Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patrycja* napisał(a):
Jak się głaska Bezę to człowiek ma ochotę wtulić się w to jej puchate futerko :loveu: przecudna z niej sunia!

Ja się zawsze w nią wtulam :).

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
ma ona ogłoszenia ???

Tak, ma ich sporo. Na wątku wkleiłam linki. Nie zrobiłam tylko na Portalach na których trzeba być zarejestrowanym.

Posted

No to jeszcze uzupełnienie Magdy opowieści o sobotnich rozmaitych poczynaniach Bezuchny :)
Zatem takie tam Bezowe to i owo - to tu, to tam ;)

Omega, równo maszeruj! Raz, dwa lewa, lewa!!!

Magda, no dawaj! Pohasamy sobie SIUP !!!

A teraz pokaż no mi, coś mi tam przeniEsła - MNIAM ;)

Posted

[quote name='phase']Jak szaleje. :)[/QUOTE]

Tak, Beza lubi sobie poskakać i pobiegać. Wygląda to zabawnie, bo zawsze udaje taką poważną i dostojną, a nagle się nakręca i szaleje jak szczeniak :).

Posted

Bezia dziś była na spacerku. Była bardzo grzeczna. Spacery z nią to sama przyjemność. Po przyjściu do schroniska ćwiczyłyśmy "waruj". Dzięki parówce wiedziała co ma zrobić :P. Było też dużo głaskania i pieszczot, no i oczywiście jedzonko. Jedna pani dawała Bezie przekąski, ale nie chciała od niej wziąć. Za to ode mnie z ręki nie było problemu. Naprawdę nie wiem czemu ona jeszcze nie jest w domu i czemu telefon milczy w jej sprawie.

Dziś Ala zrobiła nam kilka zdjęć. Proszę o zmianę zdjęcia na stronie schroniska. Na picasso jest oryginalny format:

Posted

Generalnie to nie było łatwo zrobić ładne zdjęcie Bezie. Cały czas się ruszała, albo przychodziła do mnie po pieszczotki. Tutaj jeszcze jedno beziowe zdjęcie:

Posted

[quote name='ania91sc']Dzisiaj miałam okazję zobaczyć jak Bezia smyrana przez Magdę usypiała :)[/QUOTE]

Aż dziw że te psiurki chcą się kłaść na tej mokrej trawie.

Posted

[quote name='choba']Jęzorek :eviltong:
A na tym pierwszym zdjęciu wygląda tak dostojnie :)[/QUOTE]

Jęzorek był, bo parówki jadła, a Beza uwielbia parówki :)

Mam nadzieję, że zmiana zdjęcia na stronie schroniska (na to dostojne) przyniesie oczekiwany efekt.

Posted

Póki co zmiana zdjęcia nie spowodowała że telefon zadzwonił, ale czekam cierpliwie. Na pewno ktoś w końcu wypatrzy moją kochaną Bezę.
Dla mnie to pies ideał. Może nie kocha wszystkich psów, ale kto z nas lubi wszystkich ludzi? Bezia uwielbia się głaskać, czasami nawet się kładzie i nastawia brzuszek, smakołyki bierze delikatnie i nie zagląda sama do saszetki, choć jej rozmiar pozwoliłby jej na to bardzo łatwo Na smyczy chodzi bardzo grzecznie, więc naprawdę nie wiem co ona jeszcze robi w schronisku.

Dziś dziewczynka była na zajęciach z tropienia. To był jej pierwszy raz, ale szło jej bardzo dobrze. Na jednym śladzie musiała znaleźć mnie w krzakach, zrobiła to od razu, choć nie wiem czy pracowała nosem czy oczami. Może Patrycja powie, bo zapomniałam jej zapytać. Uczyłyśmy się też waruj i powtarzałyśmy siad. Idzie nam coraz lepiej :).

Posted

[quote name='Patrycja*']Właśnie pracowała nosem! :) bo jak się chowałaś to Beza akurat była zainteresowana czymś w trawie także ewidentnie Cie wywąchała w tych krzakach :D[/QUOTE]

To się bardzo cieszę :).