Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beza miała w czwartek robiony zabieg sterylizacji. Podobno miała pełno cyst, które zostały usunięte oraz początek ropomacicza. Dobrze, że zabieg miała teraz zanim jej stan się pogorszył. Dziewczyna bardzo krwawiła w czasie zabiegu, ale dziś całe szczęscie wyglądałą i czuła się też dobrze. Poszłyśmy na spacer do lasu. Nie był on za długi, bo nie chciałam jej męczyć plus ona sama chciała wracać. Po powrocie Beza miała robiony zastrzyk. Założyliśmy jej kaganiec i razem z Agata ją trzymałyśmy, kiedy p. Ania wszczykiwałą antybiotyk. Obyło się bez ofiar. Beza była naprawde grzeczna, choć obawiałyśmy się że będzie kiepsko i że sobie na to nie pozwolii (wczoraj pracownicy mieli problem zeby jej zrobic). Oby teraz juz bylo tylko dobrze.

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak rozmawiałyśmy z Agatą, że pewnie nawet bym nie zauważyła gdyby to ropomacicze się bardziej rozwinęło. Pewnie dopiero jakby ją zaczęło boleć, ale czy wtedy weci odkryli by powód? Śmiem wątpić.

Posted

Trochę to trwało, ale wreszcie wrzuciłam całych 5 zdjęć, które dokonałam Bezie podczas sobotniego spacerku na Borki. Beza mnie przegoniła jak mało kiedy. Nie wiem Magda, przecież ostatnio zakładałyśmy jej tylko ciuch, Pani Ania robiła zastrzyk, ale o trotylu nic sobie nie przypominam ... ;)

No więc, zdjęcia w kolejności zrobienia, tylko pięć, a i tak przy piątym musiałam szybko chować aparat i ... BIEC, BIEC PRZED SIEBIE!!!!! Magda wie ... uff ...

A potem byłam już zbyt wyczerpana, żeby robić fotki ... ;)

Posted

Beza dziś pomaszerowała na spacerek w towarzystwie Omegi. Nie wiem od czego to zależy, ale czasami dziewczyny się dogadują świetnie, a czasami Beza pokazuje naszej Omedze zęby. Dziś było bardzo ładnie, dziewczyny szły boczek przy boczku i razem obwąchiwały krzaczki. Beza miała też fazę szaleństwa i podskakiwała jak sarenka. Uwielbiam jak psy tak podskakują, a w jej wykonaniu jest to ekstra słodkie i zabawne. Dobrze, że ziemia się nie trzęsie :evil_lol:. Po powrocie był czas na jedzonko, czesanko, obejrzałam bliznę po sterylce, ale zapomniałam zapytać kiedy szwy będą ściągane. Do klatki ciocia Ania dała gryzaka, więc powrót nie był aż taki zły dla naszej Bezi.