Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie , bardzo mi żal psiaka , jak każdego zresztą skazanego na samotność w schronisku , jednak nie jestem w stanie pomóc . Przepraszam , mam już zbyt wiele zobowiązań .

Posted

[quote name='GatoNegro22']Roland_De zadeklarował na PW 25zł co miesiąc. Prosiłam żeby napisał tu na wątku, ale widzę, że chyba jeszcze tego nie zrobił.
Można chyba dopisać do deklaracji.[/QUOTE]

super :) w takim razie czekamy na deklaracje tu na wątku :)

Posted

[quote name='Anja2201'][B][/B]brakuje nam jeszcze 165zł deklaracji stałych[/QUOTE]

Nie deklarowałem nic na razie, bo czekam na informacje jak sytuacja Lupusa wygląda. Na pewno jak Lupus będzie w miał szansę na DT deklaruję dyszkę (więcej nie mogę bo mam stałe deklaracje i ściśle określony budżet, a deklaracje traktuję poważnie), także można dopisać i moją skromną ofertę;) Mam tylko prośbę o info, że można już rozpoczynać wpłaty.

Posted

Ja mam 3 psy w hotelu prawie bez deklaracji i masę dodatkowych deklaracji więc już mi kubek na żebry potrzebny ale jednorazowo wesprę dziadunia.
Oferta jest dobra, wierzę,że piesio się dogada i będzie dt za 150 zł:)

Posted

witam na zaproszenie niestety mogę tylko wesprzeć mocną ręką ale nie dam rady nic więcej , ostatnio daliśmy dom niewidomemu psiakowi który czekał 4 lata w schronie i znów mamy full ale Lupus gdybyśmy mieli miejsce byłby u nas z pewnością.............:-(

Posted

Przepraszam,nie mogę pomóc finansowo :-( Jedynie zrobiłem wrzutkę na fb z wszelkimi danymi do wpłat.Sam mam teraz trzy psiaczki,w tym jeden do adopcji.Na szczęście finansowaniem jego kosztów nie muszę się martwić,bo ma kilka niezawodnych Opiekunek .Pozdrawiam i przepraszam....

Posted

ick napisał(a):
Może ktos zrobi dla niego bazarek...Podaruje fanty Lupusiowi...To znaczy wkleje fotki i fanty wysyłam..
Pozdrawiam serdecznie

zrobie chetnie mail beataczl@tlen.pl
sama obiecalam tu na watku ale corka przywiozla mi zepsuty aparat i nici ze zdjec...

Posted

ocelot napisał(a):
Ciocia dotarła:) Dziekujemy;0

Aniu robiłaś rozliczenie ? Jak nie to daj znać od kiedy trzeba zrobić , postaram się wieczorem jak mały będzie spał .