ocelot Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Anja2201 napisał(a):Aniu robiłaś rozliczenie ? Jak nie to daj znać od kiedy trzeba zrobić , postaram się wieczorem jak mały będzie spał . nie robiłam... nie dałam rady, widzialam tyko, że wpłynęły. jka dasz radę ogarnij od czasów Twojego szpitala:) Jak nie to ja spróbuję jutro Quote
agat21 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Czyli potrzebna kwota na miejsce z sunią zadeklarowana? Quote
Tymonka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 ocelot napisał(a):nie robiłam... nie dałam rady, widzialam tyko, że wpłynęły. jka dasz radę ogarnij od czasów Twojego szpitala:) Jak nie to ja spróbuję jutro Czyli od mojego ostatniego rozliczenia tak ? [FONT=Verdana]agat21 napisał(a):Czyli potrzebna kwota na miejsce z sunią zadeklarowana? [/FONT]Jeśli znajdzie się sunia która ma resztę deklaracji to tak , ale jeszcze takiej nie mamy wiec Lupus musi mieć 300zł . Quote
ocelot Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Anja2201 napisał(a):Czyli od mojego ostatniego rozliczenia tak ? dokładnie tak:( Quote
GatoNegro22 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Piękne zdjęcie, ale pyszczek smutny... Anja2201 napisał(a):[FONT=Verdana] [/FONT]Jeśli znajdzie się sunia która ma resztę deklaracji to tak , ale jeszcze takiej nie mamy wiec Lupus musi mieć 300zł . Wysłałam już ponad 500 zaproszeń i nadal wysyłam... Może się uzbiera. Quote
Handzia55 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jestem na zaproszenie. W tym miesiącu nie dam rady wspomóc biedaka:-( ale we wrześniu jakiś grosik podeślę. Quote
Jolanta08 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jestem z zaproszenia ,zapisuję wątek,poczytam a potem dam znać ile mogę dołożyć Quote
ocelot Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 A tu specjalny uśmiech dla cioteczki GatoNegro22 za ciężką pracę wysyłania pw:) I dla wszystkich, którzy chcą mu pomóc:) Quote
AlfaLS Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Dziewczyny a ta sunia to musi być tam od Was? Chodzi za mną taka starsza sunia siedząca już 9 lat w schronisku w Tychach. To dobre schroniska ale za miastem, tm nawet nie ma spacerów tylko boks... Jeśli ona by mogła jechać z Lupusem to ja postaram się nazbierać dla niej te 150 zeta... Zobaczcie same... http://schronisko.tychy.pl/wyswietl,adopcja,szczegoly,18.html Nie wiem o niej nic więcej poza tym co jest tam napisane. Ale jak by mogła jechać to zadzwonię do schroniska i się dowiem jaka jest. Choć an tyle psiaków, kóre wyciągnęłąm z Tychów jeszcze z żadnym nie było problemów :lol:. Mam słabość do tego schroniska bo moja sunia z Tychów do mnie przyjechałą, po 12-to letniej odsiadce za kratami... Quote
ocelot Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ja myślę, że jeśli jest 9 lat w schronisku, to nie jest ważne czy ona z naszego schroniska czy z innego. Dowiedz się czy się zgadza z psami, stan zdrowia i chyba działamy:) Quote
GatoNegro22 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ocelot napisał(a):A tu specjalny uśmiech dla cioteczki GatoNegro22 za ciężką pracę wysyłania pw:) I dla wszystkich, którzy chcą mu pomóc:) Dziękujemy Lupus za uśmiech :loveu: Tu widać nadzieję w oczach. Quote
beataczl Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 asiuniab napisał(a):ale byłoby super, para dziadziusiów:) i nawet podobne do siebie:) Quote
