Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ach, kochana nie dziekuj, przeciez chcemy mu pomoc, kazda jak moze....
[quote name='Martika@Aischa']ależ to OGROMNA pomoc :loveu: z całego serca Ci dziękuję :loveu:[/QUOTE]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wieso']oprocz pomocy materialnej nie moge inaczej pomoc :([/QUOTE]

Marcelek będzie bardzo wdzięczny, w Radysach przepadnie, nikt go nie ogłosi, nikt nie spojrzy w jego stronę, to taki wdzięczny szarak z fajną mordeczką:-).

Posted

[quote name='mestudio']Może jechać na Śląsk, ale w tym tygodniu, najpóźniej w piątek, to zabiorę go jutro do siebie. W piątek przyjeżdża w odwiedziny rodzina więc bardzo się staram nie powiększać stada.[/QUOTE]

Jeśli chodzi o DT u nas może jechac chocby dziś ;) mam dzwonic do Pani Anety ? tylko kurcze co z Montim ? dalej nie wiemy :( Może poczekajmy do jutra ...może sytuacja się wyjaśni. Ja zapytam tylko czy może przyjechac inny psiak na jego miejsce :roll: Chyba że ewu już coś kombinuje i miejsce dla Marcelka też ma.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jeśli chodzi o DT u nas może jechac chocby dziś ;) mam dzwonic do Pani Anety ? tylko kurcze co z Montim ? dalej nie wiemy :( Może poczekajmy do jutra ...może sytuacja się wyjaśni. Ja zapytam tylko czy może przyjechac inny psiak na jego miejsce :roll: Chyba że ewu już coś kombinuje i miejsce dla Marcelka też ma.[/QUOTE]

Pytajcie czy zamiennie ten maślaczek miły może pojechać, jutro sprawa z Montim się wyjaśni.

Posted

No to wszystko ustalone :) Marcelek - Karmelek ;) już skradł serducho Pani Anetki ;) może przyjeżdżac ...Pani Anetka może go przyjąc w godzinkach wieczornych :) dziewczynki napiszcie mi tylko ile on mniej więcej waży ???

Posted

[quote name='Dogo07']To wszystkie trzy psiaki pojadą jednym transportem ?[/QUOTE]

Myślę że tak było by najlepiej bo to jeden koszt i mniej więcej te same rejony ...tylko czy będzie miejsce i możliwośc zapakowania trzech nieboraków ?? :roll:

Posted

Martiko wklejam tekst, który napisałam dla Marcela i który nie zdążył być wykorzystany. Jest króciutki bo i informacji o Marcelu jest na stronie lecznicy niewiele ale zawsze coś:)

[B]Niepozorny szaraczek Marcel - czy ktoś go wypatrzy?[/B]
Marcel jest niewielkim, bardzo łagodnym i niezwykle sympatycznym psiakiem o ładnym, szaro-beżowym umaszczeniu. Ma ok. 4-5 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Pilnie szuka kochającego domu. Grozi mu wywózka do przepełnionego schroniska. Pies nie zostanie oddany na łańcuch. Przed wydaniem organizujemy wizytę wolontariuszki w nowym domu.

Posted

[quote name='Marysia O.']Martiko wklejam tekst, który napisałam dla Marcela i który nie zdążył być wykorzystany. Jest króciutki bo i informacji o Marcelu jest na stronie lecznicy niewiele ale zawsze coś:)

Niepozorny szaraczek Marcel - czy ktoś go wypatrzy?
Marcel jest niewielkim, bardzo łagodnym i niezwykle sympatycznym psiakiem o ładnym, szaro-beżowym umaszczeniu. Ma ok. 4-5 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Pilnie szuka kochającego domu. Grozi mu wywózka do przepełnionego schroniska. Pies nie zostanie oddany na łańcuch. Przed wydaniem organizujemy wizytę wolontariuszki w nowym domu.

super :):):) to już coś mamy :lol:
kurcze bardzo martwię się jutrem ...oby Marcelek nam się nie wywinął i nie trafił do transportu do Radys :( czy ktoś coś wie w sprawie transportu Nuteczki ? Oby tylko Marcelek mógł do niej dołączyc i było miejsce.

Posted

[quote name='paula_t']Dajcie znać, jak tylko ogłoszenia będą potrzebne.[/QUOTE]
chyba się muszę zacząć kręcić na innych wątkach niż paula_t, bo nigdy w życiu nie uda mi się wykorzystać wykupionych na bazarku 10 pakietów ogłoszeń :mad::mad:

a tak poważnie, to na kogo mają być ogłoszenia, potrzebuję maila, i tel.