Musiałek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='skubi']I już po wystawie Gdyni. Wystawa bardzo udana. Słonecznie i niestety gorąco. Ring średniej wielkości, ale za to sporo przestrzeni przy ringu. Bluesek miał tego dnia swój wystawowy debiut. I poszalał chłopczyk :lol: Najpierw pokonując rodzeństwo dostał WO i pierwszą lokatę a zaraz potem tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie :multi: Ale na tym nie koniec. Na ringu głównym też powalczył i... zdobył tytuł BIS Puppy!!! :multi: :multi: :multi: Jestem taka dumna z mojego 'maleństwa' Jak posiada ktoś przez przypadek (lub celowo) ma jakieś nasze (beardedzie) zdjęcia z Bis szczeiąt to baaardzo o nie proszę :lol: No proszę :) GRATULUJEMY !! znamy się z forum aussie, na BISach stałyśmy obok siebie a ty nic się nie przyznałaś :razz: Quote
Gazuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Basik - zdjęcia niestety suki mam niewyraźne :( Jedynie te, co siedzi na pudle. Ale znam jej numerek i zapytam sie kogos z katalogiem co to za pies. moje zdjęcia będzie mozna oglądać tu :-) http://picasaweb.google.com/Katarzyna.Gas Jesli kto0ś chciałby zdjęcia wykorzystać, to proszę o poinformowanie :-) Quote
AMIŚKA Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Viz napisał(a):BOG VII na 2 miejscu jest wyżeł niemiecki krótkowłosy ;) VIZ a czy były jakieś jamniki na tej wystawie?? a czy wystawialaś Hrabiego?? a czy moglabys napisać stawkę długowlosych sta.,min.,i królików?? baaardzo proszę:calus: i może jakieś zdjecia udało sie Tobie zrobić:lol: :lol: Quote
deptusie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Gazuś']Basik - zdjęcia niestety suki mam niewyraźne :( Jedynie te, co siedzi na pudle. Ale znam jej numerek i zapytam sie kogos z katalogiem co to za pies. moje zdjęcia będzie mozna oglądać tu :-) http://picasaweb.google.com/Katarzyna.Gas Jesli kto0ś chciałby zdjęcia wykorzystać, to proszę o poinformowanie :-)WITAM -zdjecia przepiekne-czy mogłabym prosić zdjecia mojego GROOVCIA/pomeranian/ o przesłanie na maila pomeranian@pomeranian.pl Chciałabym te fantastyczne zdjęcia umieścić na swojej stronie za Pani/Pana zgodą tylko prosiłabym o podpisanie się /przedstawienie/ . Z góry dziekujemy i pozdrawiamy Deptusie:lol::lol::lol: Quote
Aisa_ Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 deptusie, to Wasz pomeranianek tak ślicznie zasuwał na wystawie? :loveu: Cudo, oglądałam go z daleka, piękny i napewno wart wszystkiego co zdobył! Quote
deptusie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Aisa_']deptusie, to Wasz pomeranianek tak ślicznie zasuwał na wystawie? :loveu: Cudo, oglądałam go z daleka, piękny i napewno wart wszystkiego co zdobył! Witam-tak to nasz GROOVCIO-dzielny-"chlopczyk"-dziękujemy mu,że w takim upale dzielnie przebierał swoimi krotkimi 'kopytkami'. Dziękujemy serdecznie za gratulacje i miłe słowa. A to GROOVCIU dla CI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::modla::modla::modla::BIG::laola::Rose:EBIE Quote
Aisa_ Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 deptusie napisał(a):Witam-tak to nasz GROOVCIO-dzielny-"chlopczyk"-dziękujemy mu,że w takim upale dzielnie przebierał swoimi krotkimi 'kopytkami'. Dziękujemy serdecznie za gratulacje i miłe słowa. A to GROOVCIU dla CIEBIE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::modla::modla::modla::BIG::laola::Rose: Oj, rzeczywiście, było zdecydowanie za gorąco.:shake: Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='deptusie']Witam-tak to nasz GROOVCIO-dzielny-"chlopczyk"-dziękujemy mu,że w takim upale dzielnie przebierał swoimi krotkimi 'kopytkami'. Dziękujemy serdecznie za gratulacje i miłe słowa. A to GROOVCIU dla CI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::modla::modla::modla::BIG::laola::Rose:EBIE To ta cudowna kuleczka z BISa? To ja też mam jej troszkę :P [ale foty pozniej, najpierw plaza ;)] Quote
