MOBIDIK Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Viz napisał(a):Z ringu rottków mam 17 fotek ;) Poproszę e-maila. :) Czyli uwieczniona została cała nasza ekipa.:multi: mobidik5@ wp.pl wielkie dzięki :buzi: Quote
deptusie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 samojed napisał(a)::BIG::klacz::BIG::klacz::BIG: Serdecznie gratulujemy!!!:Rose: :laola: Dziękujemy serdecznie WSZYSTKIM za MILE SLOWA-gratulujemy również wszystkim tych wiekszych i tych mniejszych sukcesów było nam miło pokazać się w tak wspaniałym towarzystwie tak cudownych psiaków- jeszcze raz wszystkim gratulujemy!!!:buzi::buzi::buzi::sweetCyb::laola: Quote
setka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [LEFT]Słuchajcie, ale czy to tylko ja ze swoimi podopiecznymi utknęłam w 20km korku? Czy tylko ja spóźniłam się na ring i musiałam żebrać o ocenę przynajmniej (spóźnienie ok 15 do 20min)? Jechałam ok 400km przez 7,5 godz. po czym sędzia powiedział, że mogłam przyjechać wcześniej, on się spieszy, bo ma kolejną wystawę:shake: [/LEFT] Quote
Iwona. Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Agasia napisał(a):Ma ktos moze zdjecie tego cudaczka? :razz: Mamy, mamy:cool3: Będą w galerii na seterkowie;) Quote
Viz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mobidik właśnie większość zdjęć mam tych samych psów, więc niestety nie złapałam całej ekipy :-( Po prostu miałam "zamówienie" ... Niedługo wyślę i zobaczysz. ;) Quote
Talagia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Iwona i Gucia napisał(a):Mamy, mamy:cool3: Będą w galerii na seterkowie;) Ojojoj ale mamy wysyp amerykańców ;) A czy moglabym wiedziec w jakim wieku jest to cudo? Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 setka napisał(a):Słuchajcie, ale czy to tylko ja ze swoimi podopiecznymi utknęłam w 20km korku? Czy tylko ja spóźniłam się na ring i musiałam żebrać o ocenę przynajmniej (spóźnienie ok 15 do 20min)? Jechałam ok 400km przez 7,5 godz. po czym sędzia powiedział, że mogłam przyjechać wcześniej, on się spieszy, bo ma kolejną wystawę:shake: Nie tylko Ty ;) U nas jeden Malamut był oceniany na samym końcu, sędzina się zgodziła i nie było żadnych problemów, jeszcze powiedziała, że szkoda, że tak późno, bo ładny pies ;) A i z klasami leciała nie po kolei, co by jak najwięcej spóźnialskich zdążyło :) Quote
anulus Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 WITAM AKEGATA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PATRYCJA zapomnialam pogratulować ukończonego CHAMPIONA POLSKI dla MARMURKA GRATULUJĘ!!!! Przepraszam zapomniałam o tym.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ANULUS Quote
Joanna G Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ogromne gratulacje dla zwyciężcy grupy IX i BIS II Lexiego :) Negry jest dumna z tatusia . Oraz dla wszystkich pozostałych zwyciężców i nie zwyciężców ,za to że tak dzielnie przetrzymali ten upał :) Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Chyba alles, cos tam jeszcze mam, ale brzydkie :P Quote
Viz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ala to są niby te Twoje brzydkie fotki? :-o A za jedno zdjęcie to Cię uduszę... Jaką ja mam minę! :shake: Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Nawet nie wiesz, ile mam zepsutych na dysku ;( E, nie jest aż tak źle :P Zawsze mogła by być gorsza... ;) Zartuje ;) Jak cos, to powiedz, editnę :) Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Yes :) A jeszcze takie cos mi sie zawieruszylo: Quote
sylrwia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://img523.imageshack.us/img523/8279/minip7150199oe2.jpg O rany jaki przerażony wyżeł węgierski. Można by pomyśleć, że to chart jakiś ten garb na grzbiecie i ogon między nogami:shake: Quote
Recommended Posts