Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GatoNegro22']Może jeszcze w jakiej okolicy?
Aha i Lupus jest u Was w Tomaszowie? Bo tak napisałam to osoby, która pytała...[/QUOTE]

Lupus jest w Tomaszowie , a PDT 20 km odTomaszowa .

[quote name='agat21']Dzieki za zaproszenie, bardzo chce pomoc, ale przy obecnych zobowiazaniach nie dam rady wiecej, niz 10 zlotych stalej. Mocno trzymam kciuki za to, zeby sie udalo zebrac deklaracje i zeby psiak mogl zgodnie zamieszkac z sunia :)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :) Każda złotówka się liczy :)

[quote name='andromeda']A na jakie konto przelewać pieniądze? Może coś wysupłam.[/QUOTE]

Konto jeszcze muszę z Ocelot ustalić :)

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']Przybywam na zaproszenie, niestety kasy u mnie brak a i idea PDT do mnie nie przemawia. I to jeszcze buda? ehhhh[/QUOTE]

Wydaje mi się ,że lepsze to niż łańcuch w schronie , czy kojec w hotelu .

Posted

[quote name='Atomowka']Za darmo owszem ale nie ma 300 zł./ No cóż każdy ma swoje zdanie.[/QUOTE]

Ale jeśli chcesz dać Lupusowi BDT to nikt się nie będzie upierał przy płatnym , bardzo chętnie skorzystamy .

Posted

Dzięki za zaproszenie. Serce mi pęka jak czytam o tych biednych staruszkach....:(
Deklaruję 10 zł stałej dla Lupusa, więcej niestety nie mogę.

Posted

miejmy nadzieje,ze sie psiak z innym zgodzi np. z sunia i wtedy bedzie za polowe ceny...to chyba spokojny piesek?
moze cos wiadomo jak On do innych psiakow sie zachowuje w schronisku
moge dolaczyc pieska do bazarku razem z innym jak niedlugo wystawie

Posted

zaznacze watek i się zastanowię,co i jak...Jestem za BDT z opcja wsparcia takiego domu,ale chyba lepiej zapłacić za dobry -płatny DT z mozliwościa socjaliszcji psiaka i może wydania go do adopcji,niz smiersc w boksie schroniska z numerem ewidencyjnym...Prosze o numer na pw,nie wiem jeszcze ile,kiedy,bo nie wiem jak u mnie z praca będzie...postaram się cos wrzucic pod koniec miesiąca

Posted

dziękuję za zaproszenie, mam nadzieję, że więcej osób tu zaglądnie; wierzę, że razem się uda;
a czy coś wiemy, jak Lupus dogaduje się z innymi psami, bo to jednak, jakby się zgodził byłaby połowa ceny; ta wyjściowa jest całkiem spora??

Posted

I ja przyszłam na zaproszenie GatoNegro22 :)
Tak strasznie mi żal tych starowinków :(
Jest ich tyle :shake:
I już na starcie są bez szans :(
Stałej dać nie mogę, ale jednorazowo jakiś grosz prześlę.
Podeślijcie numer konta

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dziękuję za zaproszenie........ jednorazowo postaram się coś wysłać.....[/QUOTE]

dzięki :)

[quote name='agusiazet']Pomyślę nad jednorazową:)[/QUOTE]

bardzo dziękuję :)

[quote name='AtaO']Dzięki za zaproszenie. Serce mi pęka jak czytam o tych biednych staruszkach....:(
Deklaruję 10 zł stałej dla Lupusa, więcej niestety nie mogę.[/QUOTE]

dziękujemy :)

[quote name='beataczl']miejmy nadzieje,ze sie psiak z innym zgodzi np. z sunia i wtedy bedzie za polowe ceny...to chyba spokojny piesek?
moze cos wiadomo jak On do innych psiakow sie zachowuje w schronisku
moge dolaczyc pieska do bazarku razem z innym jak niedlugo wystawie[/QUOTE]

będziemy wdzięczni za bazarek :) Z DT mamy umowę ,żę płacimy za miejsce , nie psa , tym bardziej ,że miejsce dla naszych psów specjalnie szykowane , a koszty dobrej , ocieplonej budy i ogrodzenia kilkuset metrów wybiegu nie są małe .Także jak znajdzie się jakaś inna psina która z Lupusem zamieszka będzie o połowę taniej .

[quote name='Aryste']Moge dac 10 zl deklaracja stala.[/QUOTE]

Dziękuję :)
[quote name='bozenazwisniewa']zaznacze watek i się zastanowię,co i jak...Jestem za BDT z opcja wsparcia takiego domu,ale chyba lepiej zapłacić za dobry -płatny DT z mozliwościa socjaliszcji psiaka i może wydania go do adopcji,niz smiersc w boksie schroniska z numerem ewidencyjnym...Prosze o numer na pw,nie wiem jeszcze ile,kiedy,bo nie wiem jak u mnie z praca będzie...postaram się cos wrzucic pod koniec miesiąca[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='azalia']Jestem na zaproszenie GatoNegro22,10 zl stałej mogę zaoferować.[/QUOTE]

[quote name='ANETTTA']podajcie konto moge 10zł przelewac co m-c tylko tyle moge[/QUOTE]

[quote name='DONnka']I ja przyszłam na zaproszenie GatoNegro22 :)
Tak strasznie mi żal tych starowinków :(
Jest ich tyle :shake:
I już na starcie są bez szans :(
Stałej dać nie mogę, ale jednorazowo jakiś grosz prześlę.
Podeślijcie numer konta[/QUOTE]

jak tylko ustalę konto zaraz będę rozsyłać :)

Posted

Zaglądam, ale sama mam 6 sztuk psów i 6 sztuk kotów...
Może jednak znalazłby się BDT. 300 zł. i jeszcze karma to jak normalny hotel dla zwierząt, może znajdzie się coś innego. Po prostu wydaje mi się, że przy tylu potrzebujących psach (np. poczytajcie o Wojtyszkach), to dużo na jednego. Trzeba może znaleźć "osobistego" sponsora.