Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu robiłaś rozliczenie ? Jak nie to daj znać od kiedy trzeba zrobić , postaram się wieczorem jak mały będzie spał .

nie robiłam... nie dałam rady, widzialam tyko, że wpłynęły. jka dasz radę ogarnij od czasów Twojego szpitala:) Jak nie to ja spróbuję jutro

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
nie robiłam... nie dałam rady, widzialam tyko, że wpłynęły. jka dasz radę ogarnij od czasów Twojego szpitala:) Jak nie to ja spróbuję jutro

Czyli od mojego ostatniego rozliczenia tak ?

[FONT=Verdana]
agat21 napisał(a):
Czyli potrzebna kwota na miejsce z sunią zadeklarowana?

[/FONT]Jeśli znajdzie się sunia która ma resztę deklaracji to tak , ale jeszcze takiej nie mamy wiec Lupus musi mieć 300zł .

Posted

Piękne zdjęcie, ale pyszczek smutny...

Anja2201 napisał(a):
[FONT=Verdana]

[/FONT]Jeśli znajdzie się sunia która ma resztę deklaracji to tak , ale jeszcze takiej nie mamy wiec Lupus musi mieć 300zł .

Wysłałam już ponad 500 zaproszeń i nadal wysyłam... Może się uzbiera.

Posted

Dziewczyny a ta sunia to musi być tam od Was? Chodzi za mną taka starsza sunia siedząca już 9 lat w schronisku w Tychach. To dobre schroniska ale za miastem, tm nawet nie ma spacerów tylko boks... Jeśli ona by mogła jechać z Lupusem to ja postaram się nazbierać dla niej te 150 zeta...
Zobaczcie same...
http://schronisko.tychy.pl/wyswietl,adopcja,szczegoly,18.html

Nie wiem o niej nic więcej poza tym co jest tam napisane. Ale jak by mogła jechać to zadzwonię do schroniska i się dowiem jaka jest. Choć an tyle psiaków, kóre wyciągnęłąm z Tychów jeszcze z żadnym nie było problemów :lol:. Mam słabość do tego schroniska bo moja sunia z Tychów do mnie przyjechałą, po 12-to letniej odsiadce za kratami...

Posted

ja myślę, że jeśli jest 9 lat w schronisku, to nie jest ważne czy ona z naszego schroniska czy z innego.
Dowiedz się czy się zgadza z psami, stan zdrowia i chyba działamy:)

Posted

ocelot napisał(a):
A tu specjalny uśmiech dla cioteczki GatoNegro22 za ciężką pracę wysyłania pw:) I dla wszystkich, którzy chcą mu pomóc:)

Dziękujemy Lupus za uśmiech :loveu: Tu widać nadzieję w oczach.

Posted

Super! To jutro zadzwonię do schroniska, bo ja tam podjechać nie dam rady - ode mnie to ponad 600 km :shake:.

I jak będzie ok, to założę jej wątek na dogo i zaczynam zbierać kasę.

Moge poprosić o jakiś kontakt na PW do osoby, która zna ten hotelik? Mam kilka pytań :lol:.

Posted

jestem na zaproszenie, przeczytam wątek.
na pewno nie będzie to deklaracja stała, raczej jednorazowa.
Lupus mnie wzruszył, popieram pomoc psim starszakom!!!

Posted

AlfaLS napisał(a):
Super! To jutro zadzwonię do schroniska, bo ja tam podjechać nie dam rady - ode mnie to ponad 600 km :shake:.

I jak będzie ok, to założę jej wątek na dogo i zaczynam zbierać kasę.

Moge poprosić o jakiś kontakt na PW do osoby, która zna ten hotelik? Mam kilka pytań :lol:.

wiadomo cos juz? zeby sie udalo Ja wyciagnac jak najszybciej -trzymam kciuki !

Posted

agat21 napisał(a):
Czyli potrzebna kwota na miejsce z sunią zadeklarowana?

AlfaLS napisał(a):
Dziewczyny a ta sunia to musi być tam od Was? Chodzi za mną taka starsza sunia siedząca już 9 lat w schronisku w Tychach. To dobre schroniska ale za miastem, tm nawet nie ma spacerów tylko boks... Jeśli ona by mogła jechać z Lupusem to ja postaram się nazbierać dla niej te 150 zeta...
Zobaczcie same...
http://schronisko.tychy.pl/wyswietl,adopcja,szczegoly,18.html

Nie wiem o niej nic więcej poza tym co jest tam napisane. Ale jak by mogła jechać to zadzwonię do schroniska i się dowiem jaka jest. Choć an tyle psiaków, kóre wyciągnęłąm z Tychów jeszcze z żadnym nie było problemów :lol:. Mam słabość do tego schroniska bo moja sunia z Tychów do mnie przyjechałą, po 12-to letniej odsiadce za kratami...

Ja jestem jak najbardziej za , tylko 150zł to bez karmy , fajnie jak by jakiś grosz na karmę co miesiąc był .

ocelot napisał(a):
ja myślę, że jeśli jest 9 lat w schronisku, to nie jest ważne czy ona z naszego schroniska czy z innego.
Dowiedz się czy się zgadza z psami, stan zdrowia i chyba działamy:)

Posted

paros napisał(a):
jestem na zaproszenie - to zbiórka na dt dla pary?

My zbieramy na Lupusa , ale jeśli sunia o której piszemy przyjedzie to koszty za dwa psy będą wychodziły 300zł + karma
bozenazwisniewa napisał(a):
ja poprosze o dane do przelewu,zobowiązałam się do wpłaty we wrzesniu 50zł,ale chcialabym konto miec juz u siebie...

Konto Lupusa :

Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych
ul.Kolbe 2/4
97-200 Tomaszów Maz.
Nr konta 65203000451110000002613570

z dopiskiem " dla Lupusa "

Wpływy na Lupusa w sierpniu :
Dorcia2-10zł
Mdk8-10zł

Razem :20zł