Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy w zyciu O/Gdynia nie przyjmował na piśmie deklaracji dotyczących POMOCY PRZY ORGANIZACJI WYSTAW -od osób zainteresowanych takową pomocą -więc proszę mnie poinforamować bo jako Członek Zarządu/sekretarz / może nie jestem tak dobrze poinformowana:razz:-jak pani w tej kwestii:roll:. Jak oddział mógł Pani wystosować do pani pismo odmowne dotyczące w/w kwestii. Ciekawa jestem i po wystawie dowiem się jako osoba władna w tym temacie zapewne u samych żródeł w Zarządzie Oddziału Sopot czy przyjmują takie podania u siebie o których nikt nigdzie nie słyszał.Jedyne podania jakie oddziały przyjmowały i przyjmują nadal to podania dotyczace osób chetnych do sekretarzowania w ringach oraz podania dotyczące gospodarzy ringowych-to wszystko. Zazwyczaj sekretarze ringowi i gospodarze otrzymuja wynagrodzenie za pracę na wystawie chyba,ze ktoś sam zadeklaruje swoja cheć rezygnacji z wynagrodzenia.Tak do droga pani Akegato wygląda w telegraficznym skrocie. :lol: Po kontakcie z Sopotem odpowiem pani apropos wyimaginowanych przez panią podań. Przykro nam,że mieszkajac w Gdyni utrudniła Pani sobie życie odchodząc do Sopotu -moze kiedyś zmieni pani zdanie i wróci do nas-SERDECZNIE ZAPRASZAMY-zawsze miło witamy nowych czlonków,a jak do tej pory przybywa do nas bardzo duzo nowych osób z pieknymi pieskami-którym serdecznie dziekujemy . Zyczę pani spędzenia milej niedzieli na naszej wystawie, w miłej atmosferze -jednoczesnie zyczac sukcesów wystawowych.:multi::lol: PS. Może po tegorocznej gdyńskiej wystawie zmieni pani zdanie na temat swojego byłego oddziału.:p Mamy taka nadzieję:lol::lol::lol:Niestety wszystkich nie da sie zadowolić,a wpadki dotyczace wystaw sa w kazdym oddziale.Ilu wystawców tyle opinii.:krach::multi:

deptusie napisał(a):
Potwierdzenia -same lub bezposrednio z numerami wysyła firma,która drukuje je wraz z kartami ocen i katalogami z Olsztyna -żaden oddział tym sie nie zajmuje-my nie mamy bezposredniego wpływu na terminy wysyłki potwierdzeń z numerami,co mozemy to jedynie monitować i pilotować sprawę ale reszta to dobra wola drukarni.:placz:
o przepraszam i naszej KOCHANEJ POCZTY:shake:

Akegata napisał(a):
Oooo, kochane Deptusie prosze sie nie denerwowac, ale jak milalam pomoc jak juz nie naleze do oddzialu Gdynia tylko do Sopot. A ponadto w zeszlym roku zaoferowalam swoja pomoc w Gdyni i dostalam pisemna odmowe.... z tad moja decyzja o przeniesieniu sie do innego oddzialu. Choc mi to bylo nie na reke, bo do Gdyni mam blizej.
Ale nam rownież w tymroku pomagali czlonkowie z O/Sopot "zarobieni" ale z usmiechem na twarzy, w zeszłym roku Beatka Zach bardzo pomogla nam na wystawie w Gdyni w sekretariacie /chylimy czoła -Beatko i jeszcze raz dziekujemy/.Takze pani akegato żaden problem-zapraszamy na drugi rok.:lol: Nalezymy wszyscy do jednego Związku Kynologicznego dzieląc sie tylko na oddziały ale IDEA pozostaje ta sama!!!:multi:

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja nie skladalam zadnego podania poprostu przyszlam do Zwiazku i sie zaoferowalam i kazdy byl dla mnie bardzo mily.....tyle, ze owczesny kierownik gr.V dostal pismo w ktorym byly wymienione nazwiska osob, miedzyinnymi i moje, ze nie moga sie udzielec! Poza tym mysle, ze nie jest to temat na forum i chetnie o tym z pania porozmawiam w kazdej chwili. Ja nic nie wyimaginowalam! Zalu nie mam do Zwiazku, ale nie ukrywam bylo mi przykro i stad moja decyzja.

