mestudio Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Dla mnie już żadna suma nie jest mała. 500 zł to bardzo duża kwota do uzbierania. Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='mestudio']Dla mnie już żadna suma nie jest mała. 500 zł to bardzo duża kwota do uzbierania.[/QUOTE] Rozumiem, bo 500zł to nie jest wcale mało. Ale chodziło mi że jako za hotelowanie jest chyba w dobrych granicach. Quote
Ewa Marta Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 A co z tym trzecim pieskiem? Nie ma szans, żeby pojechał z suniami? Oczywiście, gdybyśmy zebrały kasę... Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 mestudio - sprawdż maila. Trochę aktywacji tam poszło :) powinno być z : sprzedajemy.pl tablica.pl lento.pl fulo.pl olx.pl dodajsprzedaj.pl krakusik.pl (na Kraków) alegratka.pl 321ogloszenia.pl oglaszamy24.pl Dalej będę się rozpędzać :) Quote
mestudio Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Ewa Marta']A co z tym trzecim pieskiem? Nie ma szans, żeby pojechał z suniami? Oczywiście, gdybyśmy zebrały kasę...[/QUOTE] Ja nie podejmę się utrzymywania kolejnego psa, mam 2 psy w hotelach, 1 w dt gdzie muszę zapewnić karmę, Iskierkę w DT, której kupiłam karmę za 165 zł i dostanę 50 zł zwrotu - nikt oprócz Marysi O. nie kwapi się aby zwrócić mi pieniążki, a ja mam 8 psów w domu i 5 kotów, powietrzem nie żyją. Tych dwóch też nie chcę utrzymywać, ale czy jest inny chętny? Quote
Ellig Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Gdzie jest Iskierka? Jak w DT to przeciez mozemy pomoc, po to jest klubWB, prosze wpisanie na stronie klubu zapotrzebowania:) Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Szkoda by było żeby ten jeden został i przepadł... [B] [FONT=century gothic]PROSIMY O POMOC W IMIENIU PIESKÓW!!![/FONT][/B] Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ja mam na głowie mniej włosów niż deklaracji ale mam fajne fanty i chętnie ofiaruję strachulcom. Kto zrobiłby bazarek? One nie mogą trafić do Radys.... Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) [quote name='mysza 1']Straszny dramat, bo tak zupełnie szczerze to Marcel czy Monti dużo szybciej by sobie poradziły w schronie niż ta trójka :( a tu pomocowo cisza :([/QUOTE] Monti tam wylądował, miał szczęście,że na krótko.... Marcel jest zadziorny, dzisiaj go poznałam... Edited August 9, 2013 by ewu Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='ewu']Monti tam wylądował, miał szczęście,że na krótko.... Marcel jest zadziorny, dzisiaj go poznałam...[/QUOTE] Marcel to ten rudasek? Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Majkowska']Marcel to ten rudasek?[/QUOTE] Raczej szaraczek.. To żaden z tej przestraszonej trójki... Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [IMG]http://2.bp.blogspot.com/-tp7G0lne7p0/UeQrQYe8SOI/AAAAAAAAO7o/zDge4nYVGKQ/s400/IMAG0169.jpg[/IMG] To jest Marcelek a od jutra Mentos:) Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 aaaa, też psiak z przytuliska tak? Myślałam że mówicie o rudasie starchulcu. Sorry, o tej porze już nie mam zbyt dobrego myślenia ;) Quote
TZmestudio Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='ewu']Ja mam na głowie mniej włosów niż deklaracji ale mam fajne fanty i chętnie ofiaruję strachulcom. Kto zrobiłby bazarek? One nie mogą trafić do Radys....[/QUOTE] Jeśli jest to dalej aktualne to skąd można odebrać te fanty? Proszę może na PW? Czas upływa i albo się uzbiera pieniądze z bazarków, albo pojadą w nieznane. TZmestudio Quote
TZmestudio Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='enia']w sobotę posegreguję i zapakuję :) [SIZE=4][B]zapraszamy innych do pomocy może macie jakieś figurki, przetwory, ciuszki, zabawki, książki.... pomóżmy wspólnie tym strachulcom... [/B][/SIZE][/QUOTE] Temat nadal aktualny. Jeśli ktoś ma i chciałby się podzielić..... TZmestudio Quote
Olena84 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 dostalałam zaproszenie na bazarek, ale dzieci nie mam toi ciuszkow nie kupie, jednak moge pomoc jednorazowo. Quote
TZmestudio Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Olena84']dostalałam zaproszenie na bazarek, ale dzieci nie mam toi ciuszkow nie kupie, jednak moge pomoc jednorazowo.[/QUOTE] Każda sensowna pomoc jest na wagę złota. Proponuję kontakt na PW z mestudio. Ja tu tylko "sprzątam":-) TZmestudio Quote
Olena84 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='TZmestudio']Każda sensowna pomoc jest na wagę złota. Proponuję kontakt na PW z mestudio. Ja tu tylko "sprzątam":-) TZmestudio[/QUOTE] Marze o sprzatajacm tz.... Jesli psiaki beda wyciagane to prosze mi dac znac, najlepiej na pw, bo moge zapomniec;) Quote
Majkowska Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Olena84']Marze o sprzatajacm tz..[/QUOTE]:lol: Kurcze cały dzień mnie u psiątek nie było.... Muszę nadrobić. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Jestem z zaproszenia, niestety bez pomysłu :( nie mam jak pomóc :( Quote
Gusiaczek Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Mestudio daj znać, czy zdjęcia doszły, bo miałam wątpliwości co do Twojego adresu Quote
mestudio Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']Mestudio daj znać, czy zdjęcia doszły, bo miałam wątpliwości co do Twojego adresu[/QUOTE] Gusiaczku doszły, bardzo Ci dziękuję:-). Quote
Gusiaczek Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='mestudio']Gusiaczku doszły, bardzo Ci dziękuję:-).[/QUOTE] No to gitara ;) Quote
Ty$ka Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Dostałam zaproszenie, ale mogę tylko podnieść. Quote
Recommended Posts