wieso Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ach, kochana nie dziekuj, przeciez chcemy mu pomoc, kazda jak moze.... [quote name='Martika@Aischa']ależ to OGROMNA pomoc :loveu: z całego serca Ci dziękuję :loveu:[/QUOTE] Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='wieso']oprocz pomocy materialnej nie moge inaczej pomoc :([/QUOTE] Marcelek będzie bardzo wdzięczny, w Radysach przepadnie, nikt go nie ogłosi, nikt nie spojrzy w jego stronę, to taki wdzięczny szarak z fajną mordeczką:-). Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mestudio']Może jechać na Śląsk, ale w tym tygodniu, najpóźniej w piątek, to zabiorę go jutro do siebie. W piątek przyjeżdża w odwiedziny rodzina więc bardzo się staram nie powiększać stada.[/QUOTE] Jeśli chodzi o DT u nas może jechac chocby dziś ;) mam dzwonic do Pani Anety ? tylko kurcze co z Montim ? dalej nie wiemy :( Może poczekajmy do jutra ...może sytuacja się wyjaśni. Ja zapytam tylko czy może przyjechac inny psiak na jego miejsce :roll: Chyba że ewu już coś kombinuje i miejsce dla Marcelka też ma. Quote
wieso Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 oj, jest nadzieja, ciesze sie, bedzie dobrze maluszku..... Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Jeśli chodzi o DT u nas może jechac chocby dziś ;) mam dzwonic do Pani Anety ? tylko kurcze co z Montim ? dalej nie wiemy :( Może poczekajmy do jutra ...może sytuacja się wyjaśni. Ja zapytam tylko czy może przyjechac inny psiak na jego miejsce :roll: Chyba że ewu już coś kombinuje i miejsce dla Marcelka też ma.[/QUOTE] Pytajcie czy zamiennie ten maślaczek miły może pojechać, jutro sprawa z Montim się wyjaśni. Quote
wieso Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ojej, jak sie sprawa szybko rozwija i to tak pozytywnie :) Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 No to wszystko ustalone :) Marcelek - Karmelek ;) już skradł serducho Pani Anetki ;) może przyjeżdżac ...Pani Anetka może go przyjąc w godzinkach wieczornych :) dziewczynki napiszcie mi tylko ile on mniej więcej waży ??? Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 To wszystkie trzy psiaki pojadą jednym transportem ? Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Dogo07']To wszystkie trzy psiaki pojadą jednym transportem ?[/QUOTE] Myślę że tak było by najlepiej bo to jeden koszt i mniej więcej te same rejony ...tylko czy będzie miejsce i możliwośc zapakowania trzech nieboraków ?? :roll: Quote
Nadziejka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Marcelku zaglądam i trzymam kciuki :iloveyou::iloveyou::thumbs:kochany niechaj się uda Quote
paula_t Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dajcie znać, jak tylko ogłoszenia będą potrzebne. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Przydał by się choc krótki tekst do ogłoszeń....mestudio wiesz cos więcej o Marcelku ? jaki ma stosunek do świata ? kotów ? dzieciaków ? Czy coś więcej o nim wiemy ??? ile waży ??? Quote
Marysia R. Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Martiko wklejam tekst, który napisałam dla Marcela i który nie zdążył być wykorzystany. Jest króciutki bo i informacji o Marcelu jest na stronie lecznicy niewiele ale zawsze coś:) [B]Niepozorny szaraczek Marcel - czy ktoś go wypatrzy?[/B] Marcel jest niewielkim, bardzo łagodnym i niezwykle sympatycznym psiakiem o ładnym, szaro-beżowym umaszczeniu. Ma ok. 4-5 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Pilnie szuka kochającego domu. Grozi mu wywózka do przepełnionego schroniska. Pies nie zostanie oddany na łańcuch. Przed wydaniem organizujemy wizytę wolontariuszki w nowym domu. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Marysia O.']Martiko wklejam tekst, który napisałam dla Marcela i który nie zdążył być wykorzystany. Jest króciutki bo i informacji o Marcelu jest na stronie lecznicy niewiele ale zawsze coś:) Niepozorny szaraczek Marcel - czy ktoś go wypatrzy? Marcel jest niewielkim, bardzo łagodnym i niezwykle sympatycznym psiakiem o ładnym, szaro-beżowym umaszczeniu. Ma ok. 4-5 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Pilnie szuka kochającego domu. Grozi mu wywózka do przepełnionego schroniska. Pies nie zostanie oddany na łańcuch. Przed wydaniem organizujemy wizytę wolontariuszki w nowym domu. super :):):) to już coś mamy :lol: kurcze bardzo martwię się jutrem ...oby Marcelek nam się nie wywinął i nie trafił do transportu do Radys :( czy ktoś coś wie w sprawie transportu Nuteczki ? Oby tylko Marcelek mógł do niej dołączyc i było miejsce. Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Mały bazarek w połowie na Mar celka (a w połowie na Iskierke) , mile widziane podrzucanie , zapraszanie :). http://www.dogomania.pl/forum/threads/245962-Tanie-srebro-H-Coben-i-co%C5%9B-dla-psiaka-na-ISkierk%C4%99-i-Marcelka-do-9-sierpnia-2013?p=21159288#post21159288 Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Chwilowo nic nie wiem, jutro z rana będę dzwoniła i napiszę. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mestudio']Chwilowo nic nie wiem, jutro z rana będę dzwoniła i napiszę.[/QUOTE] Dziękuję i czekam na wiadomości ........oby były jak najlepsze. Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='paula_t']Dajcie znać, jak tylko ogłoszenia będą potrzebne.[/QUOTE] chyba się muszę zacząć kręcić na innych wątkach niż paula_t, bo nigdy w życiu nie uda mi się wykorzystać wykupionych na bazarku 10 pakietów ogłoszeń :mad::mad: a tak poważnie, to na kogo mają być ogłoszenia, potrzebuję maila, i tel. Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 tu zamówiłam ogłoszenia dla Marcelego, tylko namiary na kontakt muszę uzupełnić; http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-KONIEC-og%C5%82oszenia-KONIEC-szybko-do-10-07-20-00/page17 Quote
magenka1 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 też się zapiszę coś jednarozowo mogę dorzucuć Quote
Recommended Posts