Posted

Mam ogromną prośbę.
Czy ktoś mógłby mi pomóc wydając na mnie jutro kilkanaście - kilkadziesiąt groszy?
Chodzi mi o smsa z ringu 13, jaka aktualnie rasa jest sędziowana i w jakim tempie. Nie znam tej sędziny, pojęcia nie mam o której powinnam się zjawić (koło godziny przed wejściem na ring, ale jak to "wyczuć"? :roll: ).
W Warszawie mieliśmy być sędziowani o 11:50, byliśmy już o 10:30, a na ring weszliśmy o 12:30 :shake: .
Bardzo Was proszę, jestem pewna, że ktoś z Was będzie tam wcześniej ode mnie :modla:

Posted

Mam wszystkich zapisanych w razie czego. :)

Jeśli ktoś chce jeszcze, bym porobiła mu i psiakowi na ringu jakieś zdjęcia to zgłaszać się. I tak jestem na tej wystawie bezrobotna. ;)

Posted

Viz bardzo bardzo proszę o zdjęcia pudli dużych, będzie tylko 6 sztuk, szczególnie zależy mi na czarnej suczce z klasy szczeniąt. Będą na ringu 12, ok 12-13? tak mi się wydaje bo wchodzą dopiero jako któraś rasa, całe sędziowanie będzie trwało ok 15 minut więc jakby udało Ci się zrobić wszystkim po 1 fotce to byłabym przeszczęśliwa i ogromnie wdzięczna :lol:
ANIA

Posted

Ok, która to będzie mniej więcej godzina? :) obiecuję, ze się postaram zrobić wszystkim zdjęcia, jednak gwarancji nie daję, bo ciężko czasem się odnajduję między ringami... :mad:

Posted

Wielkie gratulacje dla Akegaty i Lady_m!!!:lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:
Ich akity wzięły w Gdyni wszystko co było do wzięcia!!!
Jak wrócą,to się same pochwalą!:eviltong: [SIZE=1]/tak myslę....:roll: :evil_lol: /

Posted

fotki fotki fotki :D nie wiem czy uda mi się wstawić wszystkie bo mam jeszcze z bisów puppy i juniorów a jak nie to za tydzień dopiero
pudle

beagle

Posted

lira, maxymalnie 5 zdjec na post ;)

Sluchajcie, czy nikt nie znalazl / nie wie, gdzie jest, clipboard [taka podkladka twarda pod kartki] z BigBrothera? Zapomnialam go zabrac, zostawilam w koszu z innymi papierami :(
Generalnie "troszke" mi go szkoda...

A co do wystawy, to bylo super :) [i nie tak strasznie ;)]

A fotek tez troszku mam, ale dam potem ;)

Posted

dog master podało mi że 30 max :P nie mogę się bawić w dodawanie po kilku bo zaraz wyjeżdżam na tydzień i nie miałam bym możliwości wstawienia
a ja cię widziałam jak mi śmignęłaś przed namiotem w drodze na ring :P

Posted

To może i ja wstawię 1/30 tego co mam ;) Akity mają ogromne sesje, chihuahuy, rottki, doby, chowy... Pełno :D Powstawiam pojedyncze. ;)

Niestety nie zdążyłam na shih tzu w porę i mam tylko jednego pudla dużego. :( Reszta zgodnie z zamówieniami ;)

Posted

ja fotek nie mam,pies mi sie zrobil siny na jezyku(przegrzal sie chyba biedak) i zaraz po ocenie sie zwinelismy,choc planowalam porobic troche zdjec tym razem:placz:
Moje psisko w otwartej dosk I,a suska ktorej jakis czas temu tylko hodowlanke zrobilam i zamierzalam na tym popzrestac bo nie znosila wystaw teraz tak dla proby sobie pozglaszalam i zgarnela NDSWR i CWC ,powtorzyla sukces sprzed tygodnia z miedzynarodowki z Warszawy,tyle ze tam byla znacznie wieksza konkurencja i dostala tam CACIBA:lol: