Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viz napisał(a):
Z ringu rottków mam 17 fotek ;)
Poproszę e-maila. :)

Czyli uwieczniona została cała nasza ekipa.:multi:

mobidik5@ wp.pl

wielkie dzięki :buzi:

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samojed napisał(a):
:BIG::klacz::BIG::klacz::BIG: Serdecznie gratulujemy!!!:Rose:
:laola:
Dziękujemy serdecznie WSZYSTKIM za MILE SLOWA-gratulujemy również wszystkim tych wiekszych i tych mniejszych sukcesów było nam miło pokazać się w tak wspaniałym towarzystwie tak cudownych psiaków- jeszcze raz wszystkim gratulujemy!!!:buzi::buzi::buzi::sweetCyb::laola:

Posted

[LEFT]Słuchajcie, ale czy to tylko ja ze swoimi podopiecznymi utknęłam w 20km korku? Czy tylko ja spóźniłam się na ring i musiałam żebrać o ocenę przynajmniej (spóźnienie ok 15 do 20min)? Jechałam ok 400km przez 7,5 godz. po czym sędzia powiedział, że mogłam przyjechać wcześniej, on się spieszy, bo ma kolejną wystawę:shake:
[/LEFT]

Posted

Mobidik właśnie większość zdjęć mam tych samych psów, więc niestety nie złapałam całej ekipy :-( Po prostu miałam "zamówienie" ... Niedługo wyślę i zobaczysz. ;)

Posted

Iwona i Gucia napisał(a):
Mamy, mamy:cool3:
Będą w galerii na seterkowie;)

Ojojoj ale mamy wysyp amerykańców ;) A czy moglabym wiedziec w jakim wieku jest to cudo?

Posted

setka napisał(a):
Słuchajcie, ale czy to tylko ja ze swoimi podopiecznymi utknęłam w 20km korku? Czy tylko ja spóźniłam się na ring i musiałam żebrać o ocenę przynajmniej (spóźnienie ok 15 do 20min)? Jechałam ok 400km przez 7,5 godz. po czym sędzia powiedział, że mogłam przyjechać wcześniej, on się spieszy, bo ma kolejną wystawę:shake:

Nie tylko Ty ;) U nas jeden Malamut był oceniany na samym końcu, sędzina się zgodziła i nie było żadnych problemów, jeszcze powiedziała, że szkoda, że tak późno, bo ładny pies ;) A i z klasami leciała nie po kolei, co by jak najwięcej spóźnialskich zdążyło :)

Posted

WITAM
AKEGATA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PATRYCJA zapomnialam pogratulować ukończonego

CHAMPIONA POLSKI
dla MARMURKA
GRATULUJĘ!!!!

Przepraszam zapomniałam o tym.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ANULUS

Posted

Ogromne gratulacje dla zwyciężcy grupy IX i BIS II Lexiego :)
Negry jest dumna z tatusia .
Oraz dla wszystkich pozostałych zwyciężców i nie zwyciężców ,za to że tak dzielnie przetrzymali ten upał :)