Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja dopłacam resztę za hotelikowanie -217 zł

Taj dostał 40 zł od mysza 1 - bardzo dziękuję :-)

30 zł wpłaciła nam cisowianka - pięknie dziękuję :-)

Zaraz podliczę jak bardzo leżymy finansowo.

Posted

[quote name='mestudio']W skarbonce mamy niecałe 300 zł, nie wystarczy nawet na zapłacenie kolejnego miesiąca.[/QUOTE]
Mestudio bądź spokojna czuwamy ;) Zaraz będzie kolejny bazarek 50% będzie dla Taja, wiem może być mało,ale pod koniec miesiąca grudnia mam wypłatę ;)

• 2 weeks later...
Posted

Odwiedzam
Ale też poproszę o nr konta bo za chwilę (dłuższą ) rozliczymy bazarek, a ja od siebie podrzucę 50 zł dla Taja ,w pracy dostałam nagrodę świąteczną, więc się dzielę z psiakami (nie wszystkim, nie wszystkim musi mi coś zostac na święta:evil_lol:)

• 2 weeks later...
Posted

Spóźnione rozliczenie Tajcia:

Stan konta na 23 listopad wynosił -305 zł
Wpłaty:

+83 zł Jo37 (bazarek)
+217 zł mestudio
Razem: -5 zł

Koszty:
-300 zł hotelowanie

-5 zł - 300 zł = -305 zł
Stan konta na 23 grudnia wynosi -305 zł.

Postaram się porobić jakieś nowe fotki Tajcia pod ogłoszenia. Jemu ogólnie ciężko zrobić zdjęcia, bo ruchliwe toto...

Posted

Pięknie dziękuję za bazarek cisowianki i dineh dla Taja, dziękuję też za prywatną wpłatę cisowianki 50 zł i wpłatę Oli W - 30 zł.

Pieniążki bazarkowe są na koncie :-).

Na dzień dzisiejszy taj ma w skarbonce 192, 25 gr.

Posted

Ponieważ w skarbonce Taja nie ma pieniędzy nawet na ten miesiąc, będziemy musieli go raczej zabrać z hotelu. Nie wiem gdzie znowu go sobie wsadzę w domu, ale wyjścia raczej nie mam. Tak samo jak nie dam rady zrobić bazaru z niczego dla niego bo mam też 0 zł na utrzymanie suni z pola, która jest od grudnia w hotelu, a i Szu się już nie przelewa.
Niedługo 20 i kolejne rozliczenie, a Tajowi brakuje ponad 100 zł aby zapłacić za hotel, myślę, że lepiej już nie będzie niestety.

Posted

mestudio napisał(a):
Ponieważ w skarbonce Taja nie ma pieniędzy nawet na ten miesiąc, będziemy musieli go raczej zabrać z hotelu. Nie wiem gdzie znowu go sobie wsadzę w domu, ale wyjścia raczej nie mam. Tak samo jak nie dam rady zrobić bazaru z niczego dla niego bo mam też 0 zł na utrzymanie suni z pola, która jest od grudnia w hotelu, a i Szu się już nie przelewa.
Niedługo 20 i kolejne rozliczenie, a Tajowi brakuje ponad 100 zł aby zapłacić za hotel, myślę, że lepiej już nie będzie niestety.

Boziu ,takie wędrówki też mu dobrze nie zrobią..... A Ty mestudio masz co robić ..... Jeszcze mamy 10 dni będę szukać tej stówy u siebie! Bazarków (dwóch) nie zdążę zrobić (jak pisałam wcześniej),a wiadomo są zobowiązania.

Posted

mestudio napisał(a):

Wyśle jutro pieniążki dla Taja...mam nadzieje, ze nie zapomne - jak coś upominajcie mnie ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Wyśle jutro pieniążki dla Taja...mam nadzieje, ze nie zapomne - jak coś upominajcie mnie ;)

Super, nie miałaś tu kiedy na tej miotle przylecieć? Kontrolujesz nas? :-)
I tak musimy zmniejszyć koszty psów hotelowych bo oprócz 4-ech w hotelach mamy 2 w dt i tamte tez trzeba karmić i kombinować, ech - masakra jakaś.

Posted

mestudio napisał(a):
Super, nie miałaś tu kiedy na tej miotle przylecieć? Kontrolujesz nas? :-)

Nie tam, jaka kontrola - znowu ? :eviltong: Siedze po cichu zawsze, jak mam coś mundrego do napisania to sie odzywam ;)
I tak musimy zmniejszyć koszty psów hotelowych bo oprócz 4-ech w hotelach mamy 2 w dt i tamte tez trzeba karmić i kombinować, ech - masakra jakaś.
Coś bedziemy myśleć...
Ślij mi psiaki z bazarku, te hotelowe i DT