Agasia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Iwona i Gucia']Seter angielski również był tylko jeden, suczka w klasie szczeniąt Blue Baltic's Heavenly Legend. Ma ktos moze zdjecie tego cudaczka? :razz: Quote
skubi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Squ, tak, te dwa 'potworki' na pierwszych zdjęciach to moje :lol: na pierwszym Vega - tym razem na wystawie tylko jako kibic, a na drugim debiutant Blues ;) Quote
skubi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No proszę :smile: GRATULUJEMY !! znamy się z forum aussie, na BISach stałyśmy obok siebie a ty nic się nie przyznałaś :razz: Musiałek, ale ja was poznałam :eviltong: Tylko w czasie BISów przeszkadzać nie chiałam Zresztą wcześniej też was wiziałam (a raczej poznałam po psach) w czasie oceny na ringu - niestety dotarłam dopiero na koncówkę. I później - jak pakowaliście się do samochodu - my po przeciwnej stronie ulicy czekaliśmy na nasz 'transport' :lol: Quote
Akegata Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Viz']http://img517.imageshack.us/img517/3010/dscn1201qp9.jpg http://img502.imageshack.us/img502/2180/dscn1202hb2.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8202/dscn1213fn1.jpg http://img168.imageshack.us/img168/7127/dscn1222kg4.jpg http://img521.imageshack.us/img521/1377/dscn1233fq3.jpg Ostatnie zdjecie to nasza Akegatka. VIZ dziekujemy ci za piekna fotorelacje, a to zdjecie mojej suni jest poprostu przepiekne:loveu: Gdybys miala czas i ochote oczywiscie poprosimy akity na adres: akitki@wp.pl Dziekuje raz jeszcze:multi: Quote
Three_ice_dogs Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mam prośbe, mógłby mi ktoś przesłać foty z wystawy ?? Szczególnie Gr.5 i najlepszy/ najładniejszy pies o/gdyni. Z góry dziękuję :razz: sadi_net@wp.pl <- na ten e-mail :-D Quote
dog_master Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 skubi, tak patrzac po fotach... To Ty bylas z beardedami na seminarium frisbee? :> [ja bylam z pudelkiem ;)] Akegata, blagam, nie cytuj zdjec ;) [jest nowy punkt w regulaminie od jakiegos miesiaca] Quote
skubi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tak, to ja byłam z tymi dwoma 'potworami' na frisbee ;) Ciebie z Kubusiem pamiętam :lol: Quote
Squ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 skubi masz bardzo fajne futrzaki :loveu: Gratuluję udanego debiutu Bluesa :p Quote
Dog Handler Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja mam pytanie :) Ma koś moze fotki z Młodego Prezentera -FINAŁY ?? Quote
samojed Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 deptusie napisał(a):Witam-tak to nasz GROOVCIO-dzielny-"chlopczyk"-dziękujemy mu,że w takim upale dzielnie przebierał swoimi krotkimi 'kopytkami'. Dziękujemy serdecznie za gratulacje i miłe słowa. A to GROOVCIU dla CI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::modla::modla::modla::BIG::laola::Rose:EBIE :BIG::klacz::BIG::klacz::BIG: Serdecznie gratulujemy!!!:Rose: :laola: Quote
Viz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Akegata wszystkie fotki Twoich akitek zostały już wysłane! Piękne są te Twoje pociechy! :loveu: Quote
MOBIDIK Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Viz napisał(a):To może i ja wstawię 1/30 tego co mam ;) Akity mają ogromne sesje, chihuahuy, rottki Mogę prosić o zdjecia rottków.Z góry serdeczne dzieki. Za wystawę zapłaciłam przelewem.Kazano mi dopłacić 50 zł bo wpłata przyszła po terminie zgłoszeń.Moim zdaniem 50 zł wiecej to lekkie przegięcie oddziału Gdynia.:cool3: Quote
Viz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Z ringu rottków mam 17 fotek ;) Poproszę e-maila. :) Quote
Recommended Posts