ocelot Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 My nie musimy Lupusa wyciągać ze schroniska. On ma tam budę i michę i czasami spacer. Nikt go nie uśpi. Tylko w dt będzie mógł swobodnie sobie chodzić, będzie miał namiastkę domu. ja już widziałam umierające staruszki w schronisku. i tego widoku nie zapomnę. pewnie jest ich kilka Baron, Toffik itd. Quote
Radek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Mało na razie chętnych do deklaracji:( Chętnie bym staruszka wspomógł, jeśli będzie więcej chętnych do deklaracji to się dopiszę. Quote
Tymonka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='Aska7']Jednorazowo 150,00 zł.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :):) [quote name='dziuniek']Zaglądam, ale sama mam 6 sztuk psów i 6 sztuk kotów... Może jednak znalazłby się BDT. 300 zł. i jeszcze karma to jak normalny hotel dla zwierząt, może znajdzie się coś innego. Po prostu wydaje mi się, że przy tylu potrzebujących psach (np. poczytajcie o Wojtyszkach), to dużo na jednego. Trzeba może znaleźć "osobistego" sponsora.[/QUOTE] 300zł + karma to sporo , ale plan jest taki , że w najbliższym czasie wyciągniemy do niego jakąś staruszkę sunię bo warunki w DT są na dwa psiaki i wtedy za psa będzie 150zł + karma . [quote name='Radek']Mało na razie chętnych do deklaracji:( Chętnie bym staruszka wspomógł, jeśli będzie więcej chętnych do deklaracji to się dopiszę.[/QUOTE] dzięki :) Quote
Agnieszka103 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Z mojej strony 5 zł stałej deklaracji. Malutko, ale tych deklaracji już niestety zbyt wiele... Jeśli będą zbierane już wpłaty to poproszę o dane do przelewu Quote
Tymonka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='Agnieszka103']Z mojej strony 5 zł stałej deklaracji. Malutko, ale tych deklaracji już niestety zbyt wiele... Jeśli będą zbierane już wpłaty to poproszę o dane do przelewu[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) Quote
bozenazwisniewa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 ja tez poprosze dane do przelewu:nie wiem ile wysle ,ale cos wrzucę na razie skromnie... Quote
Tymonka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='Awit']A gdzie w hoteliku ma być?[/QUOTE] To jest nowe miejsce pod Tomaszowem PDT , mamy tam 6 naszych psów i jesteśmy bardzo zadowoleni . Quote
Tymonka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='bozenazwisniewa']ja tez poprosze dane do przelewu:nie wiem ile wysle ,ale cos wrzucę na razie skromnie...[/QUOTE] Konto jutro porozsyłam , dzisiaj już padam . Quote
asiuniab Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Anja2201']To jest nowe miejsce pod Tomaszowem PDT , mamy tam 6 naszych psów i jesteśmy bardzo zadowoleni .[/QUOTE] to hotelik z Twojego podpisu? Quote
Tymonka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='asiuniab']to hotelik z Twojego podpisu? Nie , z mojego podpisu to mój hotel . DT do którego chcemy dać Lupusa nie ma wątku na dogo , można o nim poczytać : http://www.dogomania.pl/forum/threads/209482-Dwa-s%C5%82odziaki-z-lasu-potrzeba-deklaracji-i-og%C5%82osze%C5%84-!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-6-szczeniak%C3%B3w-i-mama-uratowane-od-%C5%82opaty-szczeniaki-w-Pdt-Pepsi-w-schronisku-( Quote
asiuniab Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Anja2201']Nie , z mojego podpisu to mój hotel . DT do którego chcemy dać Lupusa nie ma wątku na dogo , można o nim poczytać : http://www.dogomania.pl/forum/threads/209482-Dwa-słodziaki-z-lasu-potrzeba-deklaracji-i-ogłoszeń-!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/233641-6-szczeniaków-i-mama-uratowane-od-łopaty-szczeniaki-w-Pdt-Pepsi-w-schronisku-( a to przepraszam, bo zbieżność miejscowości mnie zmyliła; Quote
GatoNegro22 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='ocelot']ja 10 zl. stałej[/QUOTE] Jeszcze ocelot nie zapisana :evil_lol: [quote name='margoth137']biedulek:([/QUOTE] Margoth137 przepraszam, niepotrzebnie wysłałam Ci PW :modla::modla::modla: Quote
Magolek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Wszyscy wolnym krokiem zmierzamy ku starości. Mam cichą nadzieję, że o mnie będzie miał kto zadbać, kiedy już nadejdzie czas, gdy będę potrzebować opieki. Na razie mogę tylko 10 zł stałej zadeklarować na pieska. Proszę mi wysłać konto, kiedy będziecie zbierać pieniądze. :) Quote
Malgoska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 dziękuję za zaproszenie na razie zapiszę wątek Quote
mariamc Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Dzięki za zaproszenie, zanim zadeklaruję się z kwotą, muszę jednak wiedzieć, gdzie pies będzie przebywać. Quote
masza44 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jestem na zaproszenie i zajrzę czasem ale na razie finansowo nie pomogę niestety Quote
Tymonka Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Magolek']Wszyscy wolnym krokiem zmierzamy ku starości. Mam cichą nadzieję, że o mnie będzie miał kto zadbać, kiedy już nadejdzie czas, gdy będę potrzebować opieki. Na razie mogę tylko 10 zł stałej zadeklarować na pieska. Proszę mi wysłać konto, kiedy będziecie zbierać pieniądze. :)[/QUOTE] bardzo dziękuje :) [quote name='mariamc']Dzięki za zaproszenie, zanim zadeklaruję się z kwotą, muszę jednak wiedzieć, gdzie pies będzie przebywać.[/QUOTE] Już wcześniej opisywałam miejsce i wklejałam linki do psów które tam są , to nie jest dogomaniacki DT , założyła go osoba która kocha zwierzęta . Na aszą prośbę przygotowała miejsca i teraz ma nasze psy .Jeśli ktoś ma wątpliwości nie ma problemu ,żeby podjechać i obejrzeć miejsce . Mamy chyba kandydatkę na współlokatorkę dla Lupusa , dzisiaj ustalimy z Anią co i jak . Quote
Marysia R. Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Zaglądam na zaproszenie. Niestety finansowo nie mogę pomóc:shake: Quote
agat21 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Powoli, powoli deklaracji przybywa :) I może niedługo dwie siwe mordki wyjdą ze schronu :) Quote
Recommended Posts