Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosiłam dziewczynę, która kiedyś działała w tyskim schronisku żeby się dowiedziała jak najwięcej o suni. Jednak zanim ją wyciągnę muszę więcej wiedzieć o hoteliku... Za niedługi czas będzie zima, muszę wiedzieć jak tam jest zimą bo to starsza sunia. Teraz jest w pomieszczeniu, które zimą jest ogrzewane... Bo to, że może się nie udać ją wyadoptować w ciagu miesiąca czy dwóch też muszę brać pod uwagę... U Kasi Przystał mam sunię, która tam jest od ponad roku, wyciągnięta ze schroniska chyba 2 lata temu. A do tej pory nie było ani jednego telefonu o nią.... Dlatego prosiłam o numer telefonu kogoś kto zna ten hotelik... Ja ze Szczecina nie mogę jechać i sprawdzić bo nikt mi się nie zajmie moją domową zwierzęciarnią....

Posted

AlfaLS napisał(a):
Poprosiłam dziewczynę, która kiedyś działała w tyskim schronisku żeby się dowiedziała jak najwięcej o suni. Jednak zanim ją wyciągnę muszę więcej wiedzieć o hoteliku... Za niedługi czas będzie zima, muszę wiedzieć jak tam jest zimą bo to starsza sunia. Teraz jest w pomieszczeniu, które zimą jest ogrzewane... Bo to, że może się nie udać ją wyadoptować w ciagu miesiąca czy dwóch też muszę brać pod uwagę... U Kasi Przystał mam sunię, która tam jest od ponad roku, wyciągnięta ze schroniska chyba 2 lata temu. A do tej pory nie było ani jednego telefonu o nią.... Dlatego prosiłam o numer telefonu kogoś kto zna ten hotelik... Ja ze Szczecina nie mogę jechać i sprawdzić bo nikt mi się nie zajmie moją domową zwierzęciarnią....

To nie jest hotel a PDT , mamy tam 5 psów od jakiegoś czasu , psy mieszkają zimą w budach które stoją w budynkach , jednak nie ogrzewanych . Tel: 694-195-509 , tylko dzwoń do skutku bo mam malutkie dziecko i często nie mogę odebrać .

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Proszę o info czy już należy wpłacać deklaracje dla Lupusa

Można już chyba wpłacać , ale do DT zabierzemy go dopiero jak wszystkie deklaracje się uzbierają , ewentualnie zapas na przynajmniej 3 miesiące .

Posted

GatoNegro22 napisał(a):
Nikt nie zajrzał wczoraj do Lupuska.
Czy została już podjęta decyzja co z sunią?

Niestety ja ciągle czekam na info z Tychów. Sama nic na odległość nie załatwię bo nawet jak się dowiem jaka ona mniej więcej jest to i tak będę potrzebowała do wyciągniecia jej i transportu pomocy ludzi z Tychów... Niestety, kiedyś ta pomoc była super - wyciągnęłam z tamtego schronu wszystkie psy, które siedziały ponad 10 lat - 12 psiaków... Teraz to jest masakra... Obiecują, proszą o troszkę czasu i ... nic... Gdyby nie to, że moja ukochana sunia Tara jest stamtąd, tam spędziła za kratami 12 lat, to bym sobie ten schron zupełnie odpuściła... Ręce opadają z bezsilności...
Jednak myślę, zę jak z tą moją sunią nic nie wyjdzie a dziewczyny nie będą miały kandydatki to może zaproponować to miejsce jakiejś suni z wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-bród-smród-i-potworna-potrzeba-MIŁOŚCI!-wlkp ? Deklaracje jakoś by się chyba nazbierało a warunki w tym przytulisku są masakryczne...

Ale oczywiście to tylko moje sugestie - dziewczyny mają głos decydujący.

Anja - na razie do Ciebie nie dzwonię bo nie mam tych wiadomości z Tychów :shake:.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Można już chyba wpłacać , ale do DT zabierzemy go dopiero jak wszystkie deklaracje się uzbierają , ewentualnie zapas na przynajmniej 3 miesiące .

To ja poproszę o numer konta do wpłat dla Lupusa. Zacznę wpłacać po wrześniowej wypłacie (początek miesiąca)

Posted

ocelot napisał(a):
AlfaFS spokojnie czekamy na wiadomości o suni, ona nam skradła serce tymi 9 latami w schronisku. Ja mam fioła na punkcie takich psiaków:(

to tak jak ja, staruszki są naj;

Posted

beataczl napisał(a):
czy juz jest konto na wplaty dla Lupuska i zbierane pieniazki?
bo jesli tak to mam info na pw od ania75 ze wplaci jednorazowo 20 zl po pierwszym i zeby Jej podeslac nr konta :)

Konto już kilka razy podawałam :)

Jest w pierwszym poście :)