goranik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='sylrwia']skubi dzieki :) goranik zdjecia moga miec max 640 a Twoje maja jeden z boków 650. Prosze zmień to, ok. juz wyrzucilam te ktorych nie zaakceptowalas. Quote
sylrwia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 goranik napisał(a):ok. juz wyrzucilam te ktorych nie zaakceptowalas. Po co wyrzucać wystarczyło je tylko ciut zmniejszyć. I nie ja jestem od akceptowania zdjęc:evil_lol: Kaja super zdjęcia węgrów :lol:Wystawiałaś Barona? Czy tylko cykałaś fotki? Quote
Viz Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Odpowiem za Kasię... Wystawiała Busterka (ale co zgarnął to już się sama pochwali :diabloti:) i cykałyśmy razem foty. :) Quote
Kaja & Buster Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 wystawiałam, w obrębie rasy zgarnęliśmy wszystko, co się dało (bob, bos, cwc) niestety odpadliśmy w dalszych eliminacjach na bogu :( ale jestem zadowolona z Bustera, na ringu honorowym ładnie biegał i stał :) Quote
lira Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Laura, skubi ja mam waszych psiaków zdjęcia z bisów :D a skubiego psiaka to mam nawet na zbliżeniu na podium :D jutro wstawię Quote
Monika_Lucky Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witam czy ktoś ma fotki z ringu Siberianów? Quote
Recommended Posts