AlfaLS Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Super! To jutro zadzwonię do schroniska, bo ja tam podjechać nie dam rady - ode mnie to ponad 600 km :shake:. I jak będzie ok, to założę jej wątek na dogo i zaczynam zbierać kasę. Moge poprosić o jakiś kontakt na PW do osoby, która zna ten hotelik? Mam kilka pytań :lol:. Quote
beataczl Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 zapraszam na bazarek dla Lupuska :) [h=1]ciuszki,ksiazki,bizuteria i kosmetyki -dla Lupuska do 25.08 g.20.00[/h] Quote
jotpeg Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 jestem na zaproszenie, przeczytam wątek. na pewno nie będzie to deklaracja stała, raczej jednorazowa. Lupus mnie wzruszył, popieram pomoc psim starszakom!!! Quote
beataczl Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 AlfaLS napisał(a):Super! To jutro zadzwonię do schroniska, bo ja tam podjechać nie dam rady - ode mnie to ponad 600 km :shake:. I jak będzie ok, to założę jej wątek na dogo i zaczynam zbierać kasę. Moge poprosić o jakiś kontakt na PW do osoby, która zna ten hotelik? Mam kilka pytań :lol:. wiadomo cos juz? zeby sie udalo Ja wyciagnac jak najszybciej -trzymam kciuki ! Quote
Tymonka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 agat21 napisał(a):Czyli potrzebna kwota na miejsce z sunią zadeklarowana? AlfaLS napisał(a):Dziewczyny a ta sunia to musi być tam od Was? Chodzi za mną taka starsza sunia siedząca już 9 lat w schronisku w Tychach. To dobre schroniska ale za miastem, tm nawet nie ma spacerów tylko boks... Jeśli ona by mogła jechać z Lupusem to ja postaram się nazbierać dla niej te 150 zeta... Zobaczcie same... http://schronisko.tychy.pl/wyswietl,adopcja,szczegoly,18.html Nie wiem o niej nic więcej poza tym co jest tam napisane. Ale jak by mogła jechać to zadzwonię do schroniska i się dowiem jaka jest. Choć an tyle psiaków, kóre wyciągnęłąm z Tychów jeszcze z żadnym nie było problemów :lol:. Mam słabość do tego schroniska bo moja sunia z Tychów do mnie przyjechałą, po 12-to letniej odsiadce za kratami... Ja jestem jak najbardziej za , tylko 150zł to bez karmy , fajnie jak by jakiś grosz na karmę co miesiąc był . ocelot napisał(a):ja myślę, że jeśli jest 9 lat w schronisku, to nie jest ważne czy ona z naszego schroniska czy z innego. Dowiedz się czy się zgadza z psami, stan zdrowia i chyba działamy:) Quote
paros Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 jestem na zaproszenie - to zbiórka na dt dla pary? Quote
bozenazwisniewa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja poprosze o dane do przelewu,zobowiązałam się do wpłaty we wrzesniu 50zł,ale chcialabym konto miec juz u siebie... Quote
Tymonka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 paros napisał(a):jestem na zaproszenie - to zbiórka na dt dla pary? My zbieramy na Lupusa , ale jeśli sunia o której piszemy przyjedzie to koszty za dwa psy będą wychodziły 300zł + karma bozenazwisniewa napisał(a):ja poprosze o dane do przelewu,zobowiązałam się do wpłaty we wrzesniu 50zł,ale chcialabym konto miec juz u siebie... Konto Lupusa : Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych ul.Kolbe 2/4 97-200 Tomaszów Maz. Nr konta 65203000451110000002613570 z dopiskiem " dla Lupusa " Wpływy na Lupusa w sierpniu : Dorcia2-10zł Mdk8-10zł Razem :20zł Quote
2010 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 :loveu:Serdecznie zapraszamy na bazarek dla :loveu:LUPUSIA http://www.dogomania.pl/forum/threads/246316-ciuszki-ksiazki-bizuteria-i-kosmetyki-dla-Lupuska-do-25-08-g-20-00 Quote
Recommended Posts