno będziemy się starac. :-) Koniec roku już blisko i odpoczniesz. ;) Edited June 6, 2014 by Elisabeta Quote
Elisabeta Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Murka, nasza Sonieczka to jedyny taki oryginał w Waszym stadku? :shake: Będzie miała zdjęcia na smyczy. :p Dobrze, że są te z poprzednich miesięcy, bo przy aparacie to pewnie by już tak z kolegami nie szalała jak na tych zimowych fotkach... Quote
BORYSboxer Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Właśnie dołączyłam do wydarzenia...coś mało nas tam... Quote
Malgoska Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 BORYSboxer napisał(a):Właśnie dołączyłam do wydarzenia...coś mało nas tam... trzeba porozsyłać i zaprosić ludzi Quote
barb Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 BORYSboxer napisał(a):Właśnie dołączyłam do wydarzenia...coś mało nas tam... Malgoska napisał(a):trzeba porozsyłać i zaprosić ludzi Wczoraj dołączyłam i zaprosilam psolubnych znajomych. Quote
gluchypies Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='barb'] A przy okazji może też zajrzycie do Suzi bo tak pusto na wątku? http://www.dogomania.pl/forum/threads/246032-Niechciana-Suzi-wciąż-czeka-na-dom-a-dług-rośnie-pomóż-proszę?p=22197770#post22197770 Dziękuję barb, że zapraszasz do Suzi :) Ona też bidusia czeka na dom i czeka... Quote
Elisabeta Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kochane jesteście, że dołączacie, rozsyłacie i zapraszacie do Soni na FB. :iloveyou: Zapisałam sobie wątek Suzi, weszłam na chwilkę, ale na pewno poczytam o sunieczce... Trzymać psa na łańcuchu w plastikowej beczce... Kiedyś słyszałam o czymś takim. Widać, że tak bywa częściej... Barbarzyństwo. :shake: Quote
Murka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Elisabeta napisał(a):Murka, nasza Sonieczka to jedyny taki oryginał w Waszym stadku? :shake: Są psy, które się trochę na widok aparatu spinają, kulą uszy itd. Nasza prywatna sunia zawsze odwracała głowę a na ogrodzie uciekała pod drzwi kiedy robiłam zdjęcia psiakom (teraz po latach jest trochę lepiej, ale niepokój jest nadal). Ale jeszcze chyba nie było psa, który na sam widok aparatu trzymanego w opuszczonej ręce czy stuknięcia pokrywki od obiektywu wiał, żeby się gdzieś schować. Soni musiało się jakieś robienie zdjęć z czymś skojarzyć. Poza tym - co ciekawe - wszystkie psy, w których robienie zdjęć budzi niepokój boją się także burzy, więc może to ma jakiś związek, jakiś dźwięk itd. Quote
barb Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 gluchypies napisał(a):Dziękuję barb, że zapraszasz do Suzi :) Ona też bidusia czeka na dom i czeka... Mam nadzieję, ze Ciocie od Soni zajrzą i do Suzi. Mnie sprowadzila kiedyś do niej sharka. Quote
natie Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 jestem na zaproszenie Malgoski.... póki co poczytam wątek Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Udostępniajcie wydarzenie. Pozwoliłam sobie skopiować relacje z hoteliku. Mam nadzieję, że Murko sie nie gniewasz? ;) Quote
Elisabeta Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ty$ko, tam na FB u Soni jest super! :multi: Widzisz, jak pięknie Ci idzie z pierwszym Twoim wydarzeniem?... Wiedziałam... :loveu: Tylko więcej Ludzi trzeba. Przyjdą,gdy zobaczą, jak tam fajnie. :):):) Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Murko, masz jakieś filmiki Soni? Wiem, że boi się aparatu, ale może jakieś cichaczem zrobione? Ot, choćby w kojcu z Larim, jak sobie leżą czy coś robi na dworze, czy bawi się z Hanią. Z takich drobnych filmików, jakbyś mi przysłała i z kilku zdjęć mogłabym utworzyć laicki filmik. Nad tym poniżej pracowałam niecałe 5min, jest beznadziejny, ale ludzie wolą oglądać niż czytać... i bardziej do nich trafia filmik, miałam większe zainteresowanie psem do adopcji zawsze po montażu tak prostego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=hFCnmv5sZ6o&list=UUeYm3dhRH5EGTvMAzHNoCjQ Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Ty$ka']Murko, masz jakieś filmiki Soni? Wiem, że boi się aparatu, ale może jakieś cichaczem zrobione? Ot, choćby w kojcu z Larim, jak sobie leżą czy coś robi na dworze, czy bawi się z Hanią. Z takich drobnych filmików, jakbyś mi przysłała i z kilku zdjęć mogłabym utworzyć laicki filmik. Nad tym poniżej pracowałam niecałe 5min, jest beznadziejny, ale ludzie wolą oglądać niż czytać... i bardziej do nich trafia filmik, miałam większe zainteresowanie psem do adopcji zawsze po montażu tak prostego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=hFCnmv5sZ6o&list=UUeYm3dhRH5EGTvMAzHNoCjQ Cudowny filmik a piosenka jeszcze fajniejsza :) :) :) Quote
Malgoska Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Ty$ka']Murko, masz jakieś filmiki Soni? Wiem, że boi się aparatu, ale może jakieś cichaczem zrobione? Ot, choćby w kojcu z Larim, jak sobie leżą czy coś robi na dworze, czy bawi się z Hanią. Z takich drobnych filmików, jakbyś mi przysłała i z kilku zdjęć mogłabym utworzyć laicki filmik. Nad tym poniżej pracowałam niecałe 5min, jest beznadziejny, ale ludzie wolą oglądać niż czytać... i bardziej do nich trafia filmik, miałam większe zainteresowanie psem do adopcji zawsze po montażu tak prostego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=hFCnmv5sZ6o&list=UUeYm3dhRH5EGTvMAzHNoCjQ bardzo fajny filimik:) Quote
barb Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Elisabeta napisał(a):Kochane jesteście, że dołączacie, rozsyłacie i zapraszacie do Soni na FB. :iloveyou: Zapisałam sobie wątek Suzi, weszłam na chwilkę, ale na pewno poczytam o sunieczce... Trzymać psa na łańcuchu w plastikowej beczce... Kiedyś słyszałam o czymś takim. Widać, że tak bywa częściej... Barbarzyństwo. :shake: Powysyłalam zaproszenia na wydarzenie Soni ale jakoś kiepskie efekty... Po adopcji Barta byłam w takiej euforii, myslałam, że Sonię uda się raz dwa wyadoptować na ktoreś z jego ogłoszeń a tu cisza... Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 U mnie też niewiele znajomych odpowiedziało na zaproszenie. Dziękuję za miłę komentarze do filmiku, ale nie miałam na celu się nim chwalić tylko pokazać, że taka forma ukazania psa do adopcji jest jedną z ciekawszych ;) Quote
barb Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ty$ka napisał(a):U mnie też niewiele znajomych odpowiedziało na zaproszenie. Dziękuję za miłę komentarze do filmiku, ale nie miałam na celu się nim chwalić tylko pokazać, że taka forma ukazania psa do adopcji jest jedną z ciekawszych ;) To naprawdę fajny pomysl i fajny filmik.:lol: Quote
Recommended Posts