ewu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Panna Marple']Wielkie dzięki za ten małpi pyszczek;)[/QUOTE] Aniu Tobie się nie zrobi, czym mam straszyć młodzież...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Renatko wyślij numer konta dziewczynom, upominają się:):) Jota67 i Javena:):):) Quote
ewu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Malgoska']małpi pyszczek???? jak to wygląda...wprawdzie nie palę ale chętnie go zobaczę :)[/QUOTE] Takie zmarszczki nad górną wargą od robienia buzi " w ciup",żeby się zaciągać:):):) Quote
Ada-Vebby Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Obiecałam fanty na bazarek dla Nutki,proszę dajcie znać do kogo je wysłać. Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Aniu Tobie się nie zrobi, czym mam straszyć młodzież...:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Ojjjj, już nie taka młodzież :eviltong: I ja obiecałam wpłacić grosika na Nutkę, więc poproszę nr konta:) Quote
asiuniab Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Takie zmarszczki nad górną wargą od robienia buzi " w ciup",żeby się zaciągać:):):)[/QUOTE] ja od razu wiedziałam o co ewu chodzi:) Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='asiuniab']ja od razu wiedziałam o co ewu chodzi:)[/QUOTE] że niby tak ;) [IMG]http://i42.tinypic.com/28qtdza.jpg[/IMG] Quote
Malgoska Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']że niby tak ;) [IMG]http://i42.tinypic.com/28qtdza.jpg[/IMG][/QUOTE] oooo ładnie to już takie macie ? ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 o rany ciocia Malgoska wciąż wierzę że jeszcze nie :eviltong: ale wszystko przed nami :cool3: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Czy moja wpłata jeszcze nie dotarła? Quote
wieso Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 jakie nowinki ? my tu czekamy.....Marcelek dzisiaj nie jedzie :(...czyzby Nutka tez nie ? a gdzie ona teraz jest ? Quote
edek Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='wieso']jakie nowinki ? my tu czekamy.....Marcelek dzisiaj nie jedzie :(...czyzby Nutka tez nie ? a gdzie ona teraz jest ?[/QUOTE] Właśnie przeczytałam o Marcelku. Czekam ny na info co z Nutką. Jakiś pechowy dzień dla psiaków ..... Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='edek']Właśnie przeczytałam o Marcelku. Czekam ny na info co z Nutką. Jakiś pechowy dzień dla psiaków .....[/QUOTE] Z tego co zrozumiałam oba psiaki dotarły do Krakowa. Dla Nuteczki to był docelowy przystanek natomiast Marcelek miał ruszyc w dalszą drogę. Musi chłopak poczekac do jutra. Najważniejsze że jest bezpieczny i pod dobrą opieką :) Quote
Onaa Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Czy moja wpłata jeszcze nie dotarła?[/QUOTE] Wpisałam w poście 197, zapomniałam dodać do postu rozliczeniowego:I kolejne wpłaty dla Nutki , dziękujemy : 150zł - Panna Marple stała do grudnia 10zł - Małgoska 20zł - Alla Chrzanowska 25zł - czunia sierpień 10zł - b-b 5zł - Agnieszka103 10zł - agat21. [quote name='wieso']jakie nowinki ? my tu czekamy.....Marcelek dzisiaj nie jedzie ...czyzby Nutka tez nie ? a gdzie ona teraz jest ?[/QUOTE] Dzisiaj podczas odbierania NUTKI, poznałam Marcelka i Pepe. Z tego towarzystwa najbardziej niepozorna jest Nutka :(. Jest bardzo wystraszona. Taki mały wypłoszek z niej. Musiałam ją nieść na rękach , ponieważ w ogóle nie chciała się ruszyć. Ogon skulony, uszki też, jakiś zamach ręką np w celu pogłaskania jej to już widać w niej strach i uchylanie się, jakby bała się razów :(. Biedna mała. Chociaż taka mała to ona wcale nie jest, dłuższa jak jamnik troszkę ale ma długie łapki. Ale szczupła, i jak na jej wielkość, to lekka. Troszkę zaniedbana sierść, koloru ciemnego czekoladowego brązu. Ma coś z oczkami, ropieją jej. No i ten pyszczek białawy, w pierwszym momencie zrobiła na mnie wrażenie starego pieska. Ale ząbki w miarę dobre, jasne. Więc pewnie ma tych 5 lat, nie więcej. Wejrzenie ma uważne, oczy ciemne ale nie czarne jak więgielki. Potrzebuje czasu i spokoju żeby zaufać, dość do siebie. U mnie leży w odosobnieniu, wypiła wodę, nawet sięgnęła po chrupka. Reaguje na wołanie, stawia wtedy uszka i patrzy na człowieka tymi swoimi ślepkami. Podoba sie jej głaskanie po główce, chociaż nieśmiało do tego podchodzi. Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 kochana maleńka ...Dogo wierzę że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Pewnie dziewczynka przerażona całą sytuacją i nie wie co się dzieje. Quote
Onaa Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Dosz ły kolejne wpłaty, wpisałam na pierwszą strone do postu rozliczeniowego. Nutka pomachała ogonkiem :). Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Dogo07']Dosz ły kolejne wpłaty, wpisałam na pierwszą strone do postu rozliczeniowego. Nutka pomachała ogonkiem :).[/QUOTE] i niech macha jak najczęściej :lol: Quote
mysza 1 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Przekazałam Joli namiar na panią zainteresowaną adopcją Nutki, z Nowego Targu. Bardzo wstępnie więc nie wiem czy to dobry dom i czy coś z tego będzie. Cieszę się ogromnie, że mała bezpieczna, bardzo starałam się znaleźć jej bdt ale nie udało się niestety. Quote
wieso Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 dom tylko naj,naj,najlepszy dla Nutki.....a zdjatka beda ? Quote
yolanovi Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Dobrze, ze sunia juz bezpieczna. Biedna, taka wystraszona. Domek, który ją pokocha musi być spokojny, cierpliwy, wyrozumiały. Zdjęcia oczywiście mile widziane :) Quote
wieso Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='Czorcik']a gdzie teraz Nutka jest ?[/QUOTE] Przepadla :( ani jednego zdjatka nie mamy :( nic nie wiemy......a Marcelek juz obfocony przez cioteczki... Quote
bela51 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='wieso']Przepadla :( ani jednego zdjatka nie mamy :( nic nie wiemy......a Marcelek juz obfocony przez cioteczki...[/QUOTE] Nic z tego nie rozumiem :shake: Quote
Recommended Posts