Tymonka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 ick napisał(a)::loveu:Serdecznie zapraszamy na bazarek dla :loveu:LUPUSIA http://www.dogomania.pl/forum/threads/246316-ciuszki-ksiazki-bizuteria-i-kosmetyki-dla-Lupuska-do-25-08-g-20-00 ,Bardzo dziękujemy :) Quote
AlfaLS Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Poprosiłam dziewczynę, która kiedyś działała w tyskim schronisku żeby się dowiedziała jak najwięcej o suni. Jednak zanim ją wyciągnę muszę więcej wiedzieć o hoteliku... Za niedługi czas będzie zima, muszę wiedzieć jak tam jest zimą bo to starsza sunia. Teraz jest w pomieszczeniu, które zimą jest ogrzewane... Bo to, że może się nie udać ją wyadoptować w ciagu miesiąca czy dwóch też muszę brać pod uwagę... U Kasi Przystał mam sunię, która tam jest od ponad roku, wyciągnięta ze schroniska chyba 2 lata temu. A do tej pory nie było ani jednego telefonu o nią.... Dlatego prosiłam o numer telefonu kogoś kto zna ten hotelik... Ja ze Szczecina nie mogę jechać i sprawdzić bo nikt mi się nie zajmie moją domową zwierzęciarnią.... Quote
Tymonka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 AlfaLS napisał(a):Poprosiłam dziewczynę, która kiedyś działała w tyskim schronisku żeby się dowiedziała jak najwięcej o suni. Jednak zanim ją wyciągnę muszę więcej wiedzieć o hoteliku... Za niedługi czas będzie zima, muszę wiedzieć jak tam jest zimą bo to starsza sunia. Teraz jest w pomieszczeniu, które zimą jest ogrzewane... Bo to, że może się nie udać ją wyadoptować w ciagu miesiąca czy dwóch też muszę brać pod uwagę... U Kasi Przystał mam sunię, która tam jest od ponad roku, wyciągnięta ze schroniska chyba 2 lata temu. A do tej pory nie było ani jednego telefonu o nią.... Dlatego prosiłam o numer telefonu kogoś kto zna ten hotelik... Ja ze Szczecina nie mogę jechać i sprawdzić bo nikt mi się nie zajmie moją domową zwierzęciarnią.... To nie jest hotel a PDT , mamy tam 5 psów od jakiegoś czasu , psy mieszkają zimą w budach które stoją w budynkach , jednak nie ogrzewanych . Tel: 694-195-509 , tylko dzwoń do skutku bo mam malutkie dziecko i często nie mogę odebrać . Quote
Agnieszka103 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Proszę o info czy już należy wpłacać deklaracje dla Lupusa Quote
Tymonka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Agnieszka103 napisał(a):Proszę o info czy już należy wpłacać deklaracje dla Lupusa Można już chyba wpłacać , ale do DT zabierzemy go dopiero jak wszystkie deklaracje się uzbierają , ewentualnie zapas na przynajmniej 3 miesiące . Quote
ewu Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ja też obiecałam jednorazowe wsparcie, wpiszcie na razie 30 zł ale może coś więcej wyskrobię. Quote
Tymonka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 ewu napisał(a):Ja też obiecałam jednorazowe wsparcie, wpiszcie na razie 30 zł ale może coś więcej wyskrobię. dzięki :):) Quote
GatoNegro22 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Nikt nie zajrzał wczoraj do Lupuska. Czy została już podjęta decyzja co z sunią? Quote
AlfaLS Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 GatoNegro22 napisał(a):Nikt nie zajrzał wczoraj do Lupuska. Czy została już podjęta decyzja co z sunią? Niestety ja ciągle czekam na info z Tychów. Sama nic na odległość nie załatwię bo nawet jak się dowiem jaka ona mniej więcej jest to i tak będę potrzebowała do wyciągniecia jej i transportu pomocy ludzi z Tychów... Niestety, kiedyś ta pomoc była super - wyciągnęłam z tamtego schronu wszystkie psy, które siedziały ponad 10 lat - 12 psiaków... Teraz to jest masakra... Obiecują, proszą o troszkę czasu i ... nic... Gdyby nie to, że moja ukochana sunia Tara jest stamtąd, tam spędziła za kratami 12 lat, to bym sobie ten schron zupełnie odpuściła... Ręce opadają z bezsilności... Jednak myślę, zę jak z tą moją sunią nic nie wyjdzie a dziewczyny nie będą miały kandydatki to może zaproponować to miejsce jakiejś suni z wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-bród-smród-i-potworna-potrzeba-MIŁOŚCI!-wlkp ? Deklaracje jakoś by się chyba nazbierało a warunki w tym przytulisku są masakryczne... Ale oczywiście to tylko moje sugestie - dziewczyny mają głos decydujący. Anja - na razie do Ciebie nie dzwonię bo nie mam tych wiadomości z Tychów :shake:. Quote
ocelot Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 AlfaFS spokojnie czekamy na wiadomości o suni, ona nam skradła serce tymi 9 latami w schronisku. Ja mam fioła na punkcie takich psiaków:( Quote
Jolanta08 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Dopiszcie moją skromną dyszkę dla psiaka Quote
Radek Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Anja2201 napisał(a):Można już chyba wpłacać , ale do DT zabierzemy go dopiero jak wszystkie deklaracje się uzbierają , ewentualnie zapas na przynajmniej 3 miesiące . To ja poproszę o numer konta do wpłat dla Lupusa. Zacznę wpłacać po wrześniowej wypłacie (początek miesiąca) Quote
asiuniab Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ocelot napisał(a):AlfaFS spokojnie czekamy na wiadomości o suni, ona nam skradła serce tymi 9 latami w schronisku. Ja mam fioła na punkcie takich psiaków:( to tak jak ja, staruszki są naj; Quote
Tymonka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Jolanta08 napisał(a):Dopiszcie moją skromną dyszkę dla psiaka Bardzo dziękujemy :) A to stała czy jednorazowa deklaracja ? Quote
beataczl Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 czy juz jest konto na wplaty dla Lupuska i zbierane pieniazki? bo jesli tak to mam info na pw od ania75 ze wplaci jednorazowo 20 zl po pierwszym i zeby Jej podeslac nr konta :) Quote
Tymonka Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 beataczl napisał(a):czy juz jest konto na wplaty dla Lupuska i zbierane pieniazki? bo jesli tak to mam info na pw od ania75 ze wplaci jednorazowo 20 zl po pierwszym i zeby Jej podeslac nr konta :) Konto już kilka razy podawałam :) Jest w pierwszym poście :) Quote
Radek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Anja2201 napisał(a):Jest w pierwszym poście :) Dzięki, po pierwszym przeleję deklarację:) Quote
Jolanta08 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Anja2201 napisał(a):Bardzo dziękujemy :) A to stała czy jednorazowa deklaracja ? stała cioteczko Quote
beataczl Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Anja2201 napisał(a):Konto już kilka razy podawałam :) Jest w pierwszym poście :) dzieki :) zapraszam jeszcze na bazarek Lupuska -zamykamy jutro ;) Quote
Jo37 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Jestem na zaproszenie. Stałej nie mogę zadeklarować ale będę do psiaka zaglądać. Quote
Handzia55 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Proszę, pomóżcie:placz:http://www.dogomania.pl/forum/threads/246536-Zapad%C5%82-wyrok-Mi%C5%9Bka-ma-6-dni-na-znalezienie-nowego-domu-%28 Quote
kika22 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Zapisze sobie, ale u nas finansowo krucho. Quote
Recommended Posts