MagdaB Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Patrycja* napisał(a):Jak się głaska Bezę to człowiek ma ochotę wtulić się w to jej puchate futerko :loveu: przecudna z niej sunia! Ja się zawsze w nią wtulam :). Quote
MagdaB Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 ANETTTA napisał(a):ma ona ogłoszenia ??? Tak, ma ich sporo. Na wątku wkleiłam linki. Nie zrobiłam tylko na Portalach na których trzeba być zarejestrowanym. Quote
Romina_74 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 No to jeszcze uzupełnienie Magdy opowieści o sobotnich rozmaitych poczynaniach Bezuchny :) Zatem takie tam Bezowe to i owo - to tu, to tam ;) Omega, równo maszeruj! Raz, dwa lewa, lewa!!! Magda, no dawaj! Pohasamy sobie SIUP !!! A teraz pokaż no mi, coś mi tam przeniEsła - MNIAM ;) Quote
MagdaB Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Fajnie wyglądają te zdjęcia, nawet widać Bezy harce :). Quote
MagdaB Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='phase']Jak szaleje. :)[/QUOTE] Tak, Beza lubi sobie poskakać i pobiegać. Wygląda to zabawnie, bo zawsze udaje taką poważną i dostojną, a nagle się nakręca i szaleje jak szczeniak :). Quote
MagdaB Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Bezia dziś była na spacerku. Była bardzo grzeczna. Spacery z nią to sama przyjemność. Po przyjściu do schroniska ćwiczyłyśmy "waruj". Dzięki parówce wiedziała co ma zrobić :P. Było też dużo głaskania i pieszczot, no i oczywiście jedzonko. Jedna pani dawała Bezie przekąski, ale nie chciała od niej wziąć. Za to ode mnie z ręki nie było problemu. Naprawdę nie wiem czemu ona jeszcze nie jest w domu i czemu telefon milczy w jej sprawie. Dziś Ala zrobiła nam kilka zdjęć. Proszę o zmianę zdjęcia na stronie schroniska. Na picasso jest oryginalny format: Quote
MagdaB Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 A tu ja z moją dziewczynką Dziękujemy Alu i prosimy o więcej :) Quote
ania91sc Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Dzisiaj miałam okazję zobaczyć jak Bezia smyrana przez Magdę usypiała :) Quote
MagdaB Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Generalnie to nie było łatwo zrobić ładne zdjęcie Bezie. Cały czas się ruszała, albo przychodziła do mnie po pieszczotki. Tutaj jeszcze jedno beziowe zdjęcie: Quote
MagdaB Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='ania91sc']Dzisiaj miałam okazję zobaczyć jak Bezia smyrana przez Magdę usypiała :)[/QUOTE] Aż dziw że te psiurki chcą się kłaść na tej mokrej trawie. Quote
choba Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jęzorek :eviltong: A na tym pierwszym zdjęciu wygląda tak dostojnie :) Quote
MagdaB Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='choba']Jęzorek :eviltong: A na tym pierwszym zdjęciu wygląda tak dostojnie :)[/QUOTE] Jęzorek był, bo parówki jadła, a Beza uwielbia parówki :) Mam nadzieję, że zmiana zdjęcia na stronie schroniska (na to dostojne) przyniesie oczekiwany efekt. Quote
Patrycja* Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Bardzo dostojnie :D a parówki to chyba każdy psiak uwielbia ;) Quote
madzia.uje93 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Futerko to ma w stanie IDEALNYM:loveu: Quote
MagdaB Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='madzia.uje93']Futerko to ma w stanie IDEALNYM:loveu:[/QUOTE] Bo to futro to jest takie specjalne - samoczyszczące :). Quote
maciaszek Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Zdjęcie zmienione :). Pięknie wygląda! Quote
MagdaB Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Póki co zmiana zdjęcia nie spowodowała że telefon zadzwonił, ale czekam cierpliwie. Na pewno ktoś w końcu wypatrzy moją kochaną Bezę. Dla mnie to pies ideał. Może nie kocha wszystkich psów, ale kto z nas lubi wszystkich ludzi? Bezia uwielbia się głaskać, czasami nawet się kładzie i nastawia brzuszek, smakołyki bierze delikatnie i nie zagląda sama do saszetki, choć jej rozmiar pozwoliłby jej na to bardzo łatwo Na smyczy chodzi bardzo grzecznie, więc naprawdę nie wiem co ona jeszcze robi w schronisku. Dziś dziewczynka była na zajęciach z tropienia. To był jej pierwszy raz, ale szło jej bardzo dobrze. Na jednym śladzie musiała znaleźć mnie w krzakach, zrobiła to od razu, choć nie wiem czy pracowała nosem czy oczami. Może Patrycja powie, bo zapomniałam jej zapytać. Uczyłyśmy się też waruj i powtarzałyśmy siad. Idzie nam coraz lepiej :). Quote
Patrycja* Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Właśnie pracowała nosem! :) bo jak się chowałaś to Beza akurat była zainteresowana czymś w trawie także ewidentnie Cie wywąchała w tych krzakach :D Quote
choba Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Słodko wyglądałyście, jak Beza wyłożyła się brzuszkiem do góry :) Quote
MagdaB Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='choba']Słodko wyglądałyście, jak Beza wyłożyła się brzuszkiem do góry :)[/QUOTE] Bo z niej taki duży pieszczoszek :). Quote
MagdaB Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Patrycja*']Właśnie pracowała nosem! :) bo jak się chowałaś to Beza akurat była zainteresowana czymś w trawie także ewidentnie Cie wywąchała w tych krzakach :D[/QUOTE] To się bardzo cieszę :). Quote
Recommended Posts