Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Marcelek - Mentosek jutro pójdzie do weta. Wyrobimy mu książeczkę. Kupy bardzo brzydkie. Lejące i zielone. Uszy okropnie brudne ...cały czas potrząsa główką więc lepiej to sprawdzic. No i drapie się niemiłosiernie. Quote
Malgoska Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Marcelek - Mentosek jutro pójdzie do weta. Wyrobimy mu książeczkę. Kupy bardzo brzydkie. Lejące i zielone. Uszy okropnie brudne ...cały czas potrząsa główką więc lepiej to sprawdzic. No i drapie się niemiłosiernie.[/QUOTE] to dobrze może ma zapalenie uszu? dajcie znać jak u weta Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Malgoska']to dobrze [B]może ma zapalenie uszu?[/B] dajcie znać jak u weta[/QUOTE] Zrobimy ogólny przegląd ze wskazaniem na skórę i uszy. Poza tym niech obejrzą chłopaka to mu na pewno nie zaszkodzi. Poza tym z Dolarkiem coraz lepiej się dogaduje ...nawet po południu spali na jednym łóżku ;) Oby tak dalej :) Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='iwonamaj']Zapisuję Marcelka...[/QUOTE] [quote name='joanka40']Jestem u Marcelka.[/QUOTE] Dziewczynki mam nadzieję że będzie okazja i poznacie naszego bohatera osobiście ;) Quote
iwonamaj Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki mam nadzieję że będzie okazja i poznacie naszego bohatera osobiście ;)[/QUOTE] Jasne :).... Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='iwonamaj']Jasne :)....[/QUOTE] To psiak który bardzo dużo zyskuje przy bliższym poznaniu :) wręcz doprasza się uwagi i pieszczot :) taka przylepa ;) całusy rozdaje na lewo i prawo :) i jak go nie kochac ;) Quote
PeLala Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 jak zwykle Ewcia Gonzales mnie tu przygnała;) proszę o nr konta to wpłacę dyszkę Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='PelasiaLala']jak zwykle Ewcia Gonzales mnie tu przygnała;) proszę o nr konta to wpłacę dyszkę[/QUOTE] ciocia kochana przepięknie dziękujemy :loveu: Nasza księgowa Marysia O prześle numerek do wpłat :) Quote
Maruda666 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Trzymam kciuki za wyniki wielkiego przeglądu u weta :) Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Maruda666']Trzymam kciuki za wyniki wielkiego przeglądu u weta :)[/QUOTE] mam nadzieję że Marceli - Mentosek stanie na wysokości zadania ;) Quote
ewu Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 O co chodzi z tą Blanką? Niczego nie rozumiem...:( Quote
Marysia R. Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Karma zamówiona:) Zapłaciłam 96,99zł (93zł karma + 3,99 mała niespodzianka dla psiaków dzięki, której zaoszczędziliśmy 15zł na przesyłkę;)). Ze zwrotem za szampon i kropelki poczekam na dzisiejszy rachunek od weta. A i poproszę o wstawienie na wątek rachunku za karmę kiedy dotrze:) Quote
Marysia R. Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='arim']moja stała za sierpień poszła[/QUOTE] Już u mnie na koncie, dziękuję:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Marcelek vel Mentosek już po wizycie. Strach w oczach i dezaprobata za jakie grzechy;) przecież byłym grzeczny ;) Pan doktor chłopakiem zachwycony :) "fajny, przemiły psiak" to jego słowa ;) Mentosek na pewno nie ma więcej niż 2 lata choc w schronisku określono go na 4. Uszy bez stanu zapalnego tylko potwornie zaniedbane i brudne. Dostał zastrzyk odczulający ze względu na uporczywe drapanie + tabletki na odrobaczenie. Cały koszt wizyty z lekami 34 zł. O wstawienie rachuneczku poproszę naszą Belcię :) Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Książeczkę również chłopak ma już założoną :) jak dotrę do Pani Anetki zrobimy zdjęcie i wstawimy na wątek :) Dziś chłopcy stanęli na wysokości zadania i zostali sami w domu :) całe towarzystwo całe i zdrowe bez żadnego uszczerbku na zdrowiu :) oby tak dalej :) Quote
ewu Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Marcelek vel Mentosek już po wizycie. Strach w oczach i dezaprobata za jakie grzechy;) przecież byłym grzeczny ;) Pan doktor chłopakiem zachwycony :) "fajny, przemiły psiak" to jego słowa ;) Mentosek na pewno nie ma więcej niż 2 lata choc w schronisku określono go na 4. Uszy bez stanu zapalnego tylko potwornie zaniedbane i brudne. Dostał zastrzyk odczulający ze względu na uporczywe drapanie + tabletki na odrobaczenie. Cały koszt wizyty z lekami 34 zł. O wstawienie rachuneczku poproszę naszą Belcię :)[/QUOTE] To samo napisałam na wątku jak go odwiozłam, wg mnie to dwulatek, taki dzieciak uroczy:) Quote
ewu Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Książeczkę również chłopak ma już założoną :) jak dotrę do Pani Anetki zrobimy zdjęcie i wstawimy na wątek :) Dziś chłopcy stanęli na wysokości zadania i zostali sami w domu :) całe towarzystwo całe i zdrowe bez żadnego uszczerbku na zdrowiu :) oby tak dalej :)[/QUOTE] Super:):):) Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='ewu']To samo napisałam na wątku jak go odwiozłam, wg mnie to dwulatek, taki dzieciak uroczy:)[/QUOTE] Dziś Marcelek miał spotkanie na wyższym szczeblu z Panem Ślimakiem :) Pani Anetce prawie ręce powyrywał tak uciekał ...strach w oczach i przerażenie ;) Trząsł się jeszcze po powrocie do domu. I jeszcze jedno chłopak waży zaledwie 13 kg więc conajmniej 3-4 kg ma niedowagi. Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Malgoska']ślimaka się wystraszył????[/QUOTE] i to jak ;) Pani Anetka stwierdziła że wyskoczył na widok ślimaka w górę niczym Hermaszewski w kosmos ;) Quote
Recommended Posts