Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asia-s']od bastusia w spadku z watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218381-Bastek-Kudłaty-aniołek-odszedł-za-T-M-Kocham-y-Cię-nadal/page82[/URL]
chcialysmy przekazac 50 zl na Marcelka,
poprosze o dane do wplaty[/QUOTE]

Asieńko jeszcze raz z całego serca Ci DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:

Posted

moje dogo szaleje, urywa mi posty wiec wykasowalam i wklejam na nowo,

od bastusia w spadku z watku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/218381-Bastek-Kud%C5%82aty-anio%C5%82ek-odszed%C5%82-za-T-M-Kocham-y-Ci%C4%99-nadal/page82"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218381-Bastek-Kudłaty-aniołek-odszedł-za-T-M-Kocham-y-Cię-nadal/page82[/URL]
chcialybysmy przekazac 50 zl na Marcelka,
poprosze o dane do wplaty

Posted

[quote name='asia-s']moje dogo szaleje, urywa mi posty wiec wykasowalam i wklejam na nowo,

od bastusia w spadku z watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218381-Bastek-Kudłaty-aniołek-odszedł-za-T-M-Kocham-y-Cię-nadal/page82[/URL]
chcialybysmy przekazac 50 zl na Marcelka,
poprosze o dane do wplaty[/QUOTE]

Oj tak ...dogo oszalało ...Asieńko przesłałam na PW dane do wpłaty dla Marcelego :) księgową jest nasza kochana Marysia O :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziś Marcelek miał spotkanie na wyższym szczeblu z Panem Ślimakiem :) Pani Anetce prawie ręce powyrywał tak uciekał ...strach w oczach i przerażenie ;) Trząsł się jeszcze po powrocie do domu. I jeszcze jedno chłopak waży zaledwie 13 kg więc conajmniej 3-4 kg ma niedowagi.[/QUOTE]
Strasznie jest chudziutki:(
A ślimak to takie dziwne stworzenie, po diabła ryzykować:)

Posted (edited)

Asia-s bardzo dziękujemy, już wysłałam numer konta:)
Zaraz zrobię przelew ze zwrotem za weta, kropelki i szampon:)

[quote name='bela51']Szkoda, ze nie tylko dobrych :-([/QUOTE]

Belu, czy możesz wytłumaczyć innym osobom obecnym na wątku o co chodzi?

Edited by Marysia O.
Posted

Dziękujemy za wiesci:buzi::bye:Marcelinio Mantosiu ciudne stworzenie :iloveyou::iloveyou::thumbs: dobrze ze to tylko brud w uszkach ....ale ze ślimaka ?:crazyeye::evil_lol::cool3:....[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Owady/owd13.gif[/IMG]:loveu: oj niunius niunius :evil_lol: Pani Anecia obrotowa babeczka , pozdrawiam calunia ekipe zwierzunkowa Anetkowa - Dejzunie Mentosia Dolarka:buzi:

Posted

[quote name='ewu']Strasznie jest chudziutki:(
A ślimak to takie dziwne stworzenie, po diabła ryzykować:)[/QUOTE]

ślimak jak ślimak ale spróbujcie włączyc przy Marcelku - Mentosku telewizor ;) chłopak odstawił taki koncert że Pani Anetka mało nóg nie połamała aby jak najszybciej go wyłączyc ;) także przyzwyczajamy chłopaka że tv to nic strasznego ;) Ja myślę że te wszystkie rzeczy to dla niego nowośc ...wcześniej ich nie znał i stąd taka reakcja ale damy radę ;)

Posted

[quote name='Marysia O.']Poszedł przelew na 62,80zł.
Dogo wariuje i zjada posty:angryy:[/QUOTE]

Marysiu przepięknie Ci dziękuję :) jak mi tylko Pani Anetka potwierdzi wpływ pieniążków zaraz potwierdzę na wątku :)

Posted

Martiko, jak będziesz rozmawiała z DT Marcelka, to może poproś, żeby porobił Marcelkowi jakieś nowe zdjęcia do ogłoszeń, bo jednak te z przytuliska trochę takie....przygnębiające są :(

Posted

Zamówiłam Marcelkowi banerek u cioci fochu,to jak już będzie to wkleję do podpisu. :) Myślę też nad bazarkiem cegiełkowym dla psiaka to postaram się zrobić na dniach. ;)

Posted

paula_t napisał(a):
Martiko, jak będziesz rozmawiała z DT Marcelka, to może poproś, żeby porobił Marcelkowi jakieś nowe zdjęcia do ogłoszeń, bo jednak te z przytuliska trochę takie....przygnębiające są :(

Paula oczywiście że poproszę :) zrobimy chłopakowi sesję zdjęciową choc ciężko go uchwycic stojącego w jednym miejscu ;)

Beatkaa napisał(a):
Zamówiłam Marcelkowi banerek u cioci fochu,to jak już będzie to wkleję do podpisu. :) Myślę też nad bazarkiem cegiełkowym dla psiaka to postaram się zrobić na dniach. ;)

Beacia dziękuję :loveu:

asia-s napisał(a):
Marysiu, poszedl przelew 50 zl od Bastusia dla Marcelka, bede wdzieczna jak przyjda pieniazki o potwierdzenie na watku bastusiowym

Asieńko pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Marcelek - Mentosek niestety dosyc dotkliwie pogryzł jamnika Dolarka :( trzeba chłopakowi szukac domu bez innych zwierząt.

No to się porobiło:shake:
A wykazywał wcześniej w stosunku do niego jakiekolwiek przejawy agresji?

Posted

paula_t napisał(a):
No to się porobiło:shake:
A wykazywał wcześniej w stosunku do niego jakiekolwiek przejawy agresji?

Od samego początku podwarkiwał i w dniu przyjazdu było pierwsze spięcie. Co mnie dziwi nawet na Daisy podwarkuje a to przecież sunieczka :( Mentosek boi się dużych psów i je omija z daleka natomiast na mniejsze się strasznie sadzi :( tak w domu jak i na dworze :(