Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcelek - Mentosek jutro pójdzie do weta. Wyrobimy mu książeczkę. Kupy bardzo brzydkie. Lejące i zielone. Uszy okropnie brudne ...cały czas potrząsa główką więc lepiej to sprawdzic. No i drapie się niemiłosiernie.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marcelek - Mentosek jutro pójdzie do weta. Wyrobimy mu książeczkę. Kupy bardzo brzydkie. Lejące i zielone. Uszy okropnie brudne ...cały czas potrząsa główką więc lepiej to sprawdzic. No i drapie się niemiłosiernie.[/QUOTE]

to dobrze
może ma zapalenie uszu?
dajcie znać jak u weta

Posted

[quote name='Malgoska']to dobrze
[B]może ma zapalenie uszu?[/B]
dajcie znać jak u weta[/QUOTE]

Zrobimy ogólny przegląd ze wskazaniem na skórę i uszy. Poza tym niech obejrzą chłopaka to mu na pewno nie zaszkodzi. Poza tym z Dolarkiem coraz lepiej się dogaduje ...nawet po południu spali na jednym łóżku ;) Oby tak dalej :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Jasne :)....[/QUOTE]

To psiak który bardzo dużo zyskuje przy bliższym poznaniu :) wręcz doprasza się uwagi i pieszczot :) taka przylepa ;) całusy rozdaje na lewo i prawo :) i jak go nie kochac ;)

Posted

[quote name='PelasiaLala']jak zwykle Ewcia Gonzales mnie tu przygnała;) proszę o nr konta to wpłacę dyszkę[/QUOTE]

ciocia kochana przepięknie dziękujemy :loveu: Nasza księgowa Marysia O prześle numerek do wpłat :)

Posted

Karma zamówiona:)
Zapłaciłam 96,99zł (93zł karma + 3,99 mała niespodzianka dla psiaków dzięki, której zaoszczędziliśmy 15zł na przesyłkę;)). Ze zwrotem za szampon i kropelki poczekam na dzisiejszy rachunek od weta. A i poproszę o wstawienie na wątek rachunku za karmę kiedy dotrze:)

Posted

Marcelek vel Mentosek już po wizycie. Strach w oczach i dezaprobata za jakie grzechy;) przecież byłym grzeczny ;) Pan doktor chłopakiem zachwycony :) "fajny, przemiły psiak" to jego słowa ;) Mentosek na pewno nie ma więcej niż 2 lata choc w schronisku określono go na 4. Uszy bez stanu zapalnego tylko potwornie zaniedbane i brudne. Dostał zastrzyk odczulający ze względu na uporczywe drapanie + tabletki na odrobaczenie.
Cały koszt wizyty z lekami 34 zł. O wstawienie rachuneczku poproszę naszą Belcię :)

Posted

Książeczkę również chłopak ma już założoną :) jak dotrę do Pani Anetki zrobimy zdjęcie i wstawimy na wątek :) Dziś chłopcy stanęli na wysokości zadania i zostali sami w domu :) całe towarzystwo całe i zdrowe bez żadnego uszczerbku na zdrowiu :) oby tak dalej :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marcelek vel Mentosek już po wizycie. Strach w oczach i dezaprobata za jakie grzechy;) przecież byłym grzeczny ;) Pan doktor chłopakiem zachwycony :) "fajny, przemiły psiak" to jego słowa ;) Mentosek na pewno nie ma więcej niż 2 lata choc w schronisku określono go na 4. Uszy bez stanu zapalnego tylko potwornie zaniedbane i brudne. Dostał zastrzyk odczulający ze względu na uporczywe drapanie + tabletki na odrobaczenie.
Cały koszt wizyty z lekami 34 zł. O wstawienie rachuneczku poproszę naszą Belcię :)[/QUOTE]
To samo napisałam na wątku jak go odwiozłam, wg mnie to dwulatek, taki dzieciak uroczy:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Książeczkę również chłopak ma już założoną :) jak dotrę do Pani Anetki zrobimy zdjęcie i wstawimy na wątek :) Dziś chłopcy stanęli na wysokości zadania i zostali sami w domu :) całe towarzystwo całe i zdrowe bez żadnego uszczerbku na zdrowiu :) oby tak dalej :)[/QUOTE]
Super:):):)

Posted

[quote name='ewu']To samo napisałam na wątku jak go odwiozłam, wg mnie to dwulatek, taki dzieciak uroczy:)[/QUOTE]

Dziś Marcelek miał spotkanie na wyższym szczeblu z Panem Ślimakiem :) Pani Anetce prawie ręce powyrywał tak uciekał ...strach w oczach i przerażenie ;) Trząsł się jeszcze po powrocie do domu. I jeszcze jedno chłopak waży zaledwie 13 kg więc conajmniej 3-4 kg ma niedowagi.