Nadziejka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Kciuki całunki czas za psie serce[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%281%29.gif[/IMG]:modla::modla::modla::modla: Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Pepe chodzi , wypróżnia się, nie ma przerwanego rdzenia,jest mały ale nikt go nie ważył w przytulisku. Nie widziałam go na oczy, wiem tylko tyle...[/QUOTE] Wszystko się okaże jak przyjedzie do Anetki, wtedy chyba trzeba będzie skonsultować się z weterynarzem co do ewentualnej rehabilitacji, żeby to nie postępowało... Quote
Nadziejka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [CENTER][URL="http://www.supergify.pl/component/odudecard/odudecardshow/37/927.html"][IMG]http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/pozdro33ss.JPG[/IMG][/URL]Pepinku sciskamy sciskamy za ciebie zabenku cudny, ciociu ewu polecony wyslany:multi::multi:[/CENTER] Quote
zozola77 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 jestem na zaproszenie ewci gonzales..biedaczysko..ale dobrze ze już prawie bezpieczny...w tym miesiącu nie pomoge finansowo bo na bazarkach już poszlałam + deklaracje stałe ale w przyszłym postaram się coś wyskorobac ..będę zaglądać Quote
ewu Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='paula_t']Wszystko się okaże jak przyjedzie do Anetki, wtedy chyba trzeba będzie skonsultować się z weterynarzem co do ewentualnej rehabilitacji, żeby to nie postępowało...[/QUOTE] Będę w piątek w Krakowie, poznam Pepe , ustalimy co jest potrzebne dziadziowi:) Quote
ewu Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='pikola']Ewu ,co Pepe potrzebuje?[/QUOTE] Deklaracji... Quote
ewu Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='caryca26']Proszę o konto dla Pepe , chociaż dyszkę podrzucę...[/QUOTE] [B]Melduję,że 10 zł dotarło:) Dziękuję[/B]:) Quote
pikola Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Deklaracji...[/QUOTE] Ewu,jesli to cos pomoze to zaplace za pierwszy miesiac DT.W tym czasie moze uzbieraja sie deklaracje.Mam nadzieje.. Stalej dac nie moge,bo mam prawie same Staruszki w deklaracjach.Chyba ze stanie sie jakis cud i ktorys dom znajdzie. Co Ty na to? Musimy pomoc Pepciowi! Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pikola, jesteś cudowna:loveu: Mi tak jest ewu szkoda, 3 psiak na wyłącznym utrzymaniu, a Ona biedna nie umie przejść obok nich obojętnie :( Quote
ewu Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='pikola']Ewu,jesli to cos pomoze to zaplace za pierwszy miesiac DT.W tym czasie moze uzbieraja sie deklaracje.Mam nadzieje.. Stalej dac nie moge,bo mam prawie same Staruszki w deklaracjach.Chyba ze stanie sie jakis cud i ktorys dom znajdzie. Co Ty na to? Musimy pomoc Pepciowi![/QUOTE] Nie wiem jak mam dziękować:):):) Quote
pikola Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Nie wiem jak mam dziękować:):):)[/QUOTE] Nie trzeba dziekowac.To Wam naleza sie podziekowania ze nie przechodzicie obok tych biedakow obojetnie.:loveu: Ubolewam,ze tam na miejscu nie moge Wam pomoc. Quote
Malgoska Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Coś Wam pomóc w piątek? Ale mogę dopiero po16. Quote
Nadziejka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pepuniu piątek tuz tuz:modla::buzi::thumbs: Quote
asiuniab Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='pikola']Ewu,jesli to cos pomoze to zaplace za pierwszy miesiac DT.W tym czasie moze uzbieraja sie deklaracje.Mam nadzieje.. Stalej dac nie moge,bo mam prawie same Staruszki w deklaracjach.Chyba ze stanie sie jakis cud i ktorys dom znajdzie. Co Ty na to? Musimy pomoc Pepciowi![/QUOTE] ale pięknie, to daje nam czas na błaganie o deklaracje, dziękujemy:) Quote
ewu Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Malgoska']Coś Wam pomóc w piątek? Ale mogę dopiero po16.[/QUOTE] Dziękuję , jak będzie trzeba to się uśmiechnę:) Quote
paula_t Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [COLOR=#000000]O ile się nie mylę, to jutro ewu pozna aż troje swoich podpiecznych[/COLOR]:razz: Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='paula_t'][COLOR=#000000]O ile się nie mylę, to jutro ewu pozna aż troje swoich podpiecznych[/COLOR]:razz:[/QUOTE] Tak jutro jadę do Krakowa:) Kupiłam trzy pary szeleczek i obrożę. Każde w innym kolorze:):):):) Nie mogę się doczekać:) Quote
ewu Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [SIZE=3][B]Pepe dostał od ewy gonzales 15 zł:) Dziękuję:):):)[/B][/SIZE] Quote
pikola Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 To juz dzis Pepuniu:loveu:Trzymam kciuki!Uwazajcie na siebie:lol: Quote
ania75 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Czekamy na wieści .... dobrze, że pogoda pomaga :multi: Quote
Nadziejka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Czekamy i sercem z ewu jesteśmy i psinuniami :bye::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Onaa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 PePe jest cudownym kochanym psim dziadziem. Miałam okazję go dzisiaj poznać, tak samo jak Marcelka. Jest mały ale troszkę wyższy niż jamnik, i chudy :(. Garnie się spokojnie do człowieka. Po jednej stronie zauważyłam brak ząbków. Ot taki rozczulający psi dziadzio. Ma w sobie coś, wg mnei jest adopcyjny, mam nadzieję że mimo wieku i problemów , ktoś go jednak zauważy, i zechce mu dać miłość i dom. Dobrze że dostał pomoc w postaci domowego hoteliku bo w schronisku w Radysach by było po nim :(. Quote
Recommended Posts